SCAM!! Aanvraag van mijn dochter kreeg direct te maken met forse prijsverhogingen en aanmaningen. Naar de VOG kun je fluiten. Trap er niet in! De enige manier om een VOG te bemachtigen is via Justis.
Unternehmen hat geantwortet
Snelle afwikkeling en vriendelijk mailcontact. Gewoon de “handleiding” die netjes in de mail puntsgewijs komt volgen en je hebt binnen no time je VOG geregeld via de mail die daarop volgt van Justis.
Zware oplichting! Een vog kost rond de dertig euro die je meestal vergoed krijgt van werkgever of vrijwilligersorganisaties. Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Uw VOG kunt u gemakkelijk online aanvragen via onze website en is voor maar €41,15 (excl. leges Dienst Justis) binnen één minuut geregeld. ✅ Geen gemeentebezoek ✅ Een vlotte pre-screening ✅ Via een veilig en betrouwbaar systeem ✅ Binnen 1 minuut geregeld
Niederlande
- contact@de-vog.nl
- de-vog.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pas op!
Pas op, is oplichterij. Lijkt alsof je een VOG aanvraagt maar is niet het geval. Hebben een email adres maar reageren niet. Hebben een telefoonnummer waarbij je twee opties hebt, maar niemand kunt spreken en doorverwezen wordt naar de website! Erg boos hierover.

Antwort von de-vog.nl
Willen jullie mij alsjeblieft met rust…
Willen jullie mij alsjeblieft met rust laten stelletje oplichters met jullie stalkings praktijken!!! Voor mij werkgever een VOG nodigen even gespiekt op de website de-VoG. Nu wordt ik constant lastig gevallen (oa. gebeld worden door een computerstem) of ik wil betalen ondat incasso anders aan te pas komt (binnen 3 dagen??). Justis hierover gebeld en die geven idd aan dat zei GEEN zaken doen met de-vog en zei je niets kunnen maken en gewoon moet blokkeren. Stelletje oplichters. Misschien een zaak voor Kees van der Spek?

top service
Hele snelle service en heb zonder problemen snel mijn VOG ontvangen!
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Het lijkt alsof je binnen één minuut een VOG kan aanvragen. Dat is niet zo. Deze mensen verwijzen je alsnog doodleuk naar Justis, maar vragen daar wel 41,15 euro voor. De leges bij Justis moet je dan alsnog voldoen. Het staat allemaal duidelijk op de website, zo zeggen zij. Dat blijkt pas als je de aanvraagprocedure hebt doorlopen, waar de suggestie wordt gewekt dat je daadwerkelijk een VOG hebt aangevraagd. Dat dit gewoon maar mag in nederland...

Vieze oplichters
Vieze oplichters. Ik heb geen VOG aangevraagd én ook geen VOG nodig. Gaan niet in op mijn e-mails hierover en blijven mij incassodreigementen sturen. Ik betaal niets en kijk uit naar een gerechtelijke procedure. Betalen doe ik namelijk zéker niet.

Zware oplichting!
Zware oplichting!
Deze oplichtersbende vraagt 41 euro voor helemaal niets. Vervolgens dien je alsnog de 30 euro over te maken aan Justis. Dat staat misschien in de kleine lettertjes maar aanvankelijk laten ze je geloven dat het een all in prijs is. Als je er vervolgens achter komt dat het oplichting is heb je de aanmaningen al binnen. Om de twee dagen komt er een bedrag aan boete bovenop. Hef is een criminele toestand. Hier moet echt iets aan gedaan worden.

Antwort von de-vog.nl
Wat een stelletje oplichters en…
Wat een stelletje oplichters en stalkers! Pas op deze personen regelen helemaal niets voor je, ze sturen alleen een linkje van justis.justis gebeld en deze hebben helemaal geen gegevens van mij ontvangen en ik kom niet bij hen voor met mijn aanvraag. Strijken hiermee €42,15 op en sturen daarna nog duizende keren een mail, berichtjes en bellen, dat je nog niet betaald hebt. Wat verschrikkelijk dat dit kan en dat ze het over eigen juristen hebben die in dienst zijn, deze weten dan ook dat dit oplichting is en niet mag. Mijn aangifte gaat de deur uit want mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Je betaald hen en daarna moet je justis nog een 33,- betalen. Oplichters, geld van hard werkende mensen aftroggelen. Had ik deze reviews maar eerder gelezen!

Fraude
Fraude! Ze vragen €41,15 voor zogenaamd 'administratiekosten'

Let wel even op
Let wel even op, deze partij vraagt goed geld voor het indienen en afhandelen van een vog aanvraag.

Antwort von de-vog.nl
Duidelijk en eerlijke manier van werken.

Superre
Ik heb een VOG aangevraagd en meteen een terugkoppeling ontvangen. Werkelijkware topservice

Snel en simpel
Bij de-vog een vog aangevraagd voor een opdracht. Keurig netjes mijn vog ontvangen. Dankjewel :)

Antwort von de-vog.nl
Heb na het aanvragen van mijn VOG…
Heb na het aanvragen van mijn VOG direct een terugkoppeling gehad. Heb hierdoor mijn VOG binnen een aantal dagen binnengekregen.

Antwort von de-vog.nl
Uit nieuwsgierigheid checkte ik even…
Uit nieuwsgierigheid checkte ik even Trustpilot. Ik werd zelf wel goed geholpen, dus vind een 5 sterren wel waard.

Absolute oplichters vog…
Absolute oplichters vog aangevraagd.Zijn kosten naar hun overgemaakt.Vervolgens niet reageren en kreeg mailtje van justitie of nog keer 33 euro moet betalen voor de vog dus.Dat is snel cashen ik in veronderstelling dat ik dit al had betaald.Dus dubbele bedrag van totaal 75 euro.Dus de vog is niet voor een vog aan te vragen maar is misleidend misbruik makende bemiddelingsbureau.

Antwort von de-vog.nl
Heb me aangemeld en de kosten betaald
Heb me aangemeld en de kosten betaald. na 2 weken reactie gekregen van justitie dat ik afgewezen word. en ze blijven facturen/herinneringen sturen ECHT WAAR GEWOON NIET BETALEN!!!!!!

Vieze oplichters
Vieze oplichters die al je geld afpakken en niets leveren. Ik heb in totaal ruim €75 overgemaakt en ik blijf nu berichten ontvangen dat ik herinneringskosten moet betalen. Ze blijven je stalken en dreigen. Wegblijven bij deze vieze ratten. Ik zal binnenkort een aangifte doen als ze me niet met rust laten en het geld niet terugstorten.

Antwort von de-vog.nl
niets vermoedend een vog aangevraagd…
niets vermoedend een vog aangevraagd via vog.nl en 40,50 betaald. 2 dagen later een mail van justis waar ik de vog kan aanvragen en nogmaals mag betalen. vog.nl benaderd en mijn geld terug gevraagd of tenminste 33 euro voor de vog. maar ze vinden dat ze veel werk hebben verzet en dat de kosten vermeld staan bij de algemene voorwaarden. oplichters zijn het. snel geld verdienen over de ruggen van niets vermoedende vrijwilligers. waarom mag deze oplichtersbende blijven doorgaan hiermee?

Antwort von de-vog.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.