Danskdistribution Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg et andet fragtfirma, hvis du sender skrøbelige varer

Vi valgte jeres fragtfirma, fordi jeres sælger personligt besøgte vores lager, så vores produkter og den emballage, vi anvender, og forsikrede os om, at I sagtens kunne håndtere transporten. Han fremhævede endda, at de ville være et bedre alternativ end vores daværende fragtfirma.

Virkeligheden blev desværre en helt anden.

3 ud af 4 af vores leveringer blev beskadiget under transport. Da vi efterfølgende reklamerede over skaderne, forventede vi naturligvis, at fragtfirmaet ville tage ansvar. I stedet fik vi at vide, at ansvaret lå hos os, fordi emballagen angiveligt ikke var god nok.

Det er svært at forstå, når jeres egen sælger har set både produkterne og emballagen, inden samarbejdet blev indgået, og på det grundlag bekræftede, at I kunne håndtere opgaven. Hvis emballagen ikke levede op til deres krav, burde det være blevet sagt fra starten, ikke først efter at vores varer var blevet ødelagt.

Det mest skuffende har dog været håndteringen af sagen. Vi oplevede en meget afvisende tilgang fra kundeservice og ingen reel vilje til at tage ansvar eller finde en løsning. Ud over de økonomiske tab har vi brugt mange timer på reklamationer, kundedialog og administration som følge af de beskadigede leveringer.

Vi har tidligere samarbejdet med andre fragtfirmaer. Der har også været enkelte skader, men de tog ansvar, erstattede de beskadigede varer og forsøgte ikke at placere ansvaret hos os.

Vi havde håbet på et langvarigt samarbejde, men efter denne oplevelse kommer vi ikke til at benytte jer igen, og vi kan heller ikke anbefale jer til andre.

3. Juli 2026

Meget skuffende oplevelse.

Meget skuffende oplevelse.

Jeg blev ringet op af fragtmanden, som sagde, at han var ankommet. Jeg har dørtelefon, så det undrede mig meget, at han – modsat alle andre leverandører – ikke ringede på ved hovedindgangen. Da jeg kom ned, var han der ikke. Det viste sig, at han stod på den anden side af bygningen, selvom det på Google Maps er helt tydeligt, hvor hovedindgangen er, og han uden problemer kunne have kørt direkte derhen.

Det næste, jeg ser, er to mænd, der trækker min tunge pakke hen ad jorden i regnvejr. Ikke på en sækkevogn eller andet egnet udstyr – men direkte hen over jorden.

Da pakken ankom, var der hul i emballagen og pappet var gennemblødt.

Oplevelsen blev desværre kun værre, da jeg efterfølgende kontaktede kundeservice direkte, derfor denne anmeldelse

11. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er virkelig utilfreds med den…

Jeg er virkelig utilfreds med den service, jeg har oplevet. Min store pakke blev bare afleveret ude foran bygningen uden nogen form for forklaring eller besked fra personalet. Og kun med sætningen "Det er det vi gør - farvel" Det er simpelthen ikke i orden.

20. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super flink og hjælpsom service

Super flink og hjælpsom service. Jeg manglede at få at vide, hvornår levering ville finde sted i første omgang, hvilket kunne have været lidt bedre. Da jeg så ringede ind, var det ganske nemt at få planlagt en ny levering.

Derudover valgte fragtmanden at hjælpe med at bære min 56 kg tunge, ret uhandy, pakke op ad trappen, hvilket jeg jo ikke havde mulighed for at bestille.

Synes det har været en god oplevelse.

Skal man dog lige komme med et par anbefalinger, vil det være følgende:
- bedre info omkring leveringstidspunkt (evt. Tilføjelse af en tracker)
-mulighed for tilvalg af indbæring (med tunge pakker, er det ikke helt nemt, når man kun er 1 til at slæbe)

Ellers super fin service :-)

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke styr på en skid

Selvom jeg endnu ikke har fået min pakke er jeg virkelig skuffet. Har taget de sidste 2 dage fri hvor der begge gange har være fejl med fragtbrevet, og det er nu også næsten 2 uger siden jeg bestilte noget til 10.000 kroner fra fitnesshoppen. Jeg kunne lige så godt bare taget fra Sjælland hele vejen til Jylland og tilbage igen med en pakke på 53 kg. Havde være nemmere.

30. Jänner 2026

Helt til grin

Uprofessionelt fragtfirma. Købte en stor pakke fra Bilka og pludselig ringer de til mig om fredagen uden at have givet besked på forhånd. Jeg er ikke hjemme og siger i telefonen at jeg er hjemme mandag indtil kl. 14. Mandag kl. 14 ringer jeg så og medarbejderen undskylder, fragtmanden må have lavet en fejl. Jeg siger, at hele onsdag KAN jeg arbejde hjemmefra - hvilket jeg gør, men heller ikke her bliver pakken leveret. Torsdag ringer jeg igen igen igen, medarbejderen undskylder mange gange, og jeg beder om at få den leveret fredag, hvor jeg er nødsaget til at få min bror til at komme og modtage den for mig.
I alt var jeg nødt til at ringe 4-5 gange for at få min pakke leveret - på intet tidspunkt tog fragtfirmaet kontakt til mig. Ubegribeligt, at det i 2025 skulle være så kompliceret at give besked om, hvornår en pakke bliver leveret, eller lave et system hvor man selv vælger et interval (og den så faktisk leveres i dette tidsrum).

Med andre fragtfirmaer kan man live-tracke sin pakke og der står et tidsinterval og hvor mange pakker der skal leveres før ens egen pakke, men med dansk distribution skal man omlægge sit liv i en hel uge for at modtage sin pakke.

16. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Politiet kontaktede min nabo fordi dansk distribution havde efterladt tabt brændetårn på kørebanen foran deres indkørsel

De skulle levere et brændetårn mandag klokken 10, men de tabte det på kørebanen foran min nabos indkørsel.
Chaufføren virkede underligt ligeglad og kunne kun kommunikere på dårligt engelsk.
Jeg mailede en times tid senere, ringede 3 timer senere, fik lovning på at de ville rydde op samme dag.
Trafikanter kontaktede politiet pga fare, og politiet kontaktede min nabo da det var tabt foran deres indkørsel.
Nu har de lukket, det er aften, og jeg har brugt dagen på at informere alle om hvorfor der er brændetårn på vejen og om hvad der muligvis sker hvis dansk distribution udviser et minimum af ansvarsfølelse fremadrettet.
Jeg har gjort alt i min magt for at synliggøre og markere det så trafikanter ikke kommer til skade og så krydser jeg fingre for at alt går godt.

16. September 2024

Ufatteligt Elendigt

Chauffør syntes ikke at han gad køre ind ad min vej, da han ikke mente at han kunne vende inde på min adresse. På trods af at jeg har haft adskillige chauffører inde og aflevere ting, uden det mindste problem. Desuden ser jeg ham bakke ud af tilstødende vej, hvor der mindst er ca. 200 meter. Det kunne han ‘sjovt’ nok klare, men at bakke ind til mig var helt udelukket

Desuden var medarbejder inde fra kontoret på ingen måde serviceminded, løsningsorienteret og ordentlig i måden at behandle mig som kunde på. De skulle prøve selv at blive behandlet så ringe at skulle bakse med en tung ting, hvor der er betalt for fragt. Samt at blive behandlet som en 2. rangs borger, hvor folk bare optræder med deres ligegyldige Laizze Faire holdninger og verfer en af med truslen: Enten får du den leveret ude ved vejen eller også sender vi varen tilbage til leverandøren (underforstået at det så var mig der kunne få ‘æren’ af at betale for fragten - uden at få min vare

Tænker ikke at det kan være holdbart i længden for dem, at behandle samarbejdspartnere og kunder på denne måde og være så komplet ligeglad

Forrige uge havde jeg bestilt fra et andet firma, der åbenbart også anvender Dansk Distributions Center A/S. Her var det meddelt at de ville komme ml. kl. 14:30-16:30, men de dukkede aldrig op på dagen. Medarbejder fra “kundeservice” påstod at de ikke kunne håndtere at ringe ud til folk og meddele at chauffør ikke kom alligevel. Og det var vel nok ærgerligt at jeg havde spildt en fridag på at vente på ingenting😳😳😳 Fatter simpelthen ikke hvordan at nogen overhovedet tænker på at have så lade og ligegyldige mennesker ansat med så latterlig og slap en arbejdsmoral‼️🤔

18. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De overholder ikke aftaler.

De overholder ikke aftaler.
De levere ikke som man har betalt for og kontakter ikke modtager som beskrevet på fragtbrev.
De oplyser det er pga personalets sikkerhed dog er deres biler monteret med sommerdæk. Så meget for den sikkerhed.
De satte et brændetårn på vejen så jeg blev kontaktet af politi.

8. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke få leveret min pakke

Jeg kunne ikke få leveret min pakke. Firmaet løj først om at der ikke var nogen hjemme, derefter at de ikke kunne komme ind pga. sne og de løj om at de havde prøvet at ringe.
De var ikke særligt høflige da jeg ringede, så alt i alt en rigtig trist oplevelse.

5. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt!

Varerne blev stillet uden kvittering fordi jeg ikke var hjemme.

De blev til gengæld stillet et sted der ikke ligefrem var nemt at komme til, men hvor de stod skjult.

God service, perfekt!

5. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr