DEGIRO Bewertungen 70

TrustScore 3 von 5

3,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel mäklare med många marknader, låga avgifter och valutakonto. Har använt Degiros tjänster flera år. Lite mer spartansk sajt men allt funkar bra.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag sålde av aktier 11 juni 2025 och begärde samma dag uttag av beloppet till min hembank. Idag är det 24 juni 2024 och jag har fortfarande inte fått pengarna till mitt bankkonto. Har mailat kundt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med Degiro, speciellt med det billiga priset, men det finna möjligheter till förbättringar. Förslag på förbättringar: Den totala avkastningen och de ej realiserade avkastningarna v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag öppnade ett konto hos Degiro och köpte 8 Tesla-aktier till ett öppningspris på 216,9 USD. Senare sålde jag dem för 218,1 USD. Trots det gick jag med en förlust på 35 SEK eftersom jag betalade en a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Investmentservice
  2. Finanzmakler
  3. Börsenmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DEGIRO is an online broker that serves both individual and professional investors. DEGIRO offers market access through a fast, high-performance online platform. DEGIRO is currently operating in 18 countries in Europe and is still expanding.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very clear and easy to use.

26. März 2021

Dear Rolf,

Thank you for the kind words!

We are continuously updating our trading platform and adding new features based on our clients' feedback. Please do not hesitate to forward your feedback in the built in feedback tool on the trading platform.

Good broker

Low fees broker!

3. März 2021

Dear Masoud,

Thank you for your review. We are happy to hear that you are enjoying world wide investing to low fees with us!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekommenderas inte till dig som har…

Rekommenderas inte till dig som har skatteskyldighet i Sverige. Deras "ISK" är inte riktigt ett ISK. Plattformen har bra interface men det finns en massa dolda avgifter som tär på dina marginaler. Informationen på externa hemsida reflekterar inte utbudet när du skapat konto. Sammanfattningsvis: Finns ingen som helst anledning till att prova Degiro när du har Avanza, Nordnet eller tillgång till en helt vanlig traditionell bank.

1. März 2021

Antwort von DEGIRO

Vi beklagar att du är missnöjd med våra tjänster.

På DEGIRO beskattas din vinst på försäljning precis som i Sverige. Till skillnad från en aktiedepå betalar man ingen kapitalvinstskatt inom ISK och behöver därför inte redovisa kapitalvinst och kapitalförlust i sin deklaration. Tillgångarna som förvaras på ISK schablonbeskattas utifrån kapitalunderlaget genom en årlig standardiserad engångsskatt.

I normala fall (hos en svensk mäklare) betalar man ingen skatt för svensk utdelning. Eftersom vi är en nederländsk mäklare så beskattas Svenska utdelningar med 30% och utländska utdelningar med den lagstadgade källskattesatsen i det land där företaget har sitt säte. För mer information om DEGIRO och källskatt, vänligen se vår skattesida.

Du är välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor eller feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great fees and order matching

Good support (takes a while to get answer on email sometimes though) and very good fees. Excellent order matching system that sometimes give you a better price than what your buy/sell order said.

21. Februar 2021

Hej allihopa

Hej allihopa
Jag köper aktier på Avanza och vill vidare utveckla mig med en plattform.. är det som kan säga vad som är för-och nackdelen med degiro?
Stort tack 🙂

16. Februar 2021

Billig USA handel stop loss

Billig USA handel stop loss . Mycket bättre än avanza. Aldrig mer avanza, betalade 2020, 17000 i courtage. På Degiro skulle d bli 3000.

Dessa 14000 i aktier skulle bli åtminstone 35000 på barnens konto.

Avanza lever gott på oss...

11. Februar 2021

Terrific site

Easy to use on both phone and laptop, with quick and informative support channels. Awesome!

30. Dezember 2020

Hi Oscar,

Many thanks for this feedback! Do not forget to refer us to your friends!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Easy to use and great offering

Easy to use, great fees, and a very large offering of stock markets to invest it.

25. November 2020

Hi,

Many thanks for that 5-star review! Several teams are working hard to provide high quality services and low fees.

Best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

the only what I would wish is to be…

the only what I would wish is to be ableto have some money in chosen currencies like it is on f ex Nordnet

16. November 2020

Dear Andreas,

Thank you for the 5-star review.

Please keep in mind that with the Manual currency holding, you have the possibility to manually purchase foreign currencies to hold on your account. If you frequently trade in foreign currencies the Manual function could be the most cost-effective option. When the manual function is turned on for a particular currency, a cash position will be held in the foreign currency which can be used for trades in this currency.

Do not hesitate to contact us if you have any further questions or improvement requests.

Have a nice day!

mycket bra

mycket bra, den enda som saknas är order djupt
jag är nöjd

Tack Degiro.

MVH

8. Dezember 2019

Hi Hiwa,

Tack för feedbacken! Vi noterar önskemål om fler nivåer av orderdjup och förhoppningvis är det något vi kan lägga till i framtiden.

Med vänlig hälsning,

Bra mäklare.

Bra mäklare.. Terminal hade varit trevligt.

3. Februar 2019

Hej Jimmy,

Vad roligt att du är nöjd med oss som mäklare.

Vi tar till oss av din feedback och om du har fler förbättringsförslag eller undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss!

Hälsningar,

DEGIRO.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med Degiro, speciellt för att den är så billig

Förslag på förbättringar: Den totala avkastningen och de ej realiserade avkastningarna visas, men jag saknar den årliga avkastningen. Visa den årliga avkastningen både i kronor och i % bredvid den totala avvikelsen.

28. Jänner 2019

Hej, Ferenc,

Vad roligt att höra att du är nöjd med Degiro och tack för ditt förbättringsförslag! Vi jobbar ständigt med att förbättra vår tjänst och har därför exempelvis nyligen lanserat ett nytt sätt att visa total avkastning samt också introducerat ett break even pris. Vi tar till oss av din feedback och förhoppningsvis är det något som vi kan lägga till längre fram. Om du har fler förbättringsförslag eller undrar över något är du alltid välkommen att kontakta oss!

Hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Degiro har varit den bästa av alla…

Degiro har varit den bästa av alla mäklare jag varit hos och jag har provat typ alla, gillar snabba svar från kuntjänst och appar o sidan är helt enkelt bra!

Tillägg:
Det skulle va bra om ni tog in cbk's omxs30 warranter, de som heter toxs.

20. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr