De Beauty Store
Ik heb bh’s besteld , betaald maar nooit ontvangen , verschillende mails gestuurd maar nooit iets terug gehoord Belachelijk 40 euro uitgegeven aan lucht
Onverwoestbare panties, blijken allesbehalve dat. Gaan direct kapot met aantrekken, zeer, zeeeeeer lage kwaliteit. De Nobra's kun je ook laten liggen, zijn Chinese maatjes, leuk voor een kind van... Mehr ansehen
5x lipstick 24hours stay. In werkelijkheid is de lipstick er al zo goed als af voordat je je ontbijt op hebt. Na ruim twee weken kreeg ik het pas binnen. Blijkt het gewoon uit China te komen terwi... Mehr ansehen
Een ster is nog te veel!!!!
Een ster is nog te veel!!!!! Sterke panty's besteld, krijg zeer dunne aan doe bij aantrekken al kapot waren, direct de volgende dag melding gemaakt.mail terug gekregen dat het hun spijt en dat ze er alles aan doen om de juiste zo snel mogelijk op te sturen.... nooit aangekomen. Er stond ook dat ik de foutieve niet moest terug zenden. Maar ze blijven sturen dat k moet betalen, had via klarna besteld.... dus nog niet betaald. Ze beweren mij tegemoet te komen met 25% en 50% korting op volgende aankoop?! Die denken dat ik daar nog ooit iets koop!!!!! Nooit meer. En niet ontvangen producten betalen zal ook niet gebeuren.
Dikke oplichters
Grote oplichters had 3 dikke party’s besteld dan niets stuk gingen door nagels of door honden en kreeg en 3 van die gewoon simpele panty’s waar je zo door zit me u nagel heb enne gemail ze geven dan nog hun fout toe dat ze de foute hebben geleverd maar willen wel niet retour sturen als je ze contactteert willen ze aleen ma 5% korting geven heb dit via klarna besteld en die laten dit gwn toe ze geven de verkoper gwn gelijk had ik echt niet verwacht van klarna terwijl zij dit normaal moete voor komen echt dikke oplichter bestel hier nooit meer
Ik sluit mij aan bij de rest van de…
Ik sluit mij aan bij de rest van de comments hier. Iets met troep uit China wat erg lang duurt. Eerste en laatste keer iets besteld. Zeer teleurstellend.
Panties besteld, nooit ontvangen
Panties besteld maar heb nooit iets ontvangen. Volgens track en trace in brievenbus bezorgd dus contact opgenomen met DHL die verwijzen me naar de verzender (De Beauty Store) om onderzoek te starten. De Beauty Store verschuilt zich achter dat zij niet verantwoordelijk zijn en het zelf maar moet oplossen met DHL maar laten me wel betalen. Terwijl zij het verzendbewijs hebben, de verpakkingsgegevens etc welke nodig zijn voor onderzoek. Reageren daarna nergens meer op. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn ver te zoeken dus raad deze webshop absoluut niet aan!
Niks ontvangen
Niks ontvangen. Geen enkele reactie op mijn berichten. Niks bestelling bij deze oplichters. Stelletje eikels.
Zeer slecht
Zeer slecht, ik had een bestelling geplaatst en die komt blijkbaar gewoon uit China, vandaar de lange levertijden. Ook was de bestelling niet compleet, omdat er verkeerde kleuren geleverd waren. Contact opgenomen( wat alleen maar via de mail kan), daar kreeg ik direct een kortingscode. Helaas had ik het gekocht als kado, maar die zou te laat komen ivm de lange levertijden. Dus ik wilde mijn bestelling annuleren. Toen weer een email met de aanbieding van een kortingscode. Ik had weer duidelijk gemaakt dat ik mijn bestelling willen annuleren, kreeg ik geen reactie meer.Ook niet naar meerdere e-mails.
Koop echt nooit iets bij dit zogenaamde "bedrijf"!!!
Onverwoestbare panty's
Onverwoestbare panty's, direct stuk! De ongeopende willen ze zelfs niet retourneren, geen geld terug, enkel 30% korting bij volgende aankoop. Ik koop nooit nog iets aan bij die winkel. Nadat ik dit als antwoord heb gestuurd, geen reactie meer ontvangen.
Oplichter!!
Thermische bh besteld via Klarna ze weten dat de maatvoering niet klopt sturen expres te kleine bh toe en die kan je niet ruilen of retourneren.
Meest trieste is dat Klarna dit toestaat!!!
Ik dacht na alle bewijsstukken te hebben aangeleverd aan Klarna dat ze er iets aan zouden doen.
Maar nee je moet gewoon betalen.
Dus je hebt niets aan KLARNA let op het is schijnveiligheid.
Ik zal ook nooit meer gebruik maken van KLARNA!!
The beauty store zijn gewoon oplichters!
Als je zo je geld moet verdienen triest hoor!!
De kunstnagels besteld
De kunstnagels besteld, op de film leek het geweldig, maar het is bagger. Het werkt niet, de nagels worden niet hard. Een mail gestuurd, reactie was, kijk naar het filmpje. Tuurlijk had ik dat gedaan. Ik heb nu 3x om mijn geld terug gevraagd , maar geen reactie. Ze kopen zelf alles bij ali expres. Dus het is zwaar misleidend. Ik koop daar nooit meer wat. En ik raad aan om daar niks te kopen.
Onverwoestbare pantys
Ik las blijkbaar revieuws van een winkel met bijna dezelfde naam..anders had ik nooit besteld.
Waardeloze panty's.Zitten al vol gaatjes en strepen.. in de verpakking.
Ik vond het al raar dat ik bij het bekijken van de trackincode zag dat het uit China moest komen.
Panty's zijn ook veel te klein.ik heb normaal een M .En ze zouden passen tot xxl.
Ik zou iedereen aanraden om hier nooit iets te kopen.is zonde van het geld.En zeker als je hier heel hard voor moet werken.de panty's zijn voor de vuilbak.
Onverwoestbare panties
De Nobra's kun je ook laten liggen, zijn Chinese maatjes, leuk voor een kind van 14.
Proberen nu onder het retourprocess uit te komen, met allerlei smoezen. Dit gaat naar de rechtsbijstand.
Hiernaast gebruikt de webshop een VALSE trustpilot score, wegblijven dus !
Onverwoestbare panty's....
Onverwoestbare panty's.. te dun om aan te trekken!
Zijn direct stuk, nog nooit zulke slechte panty's gehad!
5x lipstick 24hours stay.
5x lipstick 24hours stay.
In werkelijkheid is de lipstick er al zo goed als af voordat je je ontbijt op hebt. Na ruim twee weken kreeg ik het pas binnen. Blijkt het gewoon uit China te komen terwijl ze zich voordoen als Nederlands bedrijf.
De lipstick valt zo met de huls eruit als je hem op z'n kop houdt. De lipliner aan de andere zijde springt er een meter ver uit als je hem terug draait. Natuurlijk gebroken.
Wat een bar slecht product!!
2 sterren omdat de kleuren wel mooi zijn
maten kloppen niet en te weinig ontvangen
bestelde er twee thermische bh tops maar de maten kloppen voor geen meter zijn gebaseerd op chinese maten dus veel te klein let op want ruilen is niet mogelijk na passen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! was overigens ook een aktie 1+1 gratis had er dus van elke kleur 2 moeten onvangen maar ontvingen er van elke kleur maar 1 stuks
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.