Dedeman Bewertungen 30

2,7

Bad as a store, bad as an employer. They keep posting the same job for 6 months. The same automatically answer. It's hard to believe that you couldn't find anyone in 6 months. Authorities should sear... Mehr ansehen

Pe departe cel mai bun magazin! Personalul este foarte bine instruit, de fiecare dată mi au răspuns cu răbdare și profesionalism la întrebări. Cumpar cu mare plăcere de la Dedeman! Ieri am avut o surp... Mehr ansehen

Ma intreb cum acei doi indivizi care au aceasta companie dedeman … Un lucru pot sa le spun celor doi : dak nu are staff dedicat/pasionat/determinat sa munceaasca si profesionali este egal cu zero. S... Mehr ansehen

Desidero esprimere il mio sincero apprezzamento per la professionalità e la disponibilità dimostrate da Denis del reparto colorificio. A seguito di un problema causato da una collega, Denis è interven... Mehr ansehen

2,7

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Acum 2 ani am cumpărat o cutie…

Acum 2 ani am cumpărat o cutie frigorifica 12v. Am folosit cutia călătorind vara din Vrancea către plajele bulgărești. Cutia nu răcea deloc și am vrut să o duc înapoi să o returnez. Mi-a fost refuzat returul pe motiv că a fost folosită. Cum era să-mi dau seama dacă produsul face serviciul care se găsește în descriere? In plus angajații din Ploiești erau foarte aroganți și pur și simplu mi-au întors spatele.

13. Juli 2023

Am cumparat wireless dorebell Home cu…

Am cumparat wireless dorebell Home cu 150m acoperire, merge la maxim 50m cu indulgenta. Am cumparat produsul la recomandarea angajatului dedeman. Nici o intrebare daca e pt casa cu curate sau apartment. Nici macar o intrebare de suprafata care o a opera. Am vrut sa Las review la produs pe siteul Dedeman, e imposi bil trebuie sa fi client si sa comanzoäi online ca sa poti face asta. Serviciul cu client ii de toata jena. NU RECOMAND.

30. Juni 2024

Lacomie

Ca client frecvent al Dedeman, am fost mereu impresionat de varietatea produselor disponibile. Totuși, ultimele experiențe m-au determinat să reconsider această apreciere datorită politicii de prețuri excesive pe care am întâlnit-o recent. Este dezamăgitor să constați că articole de bază, cum ar fi saibe, piulite sau holsuruburi, sunt vândute la bucata, la prețuri exorbitante, care depășesc cu mult costul rațional. Aceste prețuri exagerate nu doar că pun o presiune financiară neașteptată pe consumatori, dar strică și încrederea într-un brand care se vrea a fi de partea oamenilor obișnuiți. Este esențial ca Dedeman să reconsidere această strategie de preț și să adopte o politică mai justă și transparentă. Consumatorii merită respect și prețuri corecte, nu tactici care să-i îndepărteze. Sper ca Dedeman să revizuiască aceste politici și să adopte o abordare mai echitabilă în stabilirea prețurilor, pentru a nu-și pierde clienții fideli. Rusine să le fie pentru această abordare lacomă!

11. Mai 2024

Great company to deal with

Great company to deal with. Great prices, lots of items available, and the staff working at dedeman petrosani is very nice polite and helpful. I cant recomend them enough

18. Februar 2024

Cei mai neseriosi

Cei mai neseriosi! Nu recomand de loc, sunt doar dupa bani si atat, cand vine vorba de ajutor te paseaza de la unul la altul. Am achizitionat o centrala ThermoFlux de 3200€ ca sa stau cu copilul mic in mijlocul iernii fara caldura pentru ca nu functioneaza iar ei efectiv nici nu ma baga in seama. Este strigator la cer ca in 2023 sa nu poti face nimic pentru ca ei au putere iar noi suntem doar niste oameni simpli.
Rusinos, foarte rusinos si dezamagitor! Neprofesionisti si oameni de nimic

30. November 2023

I dont Even want to give one star never…

I dont Even want to give one star never see so bad service before In a shop in my hole life i dont go in a shop to by a vacum is broke And after I have to wait 15 days insted just give me a new one or give My morney back i dont Pay for a varcum i have to sit And wait for 15 day never go in this shop pepole never see so stupid boss ind hole life the gipys

20. August 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen