Super interessante workshop, veel bewustwording van lichaamshouding. Niet alleen mbt manier van zitten/staan, maar ook van omgevingsfactoren. Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Enge... Mehr ansehen
Heerlijk begin van de dag. Fijne oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn. Heel prettig uitgelegd door de vriendelijke en rustige trainster
Als onderdeel van onze sectordag 2 enerverende workshops ingepland. Voorbereiding en afstemming verliep heel soepel met aandacht voor onze groep. De trainers waren sterk op hun vakgebied en wisten de... Mehr ansehen
Ontzettend leuke training gehad van Monique. We hebben de workshop van Werkdruk naar Werkgeluk gevolgd. Contact met de fitte medewerker was ook enorm fijn! Zowel met Sylvia als met Levi heb ik fantas... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.
Niederlande
- defittemedewerker.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke training
Leuke training, zou wel iets uitgebreider kunnen denk ik als er meer tijd zou zijn
Worshop was fijn omdat je je bewust om kan gaan.
Worshop was fijn omdat je je bewust wordt gemaakt. Ook de tips zijn zeker nuttig die ik kan gebruiken.
Acties die je in je telefoon kunt doen…
Acties die je in je telefoon kunt doen om niet afgeleid te worden. En kijken naar je eigen trigger.
Fijne training
Fijne training, veel bewustwording en handige tips over instellingen op je telefoon.
Aanrader
Goede workshop, leerzaam en zorgt voor bewustwording.
Meer info en inzicht
Meer info en inzicht. Top ga zo door!
Heerlijk begin van de dag
Ik vond dit echt leuk
Ik vond dit echt leuk, ik ga het elke dag proberen vol te houden.
Lidia deed het echt onwijs leuk
Leuke bewustmakende trainingen gehad…
Leuke bewustmakende trainingen gehad over digital detox & mail beheren.
Fijne spreker!
Werkgeluk
Meer bewustwording en handvatten gekregen over werkgeluk
Geweldige hulp!
Was een fijne ervaring met de meneer die mijn gezondheid op meette. Hij heeft ook een Ouraring, dus heb ook een leuk gesprek gehad.
Hele leerzame en interessante workshop…
Hele leerzame en interessante workshop bijgewoond over Hormonen en de overgang. De workshop was heel duidelijk en herkenbaar. Echt een aanrader!
Super interessante en leerzame workshop werkhouding
Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Engels sprekende collega wat van tevoren niet bekend was, maar ze was heel flexibel en heeft de workshop in het Engels gegeven, voor het eerst. Helemaal top!
Veel goede tips
Er kwamen een aantal feiten langs die ik niet wist en waar ik iets mee kan.
Waardevolle workshop!
Leerzaam en direct praktisch toepasbaar. Waardevol!
Voorlichting overgang
Ellen komt zeer kundig over en haar tips, adviezen en kennis is zeer bruikbaar!
Veel info gekregen op een fijne manier
Veel info gekregen op een fijne manier, veel van geleerd en wijs geworden, nu nog verder mee bezig gaan en accepteren.
Duidelijke
Duidelijke, fijne manier van vertellen van de informatie.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.