Ik heb onlangs een aantal samples besteld bij De Parfum Sampler. Eén van de geuren klopte niet helemaal met hoe ik hem kende van eerder gebruik. Al heel snel nadat ik contact opnam, werd ik al snel b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit is de enige sample handelaar op marktplaats die de brievenbuspost altijd op tijd geleverd krijgt. Zelfs laat in de middag besteld, ontving ik het nog de volgende werkdag. De verkoper had een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel geleverd en goede communicatie. Veel keuze en handig om te testen of luchtjes bij je passen of gewoon om eens wat anders te dragen voor een gelegenheid enz.
Unternehmen hat geantwortet
De Parfum Sampler biedt populaire en luxe parfum samples, voordelig geprijsd. Gratis verzending in NL, verzending naar BE ook mogelijk - en zoals gebruikelijk een vlotte, veilige levering. Bij De Parfum Sampler staat simpel en toegankelijkheid van parfum proberen voorop. Om zo ook jou de kans te geven om vanuit thuis parfum te testen en te ontdekken. Voel je altijd vrij om contact te zoeken via Marktplaats - De Parfum Sampler - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Of te mailen via info@deparfumsampler.nl Voor algemene vragen kun je ook terecht op de FAQ-pagina van deparfumsampler.nl.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Correcte en verzorgde levering met oog voor detail!

Antwort von De Parfum Sampler
Zeer snel bezorgd,alles netjes verpakt.Zeer zeker een aanrader!

Snelle verzending.
Fijn dat het mogelijk is om kleinere hoeveelheden af te nemen van populaire geuren.

Antwort von De Parfum Sampler
Zeer snelle bezorging en fijne producten. Ik heb alleen het idee dat de travel spray niet al te best sprayt. Verder uitstekend.

Antwort von De Parfum Sampler
Originele parfums tegen prima prijzen. De verzending duurde wat lang en toen ik de parfums binnen kreeg zag ik dat er een te kleine hoeveelheid was geleverd. Na een mailtje werd dit gelijk opgelost en kreeg ik alsnog de parfum toegestuurd.
Goede parfum, goede service, en geen verzendkosten, zeker aan te raden!

Antwort von De Parfum Sampler
Keurig verpakt en gezien de feestdagen en het slechte weer toch snel geleverd en de geur is heerlijk

Antwort von De Parfum Sampler
Binnen een paar dagen binnen en een sample van 2ml was niet helemaal vol. Uit eigen initiatief hebben ze een vervanging gestuurd.

Antwort von De Parfum Sampler
Misleading product pictures are listed on the shop. You must read the FAQ before making a purchase and trust that they will fill generic flasks with genuine perfumes. You can find cheaper on other websites.

Antwort von De Parfum Sampler
Order te laat geleverd en dan ook in twee fasen. Niet geleverd zoals het gepresenteerd wordt. En u moet leveren (volgens wetboek)de door u uitgebrachten staal of bemonstering.
Wat u geleverd heeft is totaal iets anders.

Antwort von De Parfum Sampler
Goed verpakt en snel geleverd, alleen jammer dat niet alle flesjes goed gevuld werden met parfum. Ze kunnen voller gevuld worden

Antwort von De Parfum Sampler
Ik had perongeluk een verkeerde geur ontvangen. Dit werd direct goed opgelost en kreeg ook de juiste geur nog opgestuurd. Een verassing, want juist de ‘verkeerde geur’ is nu onze favoriet!;)

Antwort von De Parfum Sampler
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.