Varerne og service i forhold til levering gik egentlig fint nok - jeg bestilte og betalte med det samme online. MEN efter over en måned modtog jeg pludselig en rykker på en regning på varer for me... Mehr ansehen
Jeg får ikke pengene tilbage for min returvare
5 stjerner for fine ting i god kvalitet (legetøj til hvalp, et tæppe og lille filt 'hus') + meget hurtig og venlig respons fra butikken ift. en forsinket vare. Varerne kom med forskellige kurerer, hvo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Designerdyr er destinationen for dig, som ønsker et stort udvalg af luksustilbehør til dit kæledyr. Vi er altid et skridt foran, når vi skal finde de nyeste trends og innovative brands. Kvalitet, komfort og design er ekstremt vigtige for os, og derfor bliver vores sortiment nøje udvalgt, til at passe til vores kunders ønsker og behov.
Kvalitetsbevidst produkt
Kvalitetsbevidst produkt
Service helt i top, hurtig levering og super kvalitet på hundeseng

Antwort von Designerdyr
Jeg har oplevet en virkelig god og…
Jeg har oplevet en virkelig god og dejlig service hos Designerdyr❤️
Ydermere var de rigtig hurtige til, at svare på spørgsmål jeg havde i forbindelse med køb af sele 🐶
Her kan man roligt handle ❤️

Antwort von Designerdyr
Nem bestilling
Nem bestilling. Hurtig ordrebekræftelse og fint produkt. Men levering(fra Polen) tog længere tid end jeg havde forventet.
God service og høj kvalitet!
Vi er helt vild med produkterne fra Designerdyr. Vi har købt Starbarks legetøj, godbidder og en potecreme. Super lækker kvalitet og vi glæder os til at vores nye familiemedlem flytter ind, så tingene kan komme i brug. Yderligere rigtig god service samt en hurtig levering.
Købt rigtig lækre ting😍 rigtig god…
Købt rigtig lækre ting😍 rigtig god kvalitet og service😍 har fundet mit nye favorit sted 🤞🏽🥰
god kundeservice
god kundeservice og flot materiale, rigtig tilfreds.
Hurtig levering og fine vare
Hurtig og proff expedition
Super service og fine varer!
Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet, man er slet ikke i tvivl om der er kredser om produktet. God service
Retur og ombytning uden problemer
Købte et rosa halsbånd til min hund, som viste sig at være lidt for stort. Vi aftalte at jeg returnerede det og pengene var tilbage på min konto så snart det var afsendt. Har nu halsbåndet en størrelse mindre og det er lækker kvalitet ❤️
Bestilte et hundehalsbånd
Bestilte et hundehalsbånd, super lækkert kvalitet. Og hurtig levering..
Kan kun anbefales
Super god oplevelse. Startet med en rigtig fin og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, rigtig gode produkter, og fantastisk kvalitet. Kan kun anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.