Design Rocket Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Design rocket lever bestemt op til forventningerne. Deres produkter er god kvalitet, funktionelle og ikke mindst æstetiske. Ejerne er super søde og servicen i top!🥳 Jeg kommer til at kigge hos dem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte nogle super gode bed rollers flot design mange forskellige farver. God personlig kontakt hurtig levering kan varmt anbefale at handle os dem. Vh Steen Thomsen

1. Möbelgeschäft
  2. Möbelbauer

Vom Unternehmen geschrieben

Håndlavede træmøbler, hovedsageligt til børneværelset. FSC godkendt træ og bæredygtig produktion

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

34 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det tog lidt lang tid at modtage pakken

Det tog lidt lang tid at modtage pakken jeg modtog pakken den 1-10-2024

31. Dezember 2023

Antwort von Design Rocket

Store dele af Jylland var ramt af snestorm og det gav også PostNord en masse udfordringer. Vi har normalt 3-5 hverdagen levering, da vi producerer så bæredygtigt som muligt og derfor kun producerer på ordrer, men lige din ordrer ved jeg kom afsted allerede d. 3. januar, første hverdag efter din bestilling og den dag snestormen ramte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god indpakning af varerne så de ikke bliver beskadiget i transport, sød besked i pakken.
Også lige et par lækre bolcher 😋

23. August 2023

Antwort von Design Rocket

Hej Monna. Mange tak for den dejlige besked. Vi kan desværre ikke tage æren for bolcherne, men vi elsker vores samarbejde med lokale og dygtige Bolcheværk :)

Jeg giver 10 stjerner!

Altid helt igennem fantastisk service, hurtig levering. Er der det mindste hjælper og svarer hurtigt tilbage.

Produkterne er i top kvalitet og både børn og voksne er meget tilfredse med dem.

Derfor kan jeg varmt anbefale at handle her!

25. Juli 2023

Gennemført design!

Vi har været så heldige, at have testet den nye pictogram-tavle!
Den er super anvendelig, og stilrent design. Vi har hængt den op på ligefod med andre billeder huset, da man har lyst til at vise den frem.
Kæmpe anbefaling herfra!

1. Mai 2023

Kan klart anbefales

Ejerne er super søde og servicen i top!🥳 Jeg kommer til at kigge hos dem næste gang vi mangler noget til børneværelset eller hjemmet :-)

21. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter i gode…

Fantastiske produkter i gode materialer. Rigtig god dialog med ejerne. Kan klart anbefales. Købte blandt andet stabelkasserne som er i høj kvalitet og flot design.

10. Mai 2023

Hej Thomas
Tak for din besked og vi håber du vil handle ved igen en anden gang.
Lena

Bamse Zoo - dyrt og dårligt design

Bamse Zoo. Kvaliteten lever bestemt ikke op til prisen. Laserskåret krydsfiner der ikke er pudset af i kanterne, så det splinter og kradser. Samlingsmetoden gør at der ikke er synlige skruer hvilket selvfølgelig er flot, men det gør at der ikke er mulighed for at stramme op efter samling, hvilket er temmelig ubrugeligt til et produkt der skal anvendes af børn.

24. Juni 2023

Antwort von Design Rocket

Jeg beklager meget vi har leveret et produkt, som ikke lever op til den standard vi gerne vil have. Det burde selvfølgelig ikke ske at du som kunde får et produkt fra os som ikke er i orden.

Du må meget gerne sende mig en mail på lena@designrocket.dk, så jeg kan se billeder af problemet og forhåbentlig rette op på din oplevelse, men også sørge for at nye kunder ikke kommer til at stå med samme oplevelse.

Det holder ikke

Det holder ikke. Det er skævt og ustabilt. Når det hænges op på væggen glider bamse boet ned, så kun bagpladen er tilbage på væggen - kæmpe fejl for produktet.
Ejeren er sød og hjælpsom og sender gerne et nyt.. så nu har vi to, som er limet og sømmet for at kunne holde.
Det burde tages af markedet indtil de finder en løsning.
Prisen burde passe til produktet.

27. März 2023

Antwort von Design Rocket

Jeg beklager meget din dårlige oplevelse med vores produkt. Vi har simpelthen fejlet, og lavet en fejl i produktionen. Det er på ingen måder i orden og det undskylder vi for.

Som jeg skrev til dig på mail, vil vi meget gerne have Bamse Boerne retur, så vi kan se om andet er gået galt. På den måde er vi sikre på vi får løst alle problemer og ingen andre oplever det samme som dig.

bamsebo

Vi har bamseboet, som børnene elsker, og ikke mindst os forældre, til pæn opbevaring af bamser. Produktet var lige til at samle, og står og virker stærkt og holdbart. Kun positive ting herfra. Og ikke mindst om ejeren! Imødekommende og høflig! 🙏🏼

13. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bamse Bo

Bamse Bo - Stor
Super flot design - men jeg har derudover intet positivt at sige om dette produkt! Da vi prøver at samle kassen opdager vi først at de medfølgende skruerne ikke er dem som er afbilledet - men tænker det går nok når de er medsendt. Vi prøver at samle boet som er virkelig problematisk da det hele tiden falder fra hinanden da slidserne til skruerne er lave så dårligt! Et af stederne knækker der endda er lille fli træ af da det falder sammen selvom vi er to mennesker hjælper hinanden med at samle det. Det er virkelig ikke et kvalitets produkt men virker derimod som noget hurtigt masseproduceret Kina skrammel :( Vi har måtte samle det med skruer selv for blot at gøre det stabilt nok til at kunne komme elastikkerne i for at det ikke skulle falde sammen endnu engang.
Vh Mia Nielsen

11. März 2023

Hej Mia
Jeg beklager din uheldige oplevelse med os, der er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker folk skal have når de køber vores produkter. Vi tager alle anmeldelser til os og prøver altid at blive bedre, så alle får en god oplevelse når de handler ved os.
Igen, jeg er ked af det ikke er din oplevelse, men vil du ikke skrive en mail med billeder til mig på lena@designrocket.dk, så vi kan se fejlen og sørge for det andre ikke får samme oplevelse.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det kan ikke holde selv uden vi satte…

Det kan ikke holde selv uden vi satte skruer i .
Men rigtig flot design

31. Jänner 2023

Hej Annette
Tak for din tilbagemelsing.
Jeg er super ked af at høre at din oplevelse er at det ikke kan holde. Vil du ikke sende mig en mail på lena@designrocket.dk, evt. med billeder af problemet så vi kan se hvad problemet er og få det løst?
På forhånd tak
Lena

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

sjove og fine produkter

Købte en Gry boghylde og konceptet med elastikkerne er super godt. Knægten elsker at hente/bringe bøger til/Fra hylden. Dog burde træpladerne være lidt tykkere, da elastikken trækker siderne skæve, samt proportionerne virker generelt lidt forkert. Ellers en hurtig produktion samt fin indpakning og forsendelse.

18. März 2021

Hej Anders
Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmelde og komme med noget konstruktiv kritik. Det er helt fantastik og vi lytter og retter til, så vores produkter (og vi selv) bliver bedre til det vi laver.
Mange tak.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr