Goede dieren pension, vriendelijke personeel. Mijn hondjes hebben het naar hun zin gehad, zien er goed uit. Fijn dat ik ook regelmatig mocht bellen hoe met mijn hondjes ging, tijdens mijn v vaka... Mehr ansehen
Onze hond heeft het super naar zijn zin gehad waardoor wij met een gerust hart op vakantie konden. Ook bij het wegbrengen hij keek niet eens meer om en ging gelijk mee. Ze denken ook mee nadat hij z... Mehr ansehen
onze hond heeft t reuze leuk gehad dat merkte we aan verschillende dingen. ze zag er goed verzorgd en doorvoed uit. Ze had lekker met andere hondjes en honden gespeeld, Het uit logeren gaan tijdens on... Mehr ansehen
Dierenhotel ‘t Gooi is prima logeeradres voor onze labrador. Ze gaat kwispelend naar binnen en komt ontspannen weer mee naar huis. Er wordt rekening gehouden met medicatie en speciaal voer. Overleg ov... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Dierenhotel ’t Gooi nemen we de verzorging van uw huisdier graag van u over wanneer u met vakantie bent of een drukke dag hebt op uw werk.
Goyergracht Zuid 15, 3755 MX, Eemnes, Niederlande
- 035-5389999
- info@dierenhotel.net
- dierenhotel.net
Prima gegaan
Charlie (flotcoated retriever) heeft zich prima vermaakt, lijkt ons. Altijd moeilijk te boordelen, maar hij is even vrolijk als altijd. Hij heeft alleen wat te veel van het zelf meegebrachte voer gehad, voortaan nóg duidelijker aangeven. Maar dat rent hij er wel weer af.
Onze 2 katjes van net 1 jaar hadden hun…
Onze 2 katjes van net 1 jaar hadden hun eerste logeerervaring bij dit dierenhotel. Fijne opvang met aandacht voor individuele behoeftes van het dier (medicijnen en eigen voer ivm gevoelige darmen). Mooie grote eigen verblijven ook. Wij komen hier zeker terug!
Onze Hummer is prima verzorgd
Heerlijk verblijf voor onze hond
Heerlijk verblijf voor onze hond. Schoon en vriendelijk.
Onze hond is er al diverse keren geweest en volgens ons heeft ze het er erg naar haar zin.
Diesel heeft het weer erg naar ze zin…
Diesel heeft het weer erg naar ze zin gehad in het pension
Het ziet er zover als je kan zien goed…
Het ziet er zover als je kan zien goed uit.
De hond kan natuurlijk niet praten hoe of wat het verblijf is geweest. Hij zag er goed uit. De mensen die er werken zijn erg aardig.
Ik heb al een keer eerde een bericht…
Ik heb al een keer eerde een bericht gestuurd maar ik ben zeer tevreden hij wordt goed behandeld en hoop in september weer te komen fijn weekend hartelijke groet van yassou
Altijd goed & vertrouwd
Altijd goed & vertrouwd hier bij Bas en zijn medewerkers. Wij vakantie, Max vakantie
Pip heeft de tijd van haar leven gehad
Pip heeft de tijd van haar leven gehad. Na 3 weken moest ze 2 dagen bijslapen. Ze ziet er goed glanzend uit en ze hadden haar ontstoken oogje gezalfd. Bedankt voor de goeie zorgen.
Aanrader
Ik weet niet wat ik moet schrijven want alles liep perfect. Abbey(onze hond). Voelt zich op haar gemak. Had 2 dagen nodig om bij te slapen haha. Zoveel gespeeld
Echt een aanrader
Hoewel mijn kat het niet leuk vind is…
Hoewel mijn kat het niet leuk vind is hij wel heel lief thuis gekomen!
Prettige en professionele opvang!
Mooie, nette, fijne en professionele opvang voor onze hond!
We hebben ons hondje meerdere malen…
We hebben ons hondje meerdere malen naar het mooie dierenhotel gebracht en zijn er super tevreden over, ons hondje is helemaal in zijn element als hij daar verblijft!!
Je kan zien en merken dat dit echte dierenvrienden zijn
Echt een top hotel voor iedere lieve viervoeter
Zeer tevreden
Zeer tevreden
Na 2 weken zag Jody er prima uit. Medicijnen zijn dagelijks verstrekt en uit alles bleek dat onze hond prima kon opschieten met het personeel. De volgende keer brengen we haar weer.
LoLa onze Franse Bulldog
LoLa is weer voor een klein weekje in de watten gelegd. Zo blij als ze is als ik haar breng zo blij haal ik haar ook weer op.
Dankjewel voor de goeie zorg en graag tot een volgende keer.
Eerste keer dat Sjaan hier verbleef…
Eerste keer dat Sjaan hier verbleef (überhaupt verbleef in een pension), maar is geweldig gegaan! Fijn mensen, goed gezorgd voor mijn moppie. Ik kom zeker weer! <3 Ga zo door!
Ik vond het vervelend dat ik het…
Ik vond het vervelend dat ik het verblijf/kennel van mijn hond niet mocht zien. Wellicht zijn er kijkdagen maar dat is mij niet bekend.
En om 3 dagen te betalen voor 2 nachten vond ik een beetje overdreven.
Al met al een goed dierenhotel met zeer vriendelijke mensen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.