Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt 8 brunch-deals. Lille glas juice, med mest is! Æblejuice var smagløs og ubestemmelig farve (og det ikke pga ufiltrering) Kolde pizzaer. Ingen marmelade. Klæg brød, der ikke var b... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besøgte Dej Magasin. Fin udsigt til operaen ved det meget lille bord. Ingen tjenere omkring bordet, til at fjerne tallerkener undervejs...det gjorde vi selv, da pizzaerne pludselig ankom. Vel lang ven... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestämde oss för att ta en tur över sundet och besöka Köpenhamn över helgen. På vår tur genom stadens myllrande gator stötte vi på DEJ i Ködbyen. Vi fick ett varmt välkomnande, bra service och stä... Mehr ansehen

2,5

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kedelig og smagløs brunch i Magasin

Kedelig brunch med ringe udvalg af `retter´. Røræg var tørt, smuldret og uden smag. Baconen til røræg var tørstegt. Juice var tyndt og med kun lidt smag af appelsin, intet smag af appelsinjuice. Ikke særlig indbydende retter. Det `bedste´ var to små stykker pizza. Den kedeligste og dårligste brunch, som jeg har været til.

14. Februar 2026

Antwort von DEJ

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at brunchen ikke levede op til dine forventninger – særligt når det gælder kvalitet og udvalg.

Vi tager din feedback om røræg, bacon og juice alvorligt og følger op med vores køkken for at sikre en bedre oplevelse fremover.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dej.dk.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Super søde tjenere, som begge stjerner går til!

Super søde tjenere, men den lettere svedlugtende, mørkhårede svensktalende herre, som vi fandt ud af var bestyreren, var da utålelig. Han blandede sig i vores to tjeneres betjening, vendte øjne af os og ville have betaling for en fejlskænket øl. Han ville hellere hælde den ud, end at lade den stå, trods aftalen med vores tjenere. Avs en KLOVN!

Det var præcis det samme sidste gang vi besøgte DEJ i Bella, hvor samme person var irriteret over at vi ikke gav mere end 50 kroner i drikkepenge (der vidste vi ikke at det var bestyreren). Øhh...!!!

Denne gang så vi endda i køkkenet, at når pizzaerne brændte på, så brugte man lige en ostehøvl, for at lave dem "pæne" igen, og endeligt turde vi jo dårligt nok spørge om fx manglende banan på dessert-chokolade-pizzaen, da vi havde på fornemmelsen at bestyreren ville skabe sig på ny.

Få ham skiftet ud, ellers ender folk med at forsvinde fra jer, og næppe første gang i hører det fra kunderne omkring hans opførsel, og beklager at vi kommenterer på hans svedlugt, men det er altså ikke lækkert på et spisested oveni i en i forvejen kritisabel opførsel fra hans side.

6. Februar 2026

Antwort von DEJ

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Vi er glade for, at I oplevede vores tjenere som søde, men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at resten af besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Vi har talt med personalet om situationen, og deres oplevelse af forløbet var en anden, end den I beskriver. Når det er sagt, tager vi altid gæsters oplevelser alvorligt og følger op internt, hvis noget ikke er håndteret hensigtsmæssigt.

Når det gælder fejlskænkninger og kvalitet i køkkenet, har vi faste procedurer, som skal sikre både fairness og en ensartet standard, og hvis det ikke er oplevet sådan, er det noget, vi ser nærmere på.

Vi ønsker altid en respektfuld tone – både fra og over for vores gæster – og vi er kede af, hvis stemningen blev oplevet ubehagelig.

Hvis I ønsker at uddybe jeres oplevelse, er I meget velkomne til at kontakte os direkte på info@dej.dk.

To af de 4 pizzaer var kolde

To af de 4 pizzaer var kolde. En røg ud i køkkenet igen vi fik en ny, men nu underbagt. Dårlig servering. Misvisende menukort. Kommer aldrig igen, ejheller de 3 andre, der var med den aften.

5. Februar 2026

Antwort von DEJ

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne – især når det gælder temperatur og kvalitet på pizzaerne. Det skal selvfølgelig være i orden, når maden bliver serveret.

Vi tager også din kommentar om servering og menukort med videre og følger op internt.

Hvis du har lyst til at uddybe oplevelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på info@dej.dk.

en skuffelse

vi spiste vrunch i dej v bella center. det var en skuffelse. der var kun få simple ting, ting som man kan købe i netto og tage med hjem og spise. pizza smagte af ingenting. de 2 slags ost var kedelige. et par pålægskød var almindelige supermarkeds kvalitet, et par almindelige salader. brødet var blød og intetsigende. bacon var blød og for det meste fedtstrimler.

31. Jänner 2026

Antwort von DEJ

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at vores brunch ikke levede op til dine forventninger.

Vi arbejder med nøje udvalgte råvarer og sammensætninger, og vi tager naturligvis din feedback med videre i vores løbende udvikling af konceptet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og i følge min…

Fantastisk service og i følge min 9-årige søn: “Verdens bedste pizza vi har spist.” En dampende friskbagt pizza blev serveret på mindre end 5 minutter. Det var i magasin med flot udsigt på det kongelige teater. Tak for en god oplevelse.

24. Jänner 2026

Antwort von DEJ

Det glæder os ekstra meget at høre, at pizzaen fik titlen som “verdens bedste” af din 9-årige – det er næsten den fineste ros, man kan få 🍕😊

Vi er glade for, at både service, tempo og omgivelser levede op til forventningerne. Tak for besøget – vi håber at byde jer velkommen igen snart!

Besøgte DEJ på Fisketorvet i dag

Besøgte DEJ på Fisketorvet i dag, og det var en ret flad oplevelse. Da min mand ville bestille en panini, fik han at vide, at de ikke lavede dem lige nu, og at han 'kun kunne vælge pizza eller pasta'. Da han sagde, at det ikke var det, han ville have, svarede medarbejderen irriteret: 'Fint, jeg skal nok lave en panini'. Vi fik maden, men man føler sig virkelig ikke velkommen som kunde, når man skal 'diskutere' sig til at få lov at købe det, der står på menukortet.

21. Jänner 2026

DEJ kundeservice

Jeg havde tilbage i oktober bestilt 2 pizzaer hos DEJ via Wolt.

Leveringen via Wolt var katastrofal da pizzaerne blev leveret kolde. Leveringstiden var meget lang.

Jeg klagede til Wolt med cc til DEJ. Wolt refunderer 20% af den samlede pris, hvilket ikke har været tilstrækkeligt, da pizzaerne var kolde og derved uspiselige.

DEJ tager trods alt klagen alvorligt, og forsøger at undersøge hvad der er sket. 1 måned efter kommer DEJ retur, og oplyser at leveringen tog 35 min., og der kun var en samlet forsinkelse på 6 min. Fra oprindelig tidspunkt for bestilling til levering går der over 2 timer.

Jeg kan ikke anbefale at købe hos DEJ, da de bruger en samarbejdspartner som Wolt og i øvrigt ikke tager klagen alvorligt, og kommer retur med nogle datapunkter som ikke stemmer overens med hvad der faktisk skete.

14. November 2025

Buffeten uden mad

Måske nok den dårligste buffet overhovedet. - jeg har aldrig prøvet noget der kommer i nærheden af at være så dårligt.
Selv om vi heldigvis havde fået det til halv pris via en deal, levede det slet ikke op til vores forventninger. Vi sidder under hele vores besøg og venter på der blev fyldt mad op, eftersom alt var tomt. Hele tiden. Og hver gang der så kom pizza to små pizza’er, sprang folk op og tømte det hele på 1 min. Det blev en kamp i mellem gæsterne at få mad!

Det hele endte men at blive en stor joke mellem alle os der sad og spiste. Det er en kæmpe ommer. Vi ente med bare at gå uden at blive mætte. Fordi det var jo simpelthen for pinligt at skulle kæmpe om at få mad.

Det skal dog siges at de heldige der nået at få en lille slice, der så den god ud.

26. Oktober 2025

Antwort von DEJ

Tusind tak for din feedback.
Vi er meget overraskede og oprigtigt kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Det lyder som en situation, der slet ikke lever op til vores standard, og vi vil meget gerne forstå, hvad der er gået galt, så vi kan tage hånd om det.
Vil du være sød at kontakte os på info@dej.dk, så vi kan drøfte din oplevelse nærmere?

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det sætter vi stor pris på.

Der er ikke meget service dér

Der er ikke meget service dér
Jeg havde købt gavebevis på 2 x brunch, men var ikke opmærksom på, at DEJ åbenbart kun laver disse gældende i 2,5 mdr :-(

Jeg skrev pænt og spurgte, om de ville være sød at forlænge dem, så jeg kunne bruge dem nu, men nej - det er åbenbart en strategi for at tjene ekstra penge at lave gavebeviser på en så underlig gyldighed som 2,5 mdr., som ingen forventer.
Sætter aldrig mine ben på deres restaurant, når de giver så dårlig service.

UPDATE 20/10
Jeg kan se, at DEJ ikke vil tage imod min kritik, og det havde jeg forventet, da jeg læste andres oplevelser af DEJ.

Allerførst vil jeg lige skynde mig at sige, at jeg ikke har truet med en dårlig anmeldelse på Trustpilot, da jeg skriver og spørger, om de har mulighed for at forlænge mit gavebevis......det ville være en meget dårlig strategi, men jeg nævner i min sidste mail til dem, at jeg naturligvis vil evaluere dem på Trustpilot for at advare andre om deres (efter min mening) dårlige service.

For en god ordens skyld vil jeg lige slutteligt sige, at jeg ikke har modtaget én eneste påmindelse om, at mit gavebevis var ved at udløbe, som DEJ så fint skriver, at de har sendt ud...... i så fald var jeg jo blevet opmærksom på den ret korte gyldighed.
Så jeg vil ønske, at de rent faktisk sender disse remindere ud fremover, når nu de bryster sig af at gøre det ......... for at vaske hænder og tale usandt i en besvarelse, som de gør her, bør give dem mindre end den ene stjerne, som jeg har tildelt dem.

16. Oktober 2025

Tak for din besked.
Jeg er ked af at høre, at du er skuffet over oplevelsen med dit gavebevis.

Som jeg også skrev i min tidligere mail, er det kundens eget ansvar at benytte gavebeviser inden for den gyldige periode – præcis som med andre gavekort. Gavebevisernes gyldighed fremgår tydeligt ved køb, og der sendes desuden flere påmindelser i perioden for at hjælpe med at huske at få dem brugt i tide.

Vi forstår naturligvis, at det kan være ærgerligt, hvis gyldigheden overses, men vi kan desværre ikke forlænge udløbne gavebeviser.

Jeg vil dog gerne understrege, at vores intention aldrig er at skabe dårlige oplevelser – tværtimod ønsker vi, at alle gæster skal føle sig godt behandlet hos os. At true med dårlige anmeldelser for at få en forlængelse er dog ikke en konstruktiv måde at løse sagen på.

Jeg håber, du alligevel vil overveje at besøge os en anden gang – du er altid velkommen hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skriver fordi jeg idag i Valby…

Jeg skriver fordi jeg idag i Valby henter en pizza hos dej men kvalitet og det hele er ik det samme som de udviser de ansatte virker ligeglad og som om de ik har passion for maden da jeg fik den var den kold og kedelig og ik meget af sætte tænderne i

30. September 2025

Antwort von DEJ

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi virkelig kede af at høre – sådan skal det naturligvis ikke være. Vi vil meget gerne følge op, så vi kan blive bedre. Vil du sende os en mail med lidt flere detaljer på info@dej.dk, så vi kan kigge nærmere på det?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi besøgte DEJ på Michael Strunges Vej…

Vi besøgte DEJ på Michael Strunges Vej 16. Deres pizzaer var fine, pastaen var underkogt.

Men en af deres mandlige ansatte var utrolig uforskammet. Han ignorerede kunderne og var totalt uinteresseret i alt hvad der foregik omkring ham. Han lyttede ikke når folk afgav bestilling og kiggede den anden vej når gæster henvendte sig til ham.

13. September 2025

Antwort von DEJ

Tusind tak for din anmeldelse efter jeres besøg hos DEJ på Michael Strunges Vej. Vi er glade for at høre, at I nød vores pizzaer.

Vores pasta serveres som udgangspunkt al dente, da vi mener, det giver den bedste smag og konsistens – men vi beklager, hvis det ikke faldt i jeres smag.

Det, vi er allermest kede af at læse, er jeres oplevelse af servicen. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores gæster skal have det, og vi tager din oplevelse meget alvorligt. Vi følger op med vores team, så vi kan sikre, at alle gæster føler sig mødt med nærvær og god service.

Vi håber, at du vil give os en ny chance til at give dig en bedre helhedsoplevelse næste gang.

Dej Bella center

Dej Bella center. Ok pizzaer men utilregnelige omkring take away bestillinger så ikke rigtig brugbart til middag medmindre man har tid til at vente 10-45 min ekstra.
Kan overleve at de er 5-10 min forsinkede men nu har jeg flere gange oplevet at take away mad ikke er klar som bekræftet på bestilling og ofte er beskeden ved ankomst at de ikke engang ved hvor forsinkede de er. Fik uddybet problemstillingen i dag: deres system accepterer bestillinger uanset hvor travlt de har så man kan ikke regne med det. Bliver nok et andet valg herfra.

1. Juli 2025

Antwort von DEJ

Tak for din ærlige feedback – det er vi kede af at høre. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at opleve forsinkelser og usikkerhed omkring takeaway-bestillinger, især når man planlægger sit måltid.

Vi arbejder løbende på at optimere vores system og arbejdsgange, så vi bedre kan håndtere travlhed og give mere præcise tidsestimater til vores kunder. Din oplevelse er vigtig for os, og vi tager dine kommentarer til os for at blive bedre.

Vi håber, at du alligevel vil give os en chance igen en dag, så vi kan vise dig den oplevelse, vi gerne vil levere.

nederen oplevelse dårlig service

Jeg er lige blevet student. Det skulle have været en glædens dag.
Men jeres hjemmeside gav mig ikke mulighed for at vælge afhentningssted, og som en, der normalt aldrig giver 140 kroner for en pizza, anede jeg ikke, at der fandtes to Dej.

Så jeg endte i en bus, alene på vej mod Kødbyen for at hente pizzaer, mens mine studenterkammerater sad derhjemme og ventede.

Tak for en unødvendigt besværlig og skuffende oplevelse, Dej.

28. Juni 2025

Antwort von DEJ

Tak for din besked – og stort tillykke med huen!

Vi er kede af at høre, at du havde en skuffende oplevelse på en ellers særlig dag. Vi vil dog gerne understrege, at det er nødvendigt at vælge en afdeling for at kunne gennemføre en takeaway-bestilling på vores hjemmeside. Systemet tillader ikke en ordre at gå igennem uden dette valg netop for at undgå misforståelser som den, du beskriver.

Vi forstår godt frustrationen, men det skyldes desværre en fejl i bestillingsprocessen, som ligger uden for vores kontrol. Vi håber alligevel, at du havde en god fejring med dine venner – og at vi får lov at byde dig velkommen en anden gang under bedre omstændigheder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dej.dk - KunPasta - Dej Bella

Update:

Jeg modtog svar fra virksomheden, hvor der ingen svinger i valsen var. Derfor ændrer jeg mine stjerner, da alle kan lave fejl

Dej.dk
Dej Bella
KunPasta

Ja, alle ovenstående er samme virksomhed, men kun dej.dk kan findes på trustpilot.

Jeg bestilte mad fra KunPasta, som røg direkte i skraldespanden.
På trods af billeder, der dokumenterede hvor uappetitligt maden var, så afviste KunPasta kvaliteten.
220 kr ud ad vinduet.

Jeg anbefaler på det kraftigste, at man holder sig fra denne virksomhed.

5. Juni 2025

Antwort von DEJ

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi er kede af, at din første bestilling ikke levede op til dine forventninger – det er naturligvis langt fra den standard, vi tilstræber.

Vi er glade for, at vi har haft mulighed for at tage direkte kontakt og finde en løsning, du er tilfreds med. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i vores arbejde med at sikre høj kvalitet og god service – hver gang.

Tak igen for dialogen og for at give os mulighed for at rette op. :)

Amazing panini

Amazing panini, view and very attentive service

28. April 2025

Antwort von DEJ

Thank you so much for your kind words! We’re glad you enjoyed the panini, the view, and our attentive service.

We hope to welcome you back soon!

DEJ Bella Sky

DEJ der ligger inde ved Bella Sky var over alle forventinger. Mig og min kæreste havde date night derinde hvor vi bliver mødt af fantastiske ansat og endda får tilbudt en oplader da vi nævner vi ikke har strøm. Som gæst følte jeg restauranten ville have jeg skulle have den bedste oplevelse og det fik jeg især med deres pizza som smagte fantastisk. Prøv den!

3. Mai 2025

Antwort von DEJ

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af DEJ! Det glæder os virkelig at høre, at jeres date night blev en oplevelse over forventning. Vores team gør altid sit bedste for at skabe en varm og imødekommende stemning, så det betyder meget, at I følte jer godt taget imod – selv med en oplader i hånden 😊

Vi er også rigtig glade for, at I nød vores pizza – den er vi stolte af, og det er skønt at høre, at den ramte plet.

Vi håber at byde jer velkommen igen snart til endnu en dejlig aften hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Brunch hos DEJ i kødbyen

Brunch hos DEJ i kødbyen, virkelig lækker, friske råvare, der blev hele tiden fyldt op 👌flinke og smilende personale, en skøn oplevelse 👏😁

15. März 2025

Antwort von DEJ

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du nød brunchen, de friske råvarer og vores opmærksomme personale. Det betyder meget for os at høre, at du havde en skøn oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Har spist på DEJ i København Magasin

Har spist på DEJ i København Magasin, to gange med min kæreste. IL MAIALE er seriøst den bedste pizza nogensinde! Er meget glad for mine oplevelser indtil videre og glæder mig til at skabe flere.
Mvh Lenea Bergström

1. März 2025

Kære Lenea,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, og at IL MAIALE er din favorit – det betyder meget!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til mange flere gode stunder.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr