DIAKRIT Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med salg af vores bolig sendte Diakrit fotografen Atle ud til vores hus. Atle var virkelig grundig og gav kyndig vejledning i let styling af alle rum samt hvilke vinkler, der var særlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde i dag besøg af Atle fra Diakrit. Det var en helt igennem super professionel oplevelse. Atle var ikke bare en fantastisk dygtig fotograf, men han var også super behagelig, imødekommende og nem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse. Francesco kom til tiden og var meget sød og professionel. Han var god til at komme med tips til hvordan vores lejlighed fremstod bedst, og gik op i at fange de små fine detalje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale vores fotograf Kevin Lee i forbindelse med fotograferingen af vores hus, som vi har sat til salg. Han var utrolig omhyggelig, detaljeorienteret og engageret gennem hele proce... Mehr ansehen

1. Fotograf
  2. Luftbildfotograf
  3. Fotoagentur
  4. Fotoservice

Vom Unternehmen geschrieben

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dygtig og professionel fotograf…

Rigtig dygtig og professionel fotograf Kevin Lee. Godt blik for det perfekte billede.

10. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Jens Henrik. Tak for din positive omtale af vores fotograf Kevin Lee - vi giver de flotte ord videre. Vi er glade for dine 5 stjerner i anmeldelse, og ønsker god fornøjelse med boligsalget.

Mathilde

Mathilde - Sød og grundig! Behagelig at have på besøg. Gør noget ud af at billeder bliver gode og præsentable.

22. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Mette. Mange tak for dine flotte og positive ord om Mathilde og hendes besøg. Mathilde er absolut en dygtig og behagelig fotograf at have besøg af. Tak for de 5 stjerner. Vi giver rosen videre og ønsker held og lykke med salget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte billeder, professionelt og øje for detaljerne

Vi havde besøg af Kevin Lee til at tage billeder til vores hussalg og det var en yderst behagelig og professionel tilgang, han havde til det. Han havde øje for de små deltager og formåede at få stemningen og sjælden frem i huset i sin helhed, hvilket resultatet af billederne også afspejler.

Antwort von DIAKRIT

Hej Martin. Dejligt at høre I er glade og tilfredse med resultatet. Kevin er absolut en dygtig fotograf, og super professionel. Mange tak for jeres gode anmeldelse - den sætter vi stor pris på! God fornøjelse med hussalget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft Alexander ude i forbindelse…

Vi har haft Alexander ude i forbindelse med vores hussalg, og havde en fantastisk oplevelse. Yderst professionelt, og meget hjælpsom.
Vi siger tak :)
Mvh Brian og Sara

14. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Brian og Sara. Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre Alexander gav jer en positiv oplevelse, og var hjælpsom med at få de gode billeder frem i boligen. Held og lykke med salget!

God oplevelse Thor…..

God oplevelse at have Thorbjørn til at tage billeder af vores ejendom. Meget proff og oplysende igennem hele arbejdet.
Vi giver ham vore bedste anbefalinger.

14. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Birthe. Både vi og Thorbjørn er glade for at læse din positive anmeldelse, og ikke mindst modtage dine 5 flotte stjerner. Dejligt at høre han får jeres bedste anbefalinger. Held og lykke med salget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en fornøjelse at have Trine ude…

Det var en fornøjelse at have Trine ude og tage billeder til salget af min bolig. Hun var meget professionel og gjorde meget ud af, at få billederne til at vise lejligheden frem på den bedst mulige måde.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Diakrit og især Trine.

10. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Anita. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner - dem giver vi videre til Trine. Skønt at høre om din positive oplevelse med Trines besøg. God fornøjelse med salget af lejligheden!

Utrolig dygtig fotograf

Var så heldig at få Alexander som fotograf på mit hus. Virkelig empatisk og med professionel tilgang til opgaven. Han kom med små finesser til at optimere rummene, så billederne vil tage sig bedre ud, og følte mig helt tryg ved at overlade opgaven til ham. Har lige set billederne og de lever fuldt op til mine forventninger og er rigtig glad. Kan på det varmeste anbefale Alexander til opgaven.

9. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Malene. Hvor er vi glade for at høre om din positive oplevelse med Alexander, og at I sammen fik de bedste billeder ud af dit hjem - det er absolut vores fornemmeste opgave :) Vi ønsker dig alt held og lykke med salget, og sender dine roser videre til Alexander.

Havde Kevin Lee ude og tage billeder

Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting.
Han tog den tid der var nødvendigt og skyndte sig ikke med at tage 5 hurtige billeder også videre. Kæmpe anbefaling af Kevin lee!

8. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Lasse. Tak for din positive anmeldelse! Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre om din oplevelse med Kevin, og rigtig dejligt at høre, han tog sig tid til at fuldføre opgaven til topkarakter. God fornøjelse med salget!

Flotte billeder

Flotte billeder, også med drone.
Dygtig og meget behagelig fotograf

3. April 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Lone. Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, du har haft en positiv oplevelse, og er tilfreds med billederne. Rigtig god dag!

Vi kan varmt anbefale Alexander

Vi var så heldige at få Alexander ind ad døren, da der skulle tages billeder af vores hus og lejlighed. Alexander er super behagelig at have i hjemmet, og han får taget rigtig gode billeder.
Tak for 2 gode besøg og ikke mindst flotte billeder.

Antwort von DIAKRIT

Hej Lena. Dejligt at høre I har haft to super positive oplevelser! Alexander er absolut en dygtig fotograf og ikke mindst en behagelig fyr. Vi er glade for, I er tilfredse med resultaterne. Og mange tak for de flotte 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, ærlige meldinger og godt humør. Tak til Alexander for godt arbejde.

Antwort von DIAKRIT

Hej Mette. Tak for din positive feedback! Vi sender roserne videre til Alexander og er glade for, han gjorde et godt stykke arbejde med høj humør :) Tak for de 5 stjerner!

Fantastisk gode billeder 🤩

Super professionel fotograf Erik Cheng som gjorde sit ypperste for at producere så retvisende og imødekommende billeder som muligt.

23. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej MBL. Tak for dine skønne 5 stjerner! Dejligt du synes, at Erik gjorde sit bedste, og gav dig en behagelig oplevelse. Held og lykke med boligsalget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristoffer Linus er en omhyggelig…

Kristoffer Linus er en omhyggelig fotograf, der har et godt blik for gode vinkler og er grundig med fokus på detaljen

31. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Tak for din positive anmeldelse Dorte. Vi sender roserne videre til Kristoffer, og takker for de 5 stjerner! Dejligt at høre Kristoffer gjorde et godt indtryk, og var omhyggelig med detaljerne.

Anbefalingsværdig

Thorbjørn skulle tage billede i forbindelse med lejlighedssalg. Han var meget professionel og behagelig. Billederne blev super gode! Varm anbefaling herfra 😊

27. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Hona. Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på! Vi giver dine positive ord videre til Thorbjørn, og er glade for at høre, han hjælper dig godt videre med lejlighedssalget i form af gode billeder.

Fantastisk dygtig fotograf

Fantastisk dygtig fotograf. Han fik taget helt fantastiske billeder af vores hus i forbindelse med hussalg.
Fotografen var rigtig god til at guide os og hele seancen var meget professionel

21. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Lotte. Tak for dine 5 stjerner - dem er vi glade for. Og skønt at høre I havde en god oplevelse med vores fotograf. Held og lykke med hussalget.

Dedikeret og kreativ

Alexander var i dag forbi for at tage billeder og dronevideo til præsentationen af et hus, vi har til salg. Hans tilgang var yderst professionel, med kreative idéer og dynamiske opstillinger, der virkelig bringer boligen til live. Det er sjældent, jeg har oplevet så stor dedikation og kreativitet. Vi håber, at det fører til masser af fremvisninger – og selvfølgelig et salg!

27. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på. Dejligt at høre Alexander gav jer en positiv oplevelse, og havde øje for detaljerne, der betyder en stor del i resultatet. Vi krydser fingre for et godt salg. Held og lykke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var så heldig at have besøg af…

Vi var så heldig at have besøg af fotografen Kevin Lee, en virkelig dygtig, perfektionistisk og omhyggelig fotograf, han var rigtig god til at visualisere billederne og vidste hvilke små ting der skulle ændres som gav en stor forandring af billederne.

20. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Mathias. Tak for din feedback - dejligt at høre I var tilfredse med Kevin som fotograf. Vi sender jeres positive ord videre, og ønsker jer held og lykke med salget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk dygtig og venlige. Tryg og sikker oplevelse

I forbindelse med hussalg kom Claus Eriksen og tog billeder af vores hus. Jeg har set mange billeder fra hussalg der var “sminket” og snakkede med Claus om, vi ønskede ægte og autentiske billeder - som evt køber skulle genkende ved en fremvisning. Claus var både lyttende og forklarende om, hvordan han taget billeder og hvor er det nogle flotte billeder vi har modtaget. Jeg har haft brug for at ændre aftalen og er blevet mødt også af venlig kundeservice. Alt i alt en både venlig og god oplevelse at benytte Diakrit og de varmeste anbefalinger herfra.

20. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Dicte. Tak for dine skønne 5 stjerner! Dejligt at Claus gav jer en behagelig oplevelse, og fik nogle gode billeder med derfra, så I kan få jeres hus solgt. Også skønt at høre I blev taget godt imod af vores kundeservice, og jeres oplevelse hele vejen rundt om Diakrit har været positiv. Held og lykke med hussalget!

Fantastisk dygtig fotograf

Fotograf Kevin Lee har taget billeder af vores hus i forbindelse med salg. Kevin er en fantastisk dygtig og erfaren fotograf, der er meget omhyggelig med at få taget de helt rigtige / perfekte billeder. Samtidig er man i rigtig godt selskab. Kevin kan varmt anbefales.

7. März 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Lene. Tak for dine positive ord! Vi sender den flotte omtale videre til Kevin, som bestemt er en dygtig og omhyggelig fotograf. Vi er glade for, du er tilfreds med resultatet, og havde en god oplevelse i godt selskab. God fornøjelse med hussalget.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr