Jeg har købt både online kurser og nåle hos “dig i centrum” og er super godt tilfreds. Er vil med de meget letforståelige online kurser i akupunktur. De er fantastiske og jeg føler mig godt rustet. Sk... Mehr ansehen
Jeg har ikke oplevet andet end en hurtig levering, varene er pakket godt ind og varene stemmer overens med det du bestiller.
Jeg har været på øreakupunkturkursus ved Claus Olsen, Dig i Centrum, og det var en rigtig god oplevelse. Undervisningen var rolig, grundig og meget behagelig at følge. Claus er en kompetent unde... Mehr ansehen
Fin og vejledende telefon samtale om nakke massage og japansk lifting. Der var ingen overdrevet ønske om tilkøb men klar vejledning. Jeg købte også nogle produkter som det tog et par dage om at komme.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er professionelle og erfarende behandlere der sætter en ære i at have fokus på dig og dine behov.
Dänemark
- dig-i-centrum.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Det fungerer let og hurtigt med køb
Det fungerer let og hurtigt med køb, bestilling, svar, levering🌹🌹🌹🌹🌹
Altid hurtig og super levering🙌
Super service og gode materialer
Virkelig gode materialer, har bestilt flere bøger og plancher og er allerede i gang med at bruge dem og meget tilfreds.
Havde bestilt nogle akuringe, der var faldet ud efter et hårdhændet postbud havde slået hul på kassen, men Dig i Centrum sagde med det samme, at jeg ikke skulle bøvle med at klage til posten, de sendte bare de manglende ringe, super service!
Hurtig levering og fine varer.
Det er altid dejligt at handle med Dig…
Det er altid dejligt at handle med Dig i Centrum, de er hurtige, ordenlige og venlige at handle med.
Hvad mere kan jeget ønske sig
Hvad mere kan jeget ønske sig, end at komme i centrum.
Super god service, lige til tiden.
Nyder allerede mit produkt til fulde.
Kh Ruth Hjorth
Altid god service 👌
Yderst uforventeligt af en dansk virksomhed!
Yderst uforventeligt af dette firma. Jeg bestilte 2 stk dermaroller hhv 1,0 mm og 1,5 mm. Fir det første modtog jeg 2 stk helt forskellige modeller.
Dermarollerne er ikke ægte! De er ikke rigtige nåle, men trekantede spidser, som i følge forskning vil give permanente ar i huden, og hårbunden. Jeg nåede desværre at prøve den engang, men opdagede at det gjord unaturlig ondt, imod forventningen. Efterfølgende tjekkede jeg den og kunne konstatere at den har trekantede “barberblade” med spids! Det er fuldstændig uforsvarlig af et dansk firma at sælge sådanne uægte og vare af dårligt kvalitet, der ligefrem skader frem for at hjælpe! Vil ikke anbefalde deres vare til nogen.
Varerne blev hurtigt afsendt selv efter…
Varerne blev hurtigt afsendt selv efter en påskeferie. Hurtig levering.
Hurtigt fremsendt og nydelige varer
Hurtigt fremsendt og nydelige varer. Her vil jeg med glæde handle igen.
God service
Har handlet flere gange her og de har gode produkter og fine plancher.
Der er god service hver gang.