Vandaag fantastisch geholpen met veel ervaring, uiterst voorzichtig en behoedzaam, denkt mee met de wensen van de klant Werkt zonder problemen door om goed werk af te kunnen leveren. Volgende keer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede ervaring gehad bij een verhuizing. Vriendelijke man, komt zijn afspraken na, hele redelijke prijzen. Een aanrader!
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles top
Communicatie was top! De montage was heel erg vlot en goed uitgevoerd. Er waren een paar setbacks die door de monteur waren erkend, waardoor de montage voor een mooie prijs werd uitgevoerd. Ik zou zeker voor een andere klus terugkomen!
Goede service!
Duidelijke afspraken, zeer vriendelijk en zorgvuldige uitvoering. Ik zal in de toekomst zeker ook weer gebruik maken van dit bedrijf!
Super snelle service
Super snelle service.
Goede communicatie.
En goede prijs!
Echte aanrader!
Komt na wat er afgesproken is
Komt na wat er afgesproken is . Zal zeker in de toekomst weer gebruik van hem maken. Wat een verademing om ook nog eens eerlijk en betrouwbaar iemand tegen te komen.

Een erg tevreden klant!
Vandaag ben ik supergoed geholpen met de verhuizing van een kledingkast. Voor een prima prijs is de kast vakkundig en met zorg uit elkaar gehaald. Daarna netjes vervoerd naar de nieuwe bestemming.

Antwort von Deeerlijkeservice
Last minute contact en volgende dag geleverd
Last minute gebeld voor iets op te halen bij Ikea en naar mijn huis te laten leveren. Goed contact, duidelijk en vriendelijk. Je kijkt er van op hoe goedkoop het eigenlijk is. Ze gaan heel netjes en zorgvuldig met je spullen om. Fijne service, aardige man. Als ik weer wat nodig heb om te laten ophalen en bezorgen weet ik bij wie ik moet zijn!

tevreden
reageert snel, betaalbaar, op tijd & goed geholpen

Goede service!!
Goede service! Echt heel netjes. Ze gaan met je spullen om alsof t hun eigen spullen zijn. En bovenal; aardige gasten en harde werkers.

Positieve ervaring

Antwort von Deeerlijkeservice
Super fijne en goede ervaring gehad
Super fijne en goede ervaring gehad. Goede communicatie, vlotte afhandeling en hele fijne hulp gehad.

Antwort von Deeerlijkeservice
Snel, vriendelijk en efficiënt geholpen
Zeer goede ervaring. Ik kreeg hulp met het verplaatsen van een aantal spullen. Hij was positief en vriendelijk, werkte snel en efficiënt en wist duidelijk wat hij deed. Alles verliep soepel en zonder gedoe. Absoluut aan te raden!

Eerlijke Service is een aanrader
Werkt zonder problemen door om goed werk af te kunnen leveren.
Volgende keer kies ik weer voor dit bedrijf Eerlijke Service

Antwort von Deeerlijkeservice
Vriendelijke man die afspraak nakomt
Vriendelijke man die afspraak nakomt.
Goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Betere service kan niet.
Voor de 2e keer geholpen. Zeer betrouwbare persoon. Helpt altijd met een glimlach en gaat voorzichtig om met spullen en woning. Showroom hoogslaper gedemonteerd, vervoerd en weer opgezet in de kinderkamer. Met een keurig resultaat. Zeker aan te raden.

Toppie .netjes en goed
Netjes op tijd komt afspraken na en goed behulpzaam .hele mooie prijs voor de geleverde diensten .

Antwort von Deeerlijkeservice
Ik ben super tevreden en blij
Ik ben super tevreden en blij! Snelle reacties en contact via whatsapp. Afspraak netjes nagekomen en snel ook! vriendelijke jongeman en erg behulpzaam! Ik klop weer aan bij de eerlijke service als ik hulp nodig heb ! Bedankt 🙏🏻

afleveren van 2x Ikea kasten
afleveren van 2x Ikea kasten, top service. Betrouwbaar & behulpzaam. En de goedkoopste die ik op korte termijn kon vinden. Nogmaals dank daarvoor.
Groet, Naima.

Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken. Komt hij ook na. Behulpzaam. Betaalbaar en erg vriendelijk. Hulp nodig? Neem contact op met de Eerlijke Service. Ik ga het zeker weer doen!

Antwort von Deeerlijkeservice
Mn eerste contact via Whatsapp verliep prima
Mn eerste contact via Whatsapp verliep snel en prima :-) Is behulpzaam en denkt mee en erg vriendelijk.
Transport ging ook top ondanks de sneeuw en gladheid, blij mee.
Vooe mij voor herhaling vatbaar, bedankt :-D

Antwort von Deeerlijkeservice
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.