Mijn Jura 2.5 jaar bij De Jong gekocht. Recent gaf het apparaat herhaaldelijk foutmelding 8. De Jong gebeld die liet weten dat het apparaat dezelfde dag nog gebracht kon worden. Bij aflevering gev... Mehr ansehen
Natuurlijk is het voor mij prettig dat ik niet zover weg woon van De Jong Koffie en daardoor mij Jura koffieapparaat kan brengen en halen. Nóg fijner is het dat je je geliefde koffieapparaat maar kort... Mehr ansehen
Nieuwe Nivona koffiemachine gekocht Na ruim 16 jaar en 25000 koppen koffie hield mijn Jura Impreza F50 het voor gezien. Hoewel ik tevreden was over mijn Jura heb ik toch voor de nieuwe Nivona 8103 g... Mehr ansehen
Voor 2e keer onze Jura weggebracht voor een service beurt en resetten van de software. Vooraf kosten opgave, in vrijdag brengen en maandag ophalen. De Jura loopt weer als een zonnetje
Vom Unternehmen geschrieben
Bij De Jong Koffie draait alles om goede koffie. We drinken het elke dag, dus dan moet het echt lekker zijn. Daarom kiezen we bonen van hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap gebrand. Onze koffie wordt gebrand in Soest, in kleine batches en met oog voor detail. Elke blend heeft zijn eigen karakter: No.1 – Krachtig & Vol, No.2 – Soepel & Gebalanceerd, No.3 – Zacht & Verfijnd en onze lokale trots: Blend 035 – de koffie van Soest. Vier koffies die elk hun eigen moment verdienen, van stevige espresso tot zachte lungo. Naast onze koffie verzorgen we ook het complete plaatje eromheen. We zijn gespecialiseerd in JURA koffiemachines, onderhoud en reparaties. Onze monteurs zorgen dat jouw machine perfect werkt, zodat jij elke dag kunt genieten van koffie die echt goed is. Of het nu gaat om koffie voor thuis of op de werkvloer, bij De Jong Koffie staat kwaliteit voorop. Met onze eigen koffielijn, service en aandacht voor de klant zorgen we dat alles klopt. Van boon tot kopje. De Jong Koffie. Goed geregeld.
Weteringpad 60, 3762 EN, Soest, Niederlande
- 035 303 1375
- info@dejongkoffie.nl
- dejongkoffie.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Twee Jura apparaten weggebracht.
Twee Jura apparaten weggebracht.
Waren binnen no time klaar!
Uitstekend.
Top service!!!!!!
Onze machine doet het weer top! Wij zijn heel tevreden over de Jong koffie. Dank jullie wel voor de goede service
super bedrijf staat voor zijn klanten…
super bedrijf staat voor zijn klanten en kwaliteit!
Snelle service
Snelle service. Goede communicatie. En nog een lekker bakje koffie toe
Onze machine stopte met water geven
Onze machine stopte met water geven, waardoor wij geen koffie meer konden zetten, bij toeval kwam ik Soest tegen op internet, gebeld met hun en gebracht, we kregen een leen machine mee waar ik echt reuze blij mee was, waardoor we gewoon konden blijven genieten van Jura koffie machine en de heerlijke koffie, de machine heeft een compleet onderhoud beurt gekregen, en de machine draait nu hier thuis weer zoals het hoort, ik zeg onderhoud uw machine en ga naar De Jong Koffie voor service en onderhoud , ps dat trappetje bij de ingang en het naar boven sjouwen doen ze daar voor u,,,, geweldige service !, dank u wel.
Professioneel en betrokken
Aardig, flexibel en professioneel! Betrouwbare vaklui die onze Jura schoonmaken en repareren. Je merkt dat ze passie voor hun werk hebben!
Optimale service en bij klachten staan…
Optimale service en bij klachten staan ze altijd direct klaar voor je.
Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk en uitstekende koffie producten (bonen). Jammer dat de Nivona machines niet meer door de Jong onderhouden worden.
Zakelijke koffie, service & onderhoud: goed geregeld
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met De Jong Koffie uit Soest. Niet alleen de kwaliteit van de koffie, maar ook de service en het onderhoud aan onze Jura koffiemachine zijn uitstekend.
De communicatie is altijd helder en transparant, waardoor we precies weten waar we aan toe zijn. Daarnaast schakelt het team snel wanneer dat nodig is en denken ze proactief mee over het juiste moment voor onderhoud. Zo wordt de impact voor onze huurders tot een minimum beperkt.
Een speciaal woord van dank aan Tjeerd, die met zijn betrokkenheid en professionaliteit het verschil maakt. Dankzij hem kunnen wij dagelijks rekenen op heerlijke koffie en zorgeloos gebruik van onze koffiemachine.
Kortom: bij De Jong Koffie zitten wij elke dag goed op onze PLEQUE. Van harte aanbevolen!
Snel geholpen
Vriendelijke bejegening.
s' Ochtends gebeld. Kon gelijk langs komen. Werd gelijk naar het probleem gekeken en verholpen.
Goede koffie voor een zeer redelijke…
Goede koffie voor een zeer redelijke prijs. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Zeer klantvriendelijk!
Goede service!
Klein bedrijf met persoonlijke service en advies. Apparaat steeds perfect onderhouden. Houden zich aan afspraken.
Beste koffie & service
Ons Jura koffiezetapparaat gaat veel langer mee door, dankzij, De Jong koffie. Goede service en uitleg, eens in de drie jaar schoonmaken is ervaring als nieuw. En de volgende dag klaar.
Zeer goede service
Op zoek naar een nieuw koffieapparaat kregen wij een goed advies op grond van ons gebruik. In de praktijk blijkt onze verwachting overtroffen te worden.
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Nu al vaker voor onderhoud gebracht en zal dat in toekomst zeker blijven doen.
Geweldig smaak sensatie en super…
Geweldig smaak sensatie en super service.
Een super professioneel bedrijf met…
Een super professioneel bedrijf met vriendelijk personeel. Jura gebracht ter reparatie en binnen een dag weer gerepareerd terug. Ook de koffie bonen zijn heerlijk!!! Bij de aankoop van een nieuwe jura gaan wij naar de jong !
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Zeer behulpzaam! Laat graag mijn machine daar onderhouden!
Bestel mijn koffie altijd bij de jong…
Bestel mijn koffie altijd bij de jong koffie , snelle service en geheel niet onbelangrijk heerlijke koffie . Nu maak ik nog alleen gebruik van de bestelling van mijn koffie , maar mocht ik in de toekomst een nieuwe machine nodig hebben , heb ik het volste vertrouwen in dat het goed komt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.