Leugenachtige praktijken door mij wijs te maken dat het goedkoper kan door lage maandlasten gebaseerd op een veel lager verbruik als dat ik zelf aangeef. Ik ben net overgestapt op Eneco via vastelaste... Mehr ansehen
Niet mee in zee gaan, dit zijn oplichters. Ze bellen je op & proberen je een contractje aan te smeren. Als reactie hier komen ze met het smoesje dat het een bedrijf is wat zich voordoet als Devidend,... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Ryan Meerzorg. Hij kwam persoonlijk langs in mijn winkel om alles rondom de energiezaken goed te regelen. Hij nam de tijd om alles rustig en duidelijk ui... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zaten jarenlang bij Main/Audax was altijd wel wat duurder maar de service was altijd goed. Voor ons nieuwe pand via de makelaar in contact gekomen met Devidend. Bij hen in contact gekomen met Marco.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Onze unieke aanpak begint met het aanbieden van duidelijke en eerlijke prijzen. Bij Devidend geen verborgen kosten of onverwachte verrassingen, maar enkel transparantie en helderheid. Wij bieden zowel Dynamische, variabele als vaste tarieven aan, zodat je altijd kunt kiezen voor het contract dat het beste aansluit bij jouw behoeften. Door open en heldere communicatie zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en hoe je je energieverbruik kunt optimaliseren. Bovendien krijg je bij ons altijd een vaste contactpersoon, zodat je niet elke keer met iemand anders hoeft te praten. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen ervoor dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
Volmerlaan 5, 2288GC, Rijswijk, Niederlande
- 070-2042150
- hello@devidend.nl
- devidend.nl
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben uitstekend geholpen door…
Ik ben uitstekend geholpen door medewerker Marco. Heeft alles netjes en rustig uitgelegd.

Antwort von Devidend
Ik ben tevreden over de service van…
Ik ben tevreden over de service van Devidend omdat Dina, de dame die ik aan de telefoon had, mij rustig kon uitleggen over hoe het werkt met de zakelijke tarieven en mijn onderneming. Zij nam alle tijd voor mij en had geduld en dat gaf mij een fijn en serieus genomen gevoel. Ik vond dat erg prettig omdat dit alles nieuw is voor mij.

Drammer
Meerder keren gebeld dat er een wijziging heeft plaats gevonden in mijn energiecontract. De verkoper wilde alleen vertellen wat voor wijzigen als ik mijn persoonsgegevens met hem kon verifiëren. Omdat het om persoonlijke gegevens zou zijn. Nog nooit z’n domme doordrammer gehoord.
relaxt en zorgvuldig uitgelegd
Zeer agressieve verkoper
Zeer agressieve verkoper, waar mijn collega niet van af kwam en helaas uiteindelijk contract heeft ingestemd onder voorwaarde dat dit nog met mij besproken moest worden. Dit direct beëindigd en nu in afwachting op het terugdraaien van de overeenkomst. Ik hoop dat dit goed wordt opgepakt, dan kan ik mijn review wellicht nog aanpassen naar 2 of 3 sterren.
Maar als je op deze manier probeert je product door iemand zijn strot te duwen, ben je echt verkeerd bezig!
Ben meerdere keren gebeld
Ben meerdere keren gebeld. Daarna gevraagd wat ze wilden verkopen, ze willen niks verkopen. Hoe verdien je dan je inkomsten? Toen gevraagd hoe je de naam van het bedrijf spelt zodat ik dit kon opzoeken, werd er het volgende gezegd:
Ik: Hoe spel je devidend?
Verkoper: Zoals ik het zeg.
waardeloze partij
Oppassen, klinkt niet te vertrouwen!
Ik werd nu al een aantal keer gebeld over een wijziging in ons energie contract, hij verteld mij dat zij het overkoepelde intermediair zijn van alle energie leveranciers. Als eerst staat ons energie contract niet op mijn naam, dus ga ik ervan uit dat ze mijn gegevens uit de KVK database hebben gehaald, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling is. Nadat mijn vriend de telefoon overnam en verder vroeg naar het bedrijf hing hij op. Toen ik later terugbelde zei hij dat hij het zo ongelofelijk druk had dat het ophangen per ongeluk was. Ook vroeg of hij de bedrijfsnaam kon spellen waarna er na de eerste 3 letters weer werd opgehangen. Alles aan deze telefoontjes stinkt en voelt verschrikkelijk nep en verdacht. Oppassen dus, lekker ophangen en geen gegevens geven!
Komen afspraken niet na en beloven dingen die niet in het contract staan
Mijn vriendin werd benaderd door Devidend, hier werden meerdere beloftes gedaan omtrent een nieuw energie contract. Op goed vertrouwen heeft mijn vriendin het contract getekend (dit was niet handig). Maar het feit dat men bewust verkeerd informeert en daarna weigert te helpen naar een oplossing vindt ik bizar. Vervolgens heb ik zelf de communicatie over genomen waarop men meermaals beloftes heeft gedaan. Deze beloftes werden wederom niet na gekomen. Bedrijf doet geen moeite om te zoeken naar een oplossing. Kort samengevat, een waardeloos bedrijf....
Edit: Ik ben niet eens de persoon die u beweert dat ik ben, dat zegt mij genoeg....

Antwort von Devidend
Via mijn accountant bij Devidend…
Via mijn accountant bij Devidend gekomen. Werk inmiddels 2 jaar samen voor alle zakelijke panden. No nonsense, zeggen wat ze gaan doen en dat wat ze zeggen. Goede service, correcte feedback en kennen de markt goed. Redelijke fees voor het terugvragen van de energiebelasting, die pas in rekening worden gebracht wanneer ik het geld van de belastingdienst heb ontvangen.

PAS OP
PAS OP, misleidende praktijken!
Ze belden me op over een enregiecontract, ik gaf vanaf het begin al aan geen verkooptelefoontjes te waarderen.
Ze gaven aan dat het geen verkooptelefoontje was, maar om een wijziging zou gaan. Ze zouden een tussenpartij zijn, zoals een Sligro of Makro, waarbij je flink kon besparen als ondernemer.
Ondanks dat ze er tussen zouden zitten en je gegevens al zouden moeten hebben vroegen ze om mijn rekeningnummer (achter de IBAN) en andere persoonlijke gegevens.
Omdat ik het rekeningnummer van mijn bedrijf niet bij de hand had was mijn prive bank ook wel goed.
Toen ze alle gegevens hadden verzameld heb kreeg ik een offerte met SEPA mandaat, die volgens hun alleen even getekend moet worden om mijn gegevens te verifieren (zelfs toen ik aangaf dat dat volgens mij niet zo is gezien je daarmee letterlijk een SEPA machtiging afgeeft). Daarnaast was de ''verkoopster'' Aya Ramzi ook erg opdringerig. Ze wilden zo snel mogelijk een handtekening of follow up call.
Tip: Mocht je ook gebeld worden door deze partij en zoiets ervaren, meld het bij de Consuwijzer en je bank mocht je toch per ongeluk getekend hebben. Je kan binnen een X-aantal dagen je geld terug krijgen van de bank als je het op tijd meld.

Antwort von Devidend
Devidend biedt een deskundig en…
Devidend biedt een deskundig en onafhankelijk advies. Betrouwbare partij om je energie inkoop aan over te laten. Al jaren meer dan tevreden klant

Antwort von Devidend
Gesprek als erg onprettig ervaren
Gesprek als erg onprettig ervaren. Jullie proberen contracten snel af te sluiten op basis van dwang, waar je maar net niet scherp voor moet zijn die dag waarna je ineens ergens aan vastzit. Krijg vaak gelijksoortige belletjes maar deze ging mij iets te ver als mede-ondernemer.
Twee van jullie gesproken. Word uit het niets opgebeld, waarna gezegd wordt dat jullie intermediair zijn van alle energieleveranciers en dat jullie mijn contract verlaagd hebben (?) en wat gegevens nodig hebben om dit te verifieren. Dit allemaal in 2 minuten terwijl ik niet eens weet wie jullie zijn (en het nog steeds een redelijk vaag verhaal vind overigens). Daarna de vrouw van de 'zakelijke afdeling' aan de lijn, kreeg weer te horen of we even wat gegevens kunnen controleren zodat jullie het vernieuwde contract kunnen doorvoeren. Herhaaldelijk gevraagd 'wie zijn jullie, wat is dit' en dan krijg ik 2 zinnen een standaard riedeltje over landelijk intermediair (nog nooit van jullie gehoord...) waarna vervolgens weer gevraagd wordt of ik wat gegevens kan verifieren omdat mijn energiecontract verlaagd wordt van 100 naar 70 met de enige focus op 'wil je dat later terugkrijgen of direct'. Volledig ontransparant over hoe jullie dat dan in een keer wel voor elkaar krijgen terwijl jullie de minuut ervoor niet eens wisten wie mijn huidige energieleverancier is en mijn (dynamische) kosten waren.
Dat jullie mijn KVK gegevens hebben allez, dat jullie daar zo mee omgaan is een no go. Voelt niet aan als zuiver ondernemerschap, eerder scammy, en kreeg er zo'n nare nasmaak van - dat ik er zelfs een review over wilde schrijven.
EDIT: op je reactie vermeld je miscommunicatie door contact van revilent die zich voor zouden doen als jullie. Ik ken het bedrijf verder niet (website is onder constructie), maar dat vind ik nogal een serieuze beschuldiging waarbij je de verantwoordelijkheid van jezelf afschuift, en ook nog van de mogelijkheid gebruik maakt om een ander bedrijf in een zwart daglicht te zetten. Er is me in jullie gesprek ook verwezen naar jullie website en die website heeft mevrouw zelfs voor me uitgespeld - devidend.nl. Dus er was geen sprake van miscommunicatie.

Goed en snel schakelen
De makelaar had mij doorverwezen naar Devidend omdat ik met spoed een contract nodig had. Devidend heeft alles goed geregeld ook het meetcontract en de overeenkomst met Liander. Snel schakelen en verstand van zaken hebben ze. Bedankt!

Antwort von Devidend
Zekers niet aan te raden
Zekers niet aan te raden, proberen je met valse marketing en gluwe praktijken je een energiecontract aan te bieden. Niet in trappen.
Ook via e-mail proberen ze je te misleiden.

Antwort von Devidend
Snelle en duidelijke communicatie werkt…
Snelle en duidelijke communicatie werkt erg prettig. Staan bij vragen altijd klaar

Antwort von Devidend
Krijg spam emails dat ik geen…
Krijg spam emails dat ik geen energiecontract heb. Ik heb deze wel. Dreigen in mail dat ik geen stroom en gas meer zal krijgen tenzij ik contact met hun opneem. Dan zullen ze je waarschijnlijk een nieuw contract proberen te verkopen

Antwort von Devidend
Goede service en verstand van zaken
In November was onze factuur van het gas veel hoger dan normaal. Devidend heeft geschakeld met Anexo en Stedin. Devidend heeft Stedin benaderd en is overgegaan tot correctie van de facturen.
De correctie bleek ook weer foutief. Devidend heeft de netbeheerder hier weer op gewezen en uiteindelijk hebben wij de juiste facturen ontvangen.
Dankzij de factuurcontrole van Devidend heeft dit een correctie van €1.400,- opgeleverd. Raad elke zakelijke afnemer Devidend aan!

Foute club
pas op met deze club. Doen zich voor alsof je al klant bent bij ze, en ze bellen even om te vragen of alles nog naar wens is. Daarna sturen ze je een contract op met "de nieuwe afspraken' en of je even wilt tekenen aub.
je wordt genaaid waar je bij staat.

Antwort von Devidend
Geen klant bij ze en toch de hieronder…
Geen klant bij ze en toch de hieronder genoemde mail ook in de spambox ontvangen.
Ze kunnen links en rechtsom l.llen, maar dit is dus overduidelijk spammen, want wij hebben(net als degene hieronder) geen enkele zakelijke betrekking met elkaar. ik ben geen klant, ook niet geweest, heb tot nu nog nooit van ze gehoord, en ze spam mailen dus wel.

Antwort von Devidend
Zeer tevreden, raad het iedere ondernemer aan!
Via een concullega terecht gekomen bij Devidend. Ik zat zelf met een lastig vraagstuk we leveren jaarlijks meer dan 120mwh terug aan het net. Greenchoice wilde ons niet langer als klant. Devidend heeft ons voorzien van advies en ondergebracht bij een leverancier, zonder dat het ons extra kosten oplevert op jaarbasis.
Ik kan Devidend iedere ondernemer aanraden. De lijntjes zijn kort, en ze weten waar ze het over hebben. Het is erg prettig om goede service te ontvangen, zeker in tijden waarin dat vaak ver te zoeken is.

Antwort von Devidend
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.