DIAKRIT Bewertungen 206

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med salg af vores bolig sendte Diakrit fotografen Atle ud til vores hus. Atle var virkelig grundig og gav kyndig vejledning i let styling af alle rum samt hvilke vinkler, der var særlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde i dag besøg af Atle fra Diakrit. Det var en helt igennem super professionel oplevelse. Atle var ikke bare en fantastisk dygtig fotograf, men han var også super behagelig, imødekommende og nem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse. Francesco kom til tiden og var meget sød og professionel. Han var god til at komme med tips til hvordan vores lejlighed fremstod bedst, og gik op i at fange de små fine detalje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale vores fotograf Kevin Lee i forbindelse med fotograferingen af vores hus, som vi har sat til salg. Han var utrolig omhyggelig, detaljeorienteret og engageret gennem hele proce... Mehr ansehen

1. Fotograf
  2. Luftbildfotograf
  3. Fotoagentur
  4. Fotoservice

Vom Unternehmen geschrieben

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Super professionel fotograf

Super professionel fotograf, som gjorde mere end det forventede i forholdet til at få hjemmet til at se hyggeligt og rart ud på billederne. Stor anbefaling herfra.

Antwort von DIAKRIT

Hej Christian. Hvor er vi glade for at høre, du er tilfreds med fotografens indsats. Dejligt der er taget tid til at gøre lidt ekstra med hyggen på billederne, som forhåbentligt kan hjælpe til med boligsalget. Vi takker for alle 5 flotte stjerner :)

Tak til fotograf Kevin Lee

Tak til fotograf Kevin Lee for flotte fotos af vores lejlighed i Vejle. Det kræver sit at tage billeder af en tom lejlighed, men Kevin vidste præcis, hvordan det skulle løses. 🤗

14. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Mette. Tak for dine rosende ord - dem fortæller vi gerne videre til Kevin :) Det kan absolut være en udfordring med tomme boliger, men vi er glade for at høre, han fik løst opgaven til alle 5 stjerner! God fornøjelse med salget af lejligheden.

Fem stjerner til Kevin

Fem stjerner til Kevin, der kræsede om detaljerne og tog nogle ekstra billeder “fordi det skal være ordentligt”

19. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Terry. Mange tak for din fine anmeldelse! Vi giver roserne og stjernerne videre til Kevin, og er glade for du er tilfreds med indsatsen :) Held og lykke med boligsalget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til…

Hejsa giver alle 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til fotograf Jørgen Kirkegaard som var ude at tage billeder af mit hus i fredags
som jeg har sat til salg hos EDC i Viborg. Han er dygtigt med sit arbejde , ved hvor han skal tage vinklerne af rummene fra så billederne præsenteres bedst 👍
Han fik lov selv at gå i huset , virkelig en go og rolig oplevelse 🤗kan kun anbefale Jørgen

14. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Kære Yvonne. Vi tager imod din 5 flotte stjerner med kyshånd og siger tusinde tak fra alle os, og især fra Jørgen! Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse. Og god fornøjelse med husssalget.

Flot professionel indsats

Flot professionel indsats

17. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Kære Ole. Tak for dine flotte 5 stjerner - dem er vi meget glade for!

Rigtig god oplevelse!

Gode, relevante billeder som viser huset som det er!

Tak til Sømod for at være omhyggelig og dygtig til at fange vores hus, som vi også selv ser det.
Første fremvisning sagde kunden også “hvor er det dejligt at komme og se et hus, som matcher billederne”. Det er nok det største kompliment man kan få som boligfotograf. Så det takker vi også for!

Antwort von DIAKRIT

Hej Mette. Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, de potentielle købere roser billederne - det er jo trods alt det vigtigste, at de kan lide dem :)
Vi ønsker alt held og lykke med hussalget!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse

God oplevelse, profesionelle tager sig god tid foto at fremme sin hus bedst side.
Jeg var glæde for fotograf Kvevin Lee.
Dyktigt og venlig.
Vh.
Det glæder Hus salg Kolding.

11. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Shukri. Tak for din 4 stjerner! Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores fotograf Kevin. Held og lykke med hussalget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en meget positiv oplevelse

Det var en meget positiv oplevelse: grundig, god respons, behagelig, god feedback og effektiv! Er 5 stjerner værd!

11. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Maj-britt. Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, hele processen gik som smurt fra start til slut. Held og lykke med salget!

5 stjerner til Thorbjørn

Vi har i dag haft besøg af Thorbjørn, som kom for at tage billeder af vores hus i forbindelse med salg igennem EDC.

Han kom med et stort smil, og leverede et godt stykke arbejde. Han var tilstede under fotograferingen og hjalp med at få præsenteret vores hus på den bedste måde.

Det var en super god oplevelse!

7. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Sandra. Tak for din positive anmeldelse. Thorbjørn er bestemt også en dygtig fotograf, og hvor er det dejligt at høre, han har givet jer en godt oplevelse i forbindelse med jeres hussalg. Alt mulig held og lykke med salget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erfaren fotograf der gjorde alt for at…

Erfaren fotograf der gjorde alt for at fremhæve husets gode egenskaber

5. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Kim. Hvor dejligt at høre vores fotograf har gjort et godt stykke arbejde. Håber, det hjælper til et godt hussalg.

Dygtig og sympatisk fotograf

En super hyggelig og professionel fotograf tog dejlige billeder af vores hus som er til salg hos Home.
Han gik hjemmevant og diskret til værks og klarede opgaven hurtigt uden at vi skulle rende i hælene på ham…

23. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Sven. Tak for god og positiv feedback. Vi er glade for vores fotograf gav dig en tryg og professionel oplevelse. Håber, I er glade for billederne, og dit hussalg går som I ønsker det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag haft besøg fotograf Kevin.

Vi har i dag haft besøg fotograf Kevin.
Han er en meget omhyggelig fotograf, hvor det bedste for kunden er godt for ham.
Han tager et kæmpe ejerskab når han træder ind af døren, tydeligvis ikke kun et job.

Antwort von DIAKRIT

Hej Henry. Hvor er det dejligt at høre, I har haft en god og behagelig oplevelse med vores fotograf Kevin. Vi sætter stor pris på jeres positive anmeldelse - tusinde tak!
Held og lykke med boligsalget.

Meget professionel og venlig fotograf

Meget professionel og venlig fotograf
Som tog billeder af mit sommerhus

3. Februar 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Tina. Mange tak for din positive anmeldelse. Vi ønsker dig held og lykke med boligsalget.

Vi havde besøg af Kevin

Vi havde besøg af Kevin, der tog sig god tid og gjorde noget ud af sit arbejde. Ud over at være hyggelig, blev hans resultat virkeligt godt. Vi er meget tilfredse med Kevins billeder.

29. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Henrik. Tusinde tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at have så dygtige og ikke mindst behagelige fotografer som Kevin i vores netværk. Held og lykke med boligsalget!

Kæmpe anbefaling

Vi havde fornøjelsen af jeres dygtige fotograf Kevin for anden gang d. 17.01.25 og første gang i september 2024.
Pga hans flotte arbejde første gang bad vi specifik om ham til næste opgave.
Vi er super tilfredse, vi er sikre på at de flotte billeder ved første salg medførte til stor interesse som betød huset blev solgt på meget kort tid. Vi håber det samme vil ske igen.
Kevin er dygtig, omhyggelig og meget ærekær omkring sit arbejde. Man kan kun blive positivt overrasket

17. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Kære Lotte. Tusinde tak for din skønne anmeldelse af vores fotograf Kevin. Hvor er vi glade for at høre, at I forespørger specifikt på ham igen, og endnu mere at hans billeder har haft en positiv indvirkning på et godt salg i 2024. Vi ønsker held og lykke med endnu en bolighandel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fotografering med henblik på salg af huset

Mathilde fotograferede hjemmet med henblik for salg af huset. Venlig og positiv person og billederne var vældig gode.

21. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Hans Jørgen. Mange tak for din skønne feedback på vores dygtige fotograf Mathilde. Vi er glade for, du har haft en positiv oplevelse, og er glad for billederne! Held og lykke med hussalget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en meget god oplevelse

Det var en meget god oplevelse, fra det øjeblik jeg havde aftalen med Diakrit indtil slutning af fotograferingen, fotografen Carsten Ingemann var meget professionelt og passioneret omkring hans arbejde, meget inspirerende. Tak for et god service. 🙏😊

22. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Sandra Maria. Tusinde tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, du har haft en god oplevelse med både vores booking og vores dygtige fotograf Carsten. Held og lykke med salget af din bolig.

Sommerhus Hejlsminde

Havde besøg af Kevin Lee til fotografering af vores sommerhus i Hejlsminde, super dygtig og behagelig, kan varmt anbefale 👍😊

8. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Tak for din positive anmeldelse Heino! Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med Kevin :) Held og lykke med salget af jeres sommerhus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige haft Diakrit til af tage…

Har lige haft Diakrit til af tage billeder til mit hussalg og det var en utrolig sød og venlig fotograf der var blevet sat på opgaven..! Virkelig go og rolig oplevelse..!

8. Jänner 2025

Antwort von DIAKRIT

Hej Lasse. Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, du har haft en positiv oplevelse, og at vores fotograf har givet et roligt indtryk. Vi bestræber os på at tage tid til opgaverne, så vi kan få det bedst mulige resultat for boligsalget. Held og lykke med salget :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr