De Kattentrainer Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne ervaring met de train-je-kat challenge. Opzich jammer dat je maar 2 weken toegang hebt, maar dat staat ook duidelijk aangegeven van tevoren dus geen verrassing. Opdrachten werken perfect en zij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zo leuk om die quality time met de kat te hebben. Je bent echt even samen bezig. De Challenge is in heldere, overzichtelijke stappen, voor baasje en kat.

Unternehmen hat geantwortet

1. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

De Kattentrainer is dé plek voor kattenliefhebbers die de stress voor hun kat willen verlagen en tegelijkertijd een diepere vertrouwensband willen opbouwen. Judith helpt je het gedrag van je kat beter te begrijpen en biedt je de tools om je kat dwangvrij te verzorgen. Het draait allemaal om Cooperative Care, waarbij je je kat leert vrijwillig en actief mee te werken aan zorghandelingen, zoals nagels knippen en tandenpoetsen. Judith biedt cursussen zoals Start Cooperative Care met je kat, Vuurwerktraining, Tandenpoetsen voor katten en Hoe begin ik met het trainen van mijn kat?. Deze cursussen leren je hoe je je kat op een positieve manier kunt trainen, afgestemd op zijn of haar unieke behoeften. Wat deze trainingen bijzonder maakt, is dat ze niet alleen zorgen voor plezierige zorghandelingen, maar ook een diepere band en meer vertrouwen tussen jou en je kat creëren. Het resultaat? Minder stress voor zowel jou als je kat, meer plezier in het samen zijn en een gelukkige, gezondere kat. Judith is niet alleen een kattentrainer, maar ook een mensentrainer, die je met veel geduld helpt en motiveert om de best mogelijke zorg te geven die je kat verdient.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Een zeer waardevol webinar

Een zeer waardevol webinar. Je hebt al de ronduit uitstekende cursusomgeving, en het webinar heeft een paar mooie verduidelijkingen en aanvullingen. Heel toegankelijk ook.

5. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trainen met je kat met de Kattentrainer is echt goud waard!

Judith is betrokken en professioneel. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft met het trainen van katten. Wanneer je een vraag stelt in de leeromgeving dan krijg je al vrij snel een reactie met duidelijke instructies. Dat is fijn want dan kun je snel weer door met je training.
Door met haar hulp te trainen ontwikkel ik een sterke band met mijn kat waardoor ik probleemgedrag kan voorkomen en ik een heel gelukkig huisdier om mij heen heb :) (en dat maakt mij ook weer gelukkig ;) )

20. Mai 2026

Duidelijke en heldere uitleg

Voor iemand die altijd van 0 naar 100 wil en dan opgeeft omdat het simpel weg mislukt, is dit echt een top training. Wat mij enorm geholpen heeft is dat de training in mini stapjes werkt. Waarbij heel duidelijk uitgelegd wordt waarom deze stapjes gemaakt worden en wat het doel of juist uitwerking hiervan kan zijn.
De filmpjes zijn een fijne ondersteuning bij de uitleg, zodat er ook visueel duidelijkheid komt wat er bedoeld wordt met de handelingen die je gaat doen.

Aanrader!

29. Mai 2026

Laagdrempelig en leuk

Laagdrempelig, duidelijk, goed doordacht met goede tips, goede betrokkenheid, snelle en uitgebreide reactie op vragen en filmpjes.

3. Mai 2026

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel voor de review, Saskia! Je beschrijft precies wat ik met de Train-je-Kat Challenge hoop te bereiken. Veel plezier verder met het trainen! 🐱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelfs de moeilijkste katten zijn te…

Zelfs de moeilijkste katten zijn te trainen. En met de begeleiding van Judith kan het niet mislukken. Echt een aanrader om sowieso een nog betere band met je kat te krijgen.

7. April 2026

Antwort von De Kattentrainer

Wat een mooie conclusie, Marjolein — en precies waar het om gaat. Zelfs katten die "moeilijk" lijken, verrassen je als de aanpak klopt. Fijn dat je er zo positief op terugkijkt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede trainingen om de band met je kat te verbeteren

Judith heeft goede trainingen waar ik stap voor stap mijn katten mee kan trainen om allerlei dingen leuker en makkelijker te maken. Zoals tandenpoetsen, nagels knippen, op reis gaan en gewoon veel meer lol te hebben met mijn twee maine coons.

Ik raad iedereen die de band met hun kat(ten) wil verbeteren aan om Judith's trainingen te volgen

23. März 2026

Antwort von De Kattentrainer

Wat een top aanbeveling, Jan! 🐱 Dankjewel. Veel plezier nog met trainen met Pixel & Poe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een leuke en motiverende uitdaging

De Train-je-kat-challenge was erg leuk en motiverend om te doen. Mijn katten vonden het ook leuk (als ik hun lichaams taal mag geloven) Elke dag huppelden ze mee naar de training plek.
Judith leert je om stap voor stap het trainen met je kat(ten) op te pakken.
Het was leuk om te merken hoe ik en de katten leerden en er steeds meer lol in kregen. Ik heb echt het idee dat de band met mijn katten gegroeid is.
In het begin vond ik het jammer dat de cursus na 14 dagen zou verdwijnen (het was een challenge voor me, zeg maar 😉) Maar eerlijk is eerlijk: het was een stok achter de deur om daadwerkelijk elke dag te traineren en juist daardoor kregen we de smaak te pakken.
Ik kan de challenge van harte aanbevelen.

11. März 2026

Antwort von De Kattentrainer

Die stok achter de deur werkt blijkbaar goed, Helene! En wat leuk dat jullie er de smaak van te pakken hebben gekregen. Dat is precies de bedoeling. 🐾

De kattentraining Challenge

De training was duidelijk en overzichtelijk. Op mijn opmerkingen werd snel gereageerd en de training is erg diervriendelijk. Het gaat er niet alleen om je kat iets te leren maar ook een goede band op te bouwen. Training zonder stress. Ik ga nu ook de tandenpoets training doen, zodra de oefeningen van de challenge enigszins bevestigd zijn.

24. Februar 2026

Antwort von De Kattentrainer

Tandenpoetsen als volgende stap — goed plan, Betty-Lou! Fijn dat de challenge zo'n mooie basis heeft gelegd.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zo leuk die quality time met je kat…

9. März 2026

Antwort von De Kattentrainer

Die quality time is echt het mooiste bijproduct van trainen samen. Fijn dat je dat zo hebt ervaren, Liesbeth! 🐱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leerzaam webinar Harnastraining met toepasbare informatie

Het webinar over Harnastraining was erg leerzaam en waardevol. Een wereld van verschil met hoe ik eerst dacht dat je dit kon aanpakken. Dus de nieuwe inzichten neem ik zeker mee in de training. ^^ Judith heeft een duidelijke, overzichtelijke presentatie gegeven waarbij ze veel ruimte bood om vragen van deelnemers te beantwoorden. Ik ben enthousiast om de training met ons katje Hera te beginnen. Judith, bedankt!

4. März 2026

Antwort von De Kattentrainer

Wat leuk om te lezen, Lisanne! Veel plezier met de harnastraining met Hera — ik ben benieuwd hoe ze erop reageert. 🐾

train je kat challange

Ik heb de online train je kat challange gedaan. Super leuke training waarbij je elke dag een nieuwe opdracht krijgt. Het is goed opgebouwd en goed te volgen. Judith reageert ook vlot bij vragen, en komt met goede en motiverende feedback. Als je je kat wilt trainen en een goede band met je kat wilt opbouwen, dan raad ik de training zeker aan.

9. Februar 2026

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel, Saskia! Fijn dat de opbouw en de begeleiding goed hebben geholpen. Veel plezier met het verder trainen!

Zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over de train-je-kat-challenge! Dit is precies wat ik nodig had. Ik kan nogal chaotisch en impulsief trainen en dat werkt bij makkelijke opdrachten wel, maar ik merkte dat ik soms vastliep bij meer gecompliceerde trainingsdoelen. Jouw tips en tricks hebben me echt verder geholpen, juist door even terug te gaan naar het begin en heel precies op alle details te letten. Dank je wel daarvoor!

15. Dezember 2025

Antwort von De Kattentrainer

Herkenbaar, dat vastlopen bij ingewikkeldere doelen! Fijn dat even terug naar de basis het verschil heeft gemaakt, Vivian. 🐱

Aanrader voor ieder kattenbaasje

Nog te veel katten worden niet jaarlijks gezien door een dierenarts omdat hun baasjes opzien tegen de reis(mand). Met een training zoals deze komt daar hopelijk verandering in - heel praktisch en duidelijk uitgelegd.

7. Jänner 2026

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Els! 🐱💛 Dat is precies de bedoeling: minder stress, meer rust en een reismand die geen drama meer is 😸

Heel duidelijke uitleg

Heel duidelijke uitleg, gaat ook in op vragen die gesteld worden en zorgt daardoor ook voor passende info waar je heel veel mee bent.
Ze is ook superlief en aanmoedigend in hoe ze praat.
Af en toe ook filmpjes tussendoor maken het ook fijn voor de concentratie en om meer praktisch te zien hoe iets juist in zijn werk gaat

7. Jänner 2026

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Marijke voor je mooie complimenten! 😊 Hopelijk kunnen jullie nu samen een fijne, vliegende start maken met de reismandtraining 🐱✨

Erg leuk en leerzaam!

De cursus is informatief, goed opgebouwd en laat je gelijk van start gaan met kleine stapjes tegelijk. En als je eenmaal een beginnetje hebt, is het erg leuk om je kat te zien leren en ontwikkelen. Sem heeft als senior in een paar maanden tijd geleerd om op de mat komen, een kraag om te doen, pillen slikken, en een injectie te krijgen. Volgende halte nagels knippen ;-) Judith is kundig en gepassioneerd en dat werkt aanstekelijk. Ze geeft goede en respectvolle feedback. Echt waar voor je geld.

9. Dezember 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Annet voor je mooie woorden! 🥰 Sem én jij zijn ook echt een inspiratie voor mij en motiveren me zelf ook om met mijn katten aan injectietraining te beginnen. Want ondanks dat ik weet dat Cooperative Care werkt, blijft het toch magisch om te zien dat een kat vrijwillig leert een injectie te accepteren. En dit is nog maar wat jullie in een paar maanden hebben bereikt.... Ga zo door! 💜

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

train-je-kat challenge werkt perfect als opstap!

Opdrachten werken perfect en zijn het ideale opstapje om daarna zelf verder te gaan.

8. Dezember 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel voor je review Britt! 🥰 Je slaat de spijker op z'n kop. Echt super fijn om terug te horen dat de opdrachten voor jou perfect werkten en de Train-je-kat Challenge het ideale opstapje voor je was om zelf verder te gaan met trainen 😸 Ga zo door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top chalange en prima begeleiding. Aanrader

Het was en is nog steeds een super ervaring om met kittens te trainen. De kattentrainer Judith helpt je heel goed verder is het met je training of een andere vraag. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ik raad het iedereen aan.

9. Dezember 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel voor je review Yvonne! 😸 Zo leuk dat je een goede start hebt kunnen maken met het trainen van je kittens - blijf vooral lekker verder leren met z'n drieën. Dankjewel voor het aanraden van de Train-je-Kat Challenge 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super leuk en simpel om te doen

korte katten train cursus besteld. De oefeningen worden goed uitgelegd, zijn simpel uit te voeren en voor iedereen haalbaar met een paar minuten trainen per dag!

30. November 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel voor je review, Marion! 🥰 Fijn om te horen dat het trainen jullie zo goed bevallen is. Leuk en haalbaar is precies mijn bedoeling met de Train-je-Kat Challenge! 😸

Train-je-kat challenge

Bij Judith, aka ‘De Kattentrainer’ heb ik onlangs de train-je-kat challenge gevolgd.

De challenge duurt 14 dagen met iedere dag een kort filmpje en een opdracht. De challenge legt de basis voor het trainen van je kat. De challenge is basaal maar dat voor mij niet storend, want ik wil in de toekomst graag nog meer cursussen volgen bij de kattentrainer en andere kattengedragstherapeuten. Het basale karakter van de challenge houdt het ook heel laagdrempelig.

Judith moedigt haar cursisten aan om zoveel mogelijk filmpjes te delen met haar zodat ze feedback kan geven. Ook is er een community van cursisten die hun voortgang met elkaar delen in de app. Ik vind de warme en open sfeer tussen de cursisten onderling prettig en je leert ook nog van elkaar.

30. November 2025

Antwort von De Kattentrainer

Dankjewel Carl voor je review! Fijn dat de Train-je-Kat Challenge én de Community je zo goed bevielen. Je leert inderdaad zoveel van elkaar en het geeft echt het gevoel dat je niet de enige bent die z’n kat traint. 😉

Leuke basistraining

Leuke basis om beter naar je kat te kijken en de band te verstevigen. De stap naar echt trainen vergt dan nog wel wat, maar alleen al het zo bezig zijn met je kat is voor allebei waardevol.

1. Dezember 2025

Dankjewel Walda voor je review! 💜
Fijn dat de Train-je-kat Challenge je geholpen heeft om beter naar je kat te kijken en jullie band te versterken — dat is al zó waardevol. De challenge is inderdaad bedoeld als laagdrempelige start: om te ontdekken of trainen bij jullie past, voordat je verder de diepte in gaat 😸

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr