wat een aanfluiting, stop je een heel groot zwaarder pakket en twee kleine flut pakketjes in de doos en klaar , een hele dikke zware mannentrui die waarschijnlijk gewoon van de winkel waar het naar t... Mehr ansehen
"Alleen geverifieerde koper reviews" dat zegt al genoeg, jij mag geen review geven 1kg paket, ~35 euro inclusief verzend kosten. 3 pakketjes, 2 kleding stukken waarvan niks bekend is geen me... Mehr ansehen
Zelf een pakket ontvangen van 1 kilo. Er zaten 2 kleding producten in wat uit China komt. Overigens is de kwaliteit erg slecht en kon ik het direct in de prullenbak gooien. Trap er niet in en koop abs... Mehr ansehen
Heb nooit mijn order ontvangen. Reageren niet op berichten en gelukkig via Klarna betaald dus vanuit klarna een claim indienen nu. Zojuist eindelijk bericht gehad dat door grote drukte Vertraging... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij De Pakkettenwinkel — dé plek voor verrassende en spannende mystery boxes! Bij ons vind je zorgvuldig samengestelde pakketten gevuld met verloren, retour of ongeophaalde zendingen afkomstig van diverse webshops en logistieke partners. Omdat de inhoud vooraf onbekend is, blijft het elke keer weer een leuke verrassing wat je ontvangt — van gadgets en kleding tot elektronica en lifestyle artikelen. Onze missie is simpel: een unieke en betaalbare shopervaring bieden waarin ontdekking en plezier centraal staan. Of je nu een cadeau zoekt, zelf de spanning wilt voelen van het openen van een mystery box, of items wil hergebruiken en een tweede leven wil geven — bij ons beleef je het allemaal. 📦 Waarom kiezen klanten ons? Spannende mystery boxes vol verrassingen Unieke producten die je nergens anders vindt Leuke én duurzame manier om retourgoederen te benutten Ideaal als cadeau, voor jezelf of om te delen Bij De Pakkettenwinkel draait alles om avontuur, waarde en plezier — ontdek jouw volgende verrassing vandaag nog! 🎁
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 47 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Duurde weken ipv de volgende dag
Duurde weken ipv de volgende dag. Het enige nuttige en duurste item was kapot .
Echt oplichters,
Echt oplichters,
Zijn gewoon nieuw verpakte pakjes en er zit alleen maar rommel in. En jullie hebben zeker kunnen kijken wat er in zit. Nergens intrappen met de mooie cadeautjes voor een euro.
Niet kopen! Niet kopen!
En ook beloven dat je het binnen 3 dagen binnen hebt vervolgens 2 weken moeten wachten.
Ik heb op 27 juli pakket besteld van 149,99
Ik heb op 27 juli pakket besteld van 149,99 heb na zo lang wachten nog steeds geen update gekregen over mijn aankoop ik heb zojuist ook om een terug betaling gedaan omdat ik nog niks heb ontvangen als ik maandag geen reactie van ze ontvang doe ik maandag aangifte tegen ze ik snap heus wel dat bezorging niet altijd als gepland gaat maar zo lang wachten nu en dat de pakket nog niet eens is verstuurd vind ik absurd lijkt erop alsof er maar 1 persoon dit allemaal doet en dat die niet genoeg pakketen heeft om uit te leveren ik heb ze ook persoonlijk een bericht gestuurd om terug betaling

Niet het geld waard
Voor de communicatie 2 sterren ivm de lange levering, verder niks! Voor de grap €170(!!!) aan gekocht .. wat een flop.
Er komt 1 doos binnen, deze is kapot, en er zitten 4 pakketten in de doos. Wij voelen ons extreem genaaid. Waarde totaal? Na lang zoeken op internet tussen de €130/140.
Het was te mooi om waar te zijn .. helaas

Heel leuk idee!
Heel leuk idee!! Super leuke pakketjes
hele leuke ervaring er zit hele mooie…
hele leuke ervaring er zit hele mooie dingen tussen en heb ook hele mooie spulletjes gevonden
mailbox vol met bende maar geen…
mailbox vol met bende maar geen bestelling meer ontvangen. komen met we hebben het druk, zorg dan dat je je zaakjes op orde heb. want op social media posten hebben we wel tijd voor. ik doe normaal geen review maar wil graag een waarschuwing doen. meerdere uit mijn omgeving dachten “leuk” nou doe 100 euro op rood en misschien heb je meer mazzel.
en dan ook hier een automatische bericht wat ze naar iedereen sturen! gewoon SCAM en dag 100 euro

Antwort von De Pakketten Winkel
Het pakketje is eindelijk binnengekomen…
Het pakketje is eindelijk binnengekomen en wat een vieze troep krijg je niet normaal trap hier niet in op insta of tiktok laten ze hele mooie pakketjes zien dit ga je nooit krijgen.

Antwort von De Pakketten Winkel
Goede communicatie en leuke producten
Levertijd was iets langer dan verwacht maar communicatie was verder goed! Heb gisteren het pakket ontvangen en er zitten erg leuke producten in
Je krijgt gewoon oude carnaval rotzooi…
Je krijgt gewoon oude carnaval rotzooi opgestuurd.. ze weten dondersgoed wat er in de pakket word gezet verspil je geld hier niet!!
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!!
Je krijgt carnaval temu rommel van 1 euro ik heb hier 50 euro aan uitgegeven.
Ze laten op tiktok louis vuitton zien en dure merken maar vervolgens krijg je zelf in de realiteit niks meer dan de waarde van 1 euro!
Een pakket van €89.95 met 1 knuffel er…
Een pakket van €89.95 met 1 knuffel er in😳
Niet doen
Niet doen! zonde van je geld alleen maar rotzooi zoals confetti dingen, rokjes van een euro, gezichtsmaskers 5kg aan onzin €150 🤣nooit weer
Wat een grap dit..
Wat een grap dit..
Pakketten zitten in hagel nieuwe verpakking met een witte nieuwe stikker er op net of het adres is afgeplakt, maar het is gewoon een witte stikker.
De pakketten die op insta worden weggegeven voor 1 euro zijn absoluut niet de pakketten die je ontvangt..
Ik zou geen mystery pakket meer kopen, want ze weten absoluut wat er verstuurd wordt. Daarvoor is de verpakking veel te nieuw.

Wat een slechte ervaring
Wat een slechte ervaring. De levertijd die in de mail staat klopt absoluut niet. Tot op heden nog steeds geen pakket ontvangen. Het voelt als 1 grote scam. Je wordt ook totaal niet op de hoogte gehouden van eventuele vertraging. Niet intrappen mensen!

Antwort von De Pakketten Winkel
Voor 41 euro aan pakketjes gekocht bij…
Voor 41 euro aan pakketjes gekocht bij het winkelcentrum. Uiteindelijk een kniptang een goedkope klok van Temu gekregen. Mijn vader en ik hebben het gevoel alsof wij zijn opgelicht en dat deze mensen van te voren weten wat er in de pakketjes zit en ze zelf zo maken alsof ze echt verloren zijn.

Ongeorganiseerde zaken
Zou tussen 20/22 binnen komen, geen mailtje ontvangen dat er iets mis gaat of vertraging in zit bellen met klantenservice heeft geen nut zeggen telkens dat ze het druk hebben maar dan moet je zo’n zaak niet beginnen als een pakketje op de post doen al te veel gevraagd is en mailen heeft geen zin komt nooit reactie terug.

Niks ontvangen
18 Juli een pakket besteld tot op heden niks ontvangen. Reeds gemaild nog geen reactie.

Betaald naar niets ontvangen
Tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Bij DHL staat dat zij het pakket nog niet in ontvangst hebben genomen.
Dit duurt erg lang.
Zojuist een mail gestuurd naar Pakketwinkel met de vraag wanneer mijn Pakket komt.
Als ik door volgende week nog niet binnen hebt neem ik andere maatregelen.

Antwort von De Pakketten Winkel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.