Jeg var lige ved at lægge en ordre, men kan oplyse til orientering, at firmaet er under konkursbehandling ifølge konkurser.dk
Vi har nu monterat våra skjutdörrar och är jätte nöjda, över förväntan. Dörrarna är av jätte hög kvalitet och följer man bruksanvisningen så var det rätt lätt. Decoslide har också varit väldigt hjälps... Mehr ansehen
Vi købte garderobeskab med skydelåger hos DecoSlide på deres 'Åbent Hus' tilbud (halv pris) her i weekenden. Højde tilpasningen af lågerne er genial - lige hvad vi har ledt efter. Vi oplevede også ri... Mehr ansehen
Ualmindelig god behandling og hjælp. Varerne kom som aftalt. Men vejledningerne (tegninger og små videoer) var desværre ikke indbyrdes korrekte hele vejen og jeg savnede i den grad nogle forklarende o... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi tilbyder et fleksibelt skydedørssystem, der er gennemtestet og rost af brugerne. Et system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske detailled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.
Priorsvej 2, 8600, Silkeborg
- info@decoslide.dk
- decoslide.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt og bekemt
Købet forløb nøjagtigt efter bogen. Varen blev leveret punktligt af en venlig chauffør. Og varen var præcis som forventet.
Gunnar Foged
Super Super Service
Alexander er så super hjælpsom. Jeg er yderst tilfreds. Jeg fik hjælp og vejledning til mål, og min ordre blev gennemført hurtigt. Hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale at benytte DecoSlide.dk.
Bestilte en tirsdag aften og allerede torsdag formiddag blev varen leveret - Imponerende.
Kompetent og hurtig betjening
jeg kontaktede salgsafdelingen for at få et par oplysninger. Her fik jeg en venlig og kompetent betjening. Varerne blev leveret dagen efter, jeg bestilte dem. Helt perfekt.
Det var slet ikke så "ring endda"
En god og hjælpsom betjening - det havde styr på det hele - selvom det "kun" var en mindre ordre - varen kom dagen efter - og betalingen blev først trukket, efter at varen var leveret
Helt ok.
decoslide
Kort sagt " meget meget tilfredse både med kvalitet og funtionalitet "
Rigtig god kundeservice, gode skydedøre og ok guide.
Jeg har købt skydedøre fra Decoslide, og fik rigtig god service før jeg købte noget til bla. hvor meget plads jeg skulle afsætte til skydedøre i mit skab.
Da jeg bestilte var de meget behjælpelige med at sørge for det kom frem den rigtige dag, og der blev ringet lidt før for at sikre jeg var der.
Selve dørene er solide, og det er nogle gode "råvarer" der er blevet brugt. Samlingen er ikke helt IKEA nemt, men stadig rimlig meget at gå til hvis man har set video guiderne på hjemmesiden og tænker sig om :)
Super go' service !
Bestilte trådkurve hos Decoslide, da de, jeg allerede havde købt hos Ikea, ikke passede.
De nye fra Decoslide passede perfekt i mit køkkenskab, og ved søgen på hjemmesiden blev jeg næsten automatisk kontaktet af kundeservice, da de kunne se, at jeg havde været inde på hjemmesiden. Chatservice fungerer også perfekt.
Absolut et sted jeg kunne finde på at vende tilbage til.
Effektivt.
Varen levede fuld ud op til forventning,beskeder over mail var hurtigt og klart og indpakning i top.
Super info og service
Fik kompetent og behagelig vejledning og service, fra den første "chat" over nettet til den endelige beslutning og køb 😊 Glæder mig for vildt til at indrette mit nye skab...
God og kvalificeret betjening og afvikling af ordre, men kvaliteten er ikke god nok! !
God, venlig og kompetent betjening og afvikling af ordren. Kvaliteten af produktet er ikke i orden. Vi har reklameret over manglende forboringer, men ikke fået respons. Galvsegmenterne, som er dyblet sammen, passer ikke 100% sammen. Anvisning af samling af top og bundskinne er ikke god nok og de øvrige illustrationer gør ikke holdt på de steder hvor man har brug for at opfange hvad det går ud på. Det er gode illustrationer, men timingen og intensitiviteten kan blive meget bedre. Vigtigheden af at måleskemaerne sidder korrekt er underdrevet, da selv en lille afvigelse har betydning for helhedsbilledet når lågerne er sat på plads. Vi tror på Jeres produkt, men der er et stykke vej endnu. I er velkommen til at ringe til os og få uddybende forklaringer. Mvh. Sv. Aa. Søndergaard

Antwort von DecoSlide.dk
en god oplevelse-for to!
er nemme at samle, men lidt dingelvorne at sætte på plads. mangler
dele/beslag til at holde elementerne sammen

Antwort von DecoSlide.dk
Køb af trådskuffer hos DecoSlid i silkeborg
Jeg har sjældent oplevet mere behagelig mennesker at handle, super service. Tak for det. vh, Ib Pedersen
God Service
God service. Hurtigt levering.Handler anden gang.
Nemt og hurtigt
Nem at handle med og super hurtig levering
Fantastisk
Har fået en første klasses behandling kan varmt anbefale deccoslides hilsen gudrun thiim
Super kundeservice
Hurtige, venlige og kompetente medarbejdere. Fleksibilitet ved levering af ordre. Super god oplevelse at handle med Decoslides.dk
Uovertruffen service.
Den personlige service jeg har modtaget fra første henvendelse til endeligt køb, har været uovertruffen.
Anbefalelsesværdigt
Leveret til døren dagen efter bestilling og fedeste service :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.