Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde brug af min fortrydelsesret kort efter tilmelding da jeg så anmeldelserne her på trustpilot. Fik den 25 februar en bekræftelse på fortrydelsesretten og et svar om at jeg ville få refu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig og god rådgivning! Talte idag D.24.03.2026 kl 10:00 med en flink ung herre. Jeg ringet da jeg kæmper med skimmelsvamp og skal fraflytte. Han forklaret mig forskellen på alm opsigelse og oph... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god hjælp, efter selv at have kæmpet med udlejer ifbm. udflytning fra lejebolig hos Kereby (kæmpe udflytningsregning, you guessed it). Digura hjalp mig med at få nedsat kravet fra udlejer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem et års tid haft DIGURA til at køre en sag i huslejenævnet. DIGURA har været hurtige, korrekte og leveret den bedste ydelse. Da udlejer efter dommen kom med nye oplysninger... Mehr ansehen

1. Rechtsdienstleistungen
  2. Rechtsservice für Bagatellschäden

Vom Unternehmen geschrieben

Har du problemer med din udlejer eller er du interesseret i lejeloven? DIGURA er din digitale jurist, som er ekspert i lejeret. Via teknologi og innovation står vi til rådighed for lejere, således at vi kan få skabt et fair og ordentlig lejemarkedet i Danmark.

3,6

1 Stern

Hat 6 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DIGURA helped my girlfriend last year

DIGURA helped my girlfriend when she moved out of her apartment last year.

The landlord never did a move-in report and upon moving from the apartment, he had the audacity to send a huge extra invoice (bear in mind that the apartment was torn down and looked like shit when she moved in, and she cleaned it and left in even better condition than she received it).
The invoice exceeded the deposit, which they obviously also tried to keep.

DIGURA was excellent in the case and retrieved the full amount for my girlfriend. Extremely competent and professional team.

30. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ikke kompetente nok til større…

Ren Svindel. Ved ikke hvor de anmeldelser kommer fra. Læs evt om dem i nyhederne. Ser sikkert godt ud på ens cv som studerende. Men kræver alligevel en indsats af en studerende at varetage ting der handler om folks liv. Opdateret som et svar.
Kell Stephansen. I skylder forresten 2 måneders medlemskab. I svarede ikke i 2 måneder. Måtte kontakte hovedkontoret. I havde ferie. Og var lavt bemandet??? Ikke engang oplyse sine kunder om ferie er også tegn på en rodebutik. I skulle have hjælp med at forstå loven. Selv en basal ting som rapport ved indflytning skal udformes når udlejer har mere end et lejemål. Ligeledes svarede en ny medarbejder hver gang som spurgte om stortset de samme ting. Stod på næsten et år. Og spørge en klient om han har nogen ideer til hvad man skal prøve. jeg vandt sagen lynhurtigt med Advokat da den var så enkel. Med tilbagevirkende kraft på 58.000. Og en husleje der er 3000 nedsat. Opfordre alle til at søge om dem på nettet. Nyhederne på dr er nok. Uanset hvad svaret fra jer består af. Så er det ligegyldigt og utroværdigt. Undersøg hvor meget hjælp man får gennem sin forsikring. Kan betale sig.

15. Dezember 2024

Kære Kell

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, og du har valgt ikke at oplyse de nødvendige informationer for, at vi kan identificere dig - til trods for at vi har efterspurgt dem, så vi kan undersøge din sag.

Vi er naturligvis ærgerlige over din 1-stjernede anmeldelse, særligt når vi ikke kan bekræfte, at du har haft en sag hos os. Det virker desuden til, at der er misforståelser omkring vores virksomhed og procedurer.

Hvis du ønsker at drøfte et eventuelt sagsforløb, er du meget velkommen til at kontakte os på service@digura.dk.

DIGURA Support

Startede godt ud, men...

Til en start var jeg glad for den hjælp og rådgivning, som jeg fik hos Digura. De fik udlejer til at nedsætte min flytteregning og alt var faktisk godt. De sendte mig en faktura og skrev, at jeg først skulle betale den, når udlejer havde givet mig mine penge tilbage. Udlejer har bare ikke givet mig nogle penge og derfor har jeg afventet med at betale fakturaen. Jeg skriver til Digura mange gange og efterspørger en status på min sag, men får intet svar. Jeg beder dem om at stoppe deres rykkerforløb, da min sag ikke er afsluttet, men de svarer ikke. Rykkerforløbet forsætter og jeg har nu fået besked om, at de sender fakturaen til inkasso, hvis jeg ikke betaler.

2. Februar 2025

Kære Carina

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vores mål er at hjælpe lejere og sikre, at de får en god og tryg oplevelse gennem hele forløbet.

Jeg kan se, at du har været i dialog med vores afdelingsleder for at sikre, at betalingen er korrekt. Desværre har udlejeren lavet en fejl i deres opgørelse og efterfølgende fremsat et krav, som ikke vedrører det oprindelige krav, DIGURA har gjort indsigelse imod. Derfor har vi brugt tid på at gennemgå og afstemme, at dette krav også er berettiget, så du ikke betaler noget uberettiget. DIGURA har desuden udarbejdet en opgørelse, der tydeligt viser udlejerens regnefejl, så du har et klart overblik, da dette ikke fremgår af udlejerens opgørelse.

Jeg kan se, at din utilfredshed med DIGURA opstod efter, at udlejeren fremsatte det nye betalingskrav. Dette krav ligger desværre uden for vores kontrol, da det ikke relaterer sig til sagen, vi har behandlet. Vi er kede af, at dette har påvirket din vurdering af DIGURA, da vores eneste interesse er at sikre dig bedst muligt. Desværre har vi ingen mulighed for at opdage eller håndtere udlejerens regnefejl, før de bliver fremsat.

Jeg håber, at vores seneste dialog har givet dig en bedre forståelse af vores arbejde, og at din vurdering af DIGURA er blevet forbedret. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på service@digura.dk.

Jeg ønsker dig det bedste fremadrettet.

DIGURA Supportteam, Marie

Kan desværre ikke anbefale Digura

Kan desværre ikke anbefale Digura. Brug hellere pengene på Chat Gbt eller en rigtig advokat der reelt kan give en seriøs juridisk vurdering.

23. Jänner 2025

Kære Thor

Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Efter din anmeldelse kan jeg se, at du har været i dialog med vores afdelingsleder, og at vi haft en god og konstruktiv dialog, hvor vi forhåbentlig har fået afklaret eventuelle misforståelser og forklaret vores tilgang til sagen. Vi tager altid kritik til os og arbejder løbende på at forbedre os, så vi kan levere den bedst mulige service til vores kunder.

Vi håber, at vi med tiden kan ændre din oplevelse til det bedre og vise dig, at vi er her for at hjælpe jer bedst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig fremadrettet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Digura wins my case 💫

Digura has helped me win my case against my unreasonable landlord/flatmate, who refused to refund my deposit. It was a very slow process - 2 years. However, I understand this was due to processing delays with the Rental Board. I am very grateful for Digura team's support. I could not have succeeded without them - I have been granted a full refund by the Board.
There is plenty of space for improvement in Digura's communication with the customer. The dashboard is not enough. I had to seek clarifications from them via email a few times. E.g. after winning the case, I received the refund, with no explanation of what was paid to me. They explained to me via email, after I contacted them. On that note, please be aware that Digura doesn't keep 30% of what the Board grants you, but 30% of what they save you - a very smart use of wording from Digura's side. So, if your landlord, 3 months after you raised the case, shows a high cost list - made up, not completed by an inspector, Digura will keep 30% of that high cost that they "saved" you. I found that quite cheeky of Digura. Honestly though, I prefer them taking my money rather than that horrible landlord/flatmate, who has made it a business ripping people of their deposits for no reason.
Overall, I highly recommend Digura. They do help stop the bad guys in the rental market.

16. Jänner 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg vil gerne anbefale Digura

Jeg vil gerne anbefale Digura. Jeg sendt min sag ind for godt et års tid siden. (Ikke Diguras skyld at det tog over et år. Det er huslejenævnet)

Jeg har været holdt i hånden under hele turen. Og det lykkedes dem at vinde sagen. Hvilket jeg er utroligt glad for.

Hvis der var spørgsmål fra Diguras side fik jeg hurtigt en E-Mail. Som jeg så kunne sende mit svar tilbage på. De var hurtig til at svare hvis jeg også havde spørgsmål.

Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er at under mit forløb var der en del bøvl med deres sagsoversigt. Altså at der stod information på oversigten som ikke var sket endnu. Så oversigten var forkert. Men det fik de hurtig rettet igen.

Igen tak fordi i ville tage min sag.

13. Dezember 2024

Manglende etik og troværdighed

Digura markedsfører sig som lejernes advokat i konflikter med udlejere, hvilket er en vigtig og nødvendig service i Danmark, hvor udlejere ofte har stor magt over lejere. De lover hjælp til blandt andet at sikre depositum og modstå urimelige krav ved fraflytning – løfter, der skaber håb hos lejere i pressede situationer.

Min oplevelse med Digura har dog været alt andet end positiv. Efter at have fået en flytteopgørelse, hvor hele vores depositum var væk, kontaktede min roomie og jeg Digura. De vurderede hurtigt, at vi "havde en god sag" og indledte arbejdet. Men en måned senere blev vi chokerede, da Digura pludselig droppede sagen. Begrundelsen? Vores udlejer er partner i Digura, og de kunne derfor ikke repræsentere os på grund af en interessekonflikt.

Dette afslørede en dybt problematisk praksis. Hvordan kan en virksomhed, der påstår at beskytte lejere mod magtmisbrugende udlejere, samtidig samarbejde med netop sådanne udlejere? Det underminerer deres troværdighed og rejser alvorlige spørgsmål om virksomhedens etik og loyalitet.

Digura efterlod os uden løsninger og med en anbefaling om at finde hjælp andetsteds, selvom de fortsat mente, vi havde en god sag. Denne oplevelse har ikke kun været frustrerende, men også skabt mistillid til en virksomhed, der burde støtte lejere i svære situationer.

Hvis Digura vil leve op til deres egne løfter, kræver det langt større gennemsigtighed og en klar afstand fra potentielle interessekonflikter. For os efterlod deres handlinger os med en bitter smag og en følelse af at være blevet svigtet.

12. Dezember 2024

Hej Frederik

Jeg forstår udmærket din frustration og beklager meget, at du har haft denne oplevelse i forbindelse med din sag hos os.

Som dine juridiske repræsentanter er det alene vores ønske at føre sagen i din interesse og med henblik på at opnå det bedste mulige resultat for dig.

Jeg beklager, hvis der er opstået en misforståelse. Det er afgørende for os, at lejerne modtager den rette rådgivning og ikke er i tvivl om, hvorvidt vi er på lejernes side. Derfor ønsker vi at undgå enhver potentiel interessekonflikt, som kan skabe tvivl om, hvorvidt vi repræsenterer dig på bedst mulige måde - Det betyder også, at vi aldrig går på kompromis med vores kerneværdier eller etiske standarder.

Når vi vælger at trække os fra en sag, skyldes det at vi underlagt regler, der forpligter os til at rådgive i overensstemmelse med god skik, og vi skal sikre, at ingen interessekonflikt opstår. Sådanne interessekonflikter kan skyldes flere forskellige årsager, herunder andre verserende sager i ejendommen, fremlejeforhold og lignende tilfælde.

Jeg kan dog forsikre dig om, at DIGURA ikke rådgiver udlejere - vores kerneværdi er, at vi er på lejernes side.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så tilfreds med Digura og hele…

Jeg er så tilfreds med Digura og hele forløbet hos dem 🙌 Det hele fungerede simpelthen så godt og jeg følte mig virkelig i gode hænder. Jeg elsker, at man selv kan tjekke op på, hvor langt ens sag er nået.

26. November 2024

Spild af tid og penge..

Spild af tid og penge..
Når de har kigget på ens sag er der næsten ikke det de ikke lover...hurtig handling og mulig nedsættelse af huslejen indtil udlejer har udbedret tingene..Ord uden hold i virkeligheden...
Man føler bestemt ikke at de har kompetancer til at presse en udlejer i at få udbedret ting og sager men at udlejer bare kan trække tingene ud og tilsidst siger Digura at næste skridt kan være huslejenævnet som de selvfølgelig også gerne vil stå for at køre...for så kan de jo få penge i kassen..
Hvis man så laver den fejl at melde sig til halvårlig medlemskab kan man ikke bare slette sit medlemsskab eller få nedgraderet sin status førend efter ny abonnementsperiode (heller ikke efter1 år eller længere) De havde ikke problemer med at opgradere med dags varsel dengang, men der skulle de selvfølgelig have penge og ikke af med penge...
Kan ikke anbefale dem...Har i problemer med en udlejer så vil jeg foreslå jer at gå direkte i huslejenævnet..Det er både billigere og mere effektiv.

25. November 2024

Kære Richardt

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os - og vi er ærgerlige over at få en dårlig anmeldelse som følge af, at du er utilfreds med vores opsigelsesperiode.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og sørge for, at deres sager bliver behandlet grundigt og professionelt.

Angående medlemskabet: Når man vælger halvårlig betaling, opnår man en rabat svarende til én måned. Som anført i vores forretningsbetingelser, er medlemskabet bundet til den valgte betalingsperiode, og det er derfor vigtigt, at medlemskabet opsiges inden fornyelsen.

Vi har desværre ikke kunnet finde dokumentation for en opsigelse i dit tilfælde, og du har heller ikke kunne fremsende en kopi af e-mailen, hvor du skulle have opsagt, hvilket betyder, at vi har været nødt til at fastholde aftalen i henhold til vilkårene. Vi har dog sikret, at der ikke sker yderligere fornyelser af dit medlemskab.

Vi kan desværre ikke tilbyde tilbagebetaling af medlemskaberne, når de bliver betalt i henhold til vores vilkår.

Jeg håber, at du trods dette har været glad for medlemskabet - og jeg ønsker dig held og lykke fremadrettet.

Venlig hilsen,
Marie

Digura 🏆

Digura hjælpe os med at vinde to sager mod to udlejere, som forsøgte at snyde os. Det tager et par år at gennemgå hele processen, men det kan absolut anbefales!

1. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A scammer landlord got what he deserved

I contacted Digura because my lovely landlord decided it was a good idea trying scamming me.
He already showed his thief tendencies earlier and I was expecting no less from him.
Luckly, he is also not very smart, I am sure he expected I would or could not do anything.
Thanks to Digura I got back way more money then I would have otherwise.
They were always available and conducted the case perfectly.
I absolutely recommend them!!
War to the scammers landlords!

20. November 2024

Higly recommended

I contacted them regarding a difficult situation I had with my landlady. They were very professional, explaining the different stages of the case, they acted as intermediaries with my landlady and managed to get the settlement I asked for, which was almost my entire deposit back.

14. Oktober 2024

Super professionel.

Havde jeg kunne give mere end de 5 stjerner, så havde i fået det, jeg har fået en helt igennem professionel sagsbehandling takket være Ebbe, jeg henvendte mig til Digura idet jeg ikke kunne komme igennem til udlejer ift. fugt og skimmelsvamp, jeg indsendte bl.a. min lejekontrakt, og så skal jeg lige love for der kom meget frem, min lejekontrakt var alt andet end i orden, jeg betalte for noget jeg ikke skulle betale for, det betyder jeg takket være Ebbe og hans arbejde har fået penge tilbage fra udlejer 3 år tilbage. Tak.
Jeg er taknemmelig for jeg kontaktede Digura, når jeg ikke selv kender alle love og paragraffer, så er det godt der findes professionelle rådgivere til at guide os. Jeg anbefaler på det varmeste at kontakte Digura når du står i en situation med din udlejer. Nu er jeg ihvertfald ikke i tvivl om hvem jeg kan bede om hjælp hvis en situation igen skulle opstå. Tusind tak for hjælpen.

30. September 2024

Very good experience with Digura

I had a great experience with Digura. They have solid expertise and they work quickly. Additionally the communication with the team was always friendly and clear, with high English proficiency so they are equally well-equipped to help you whether you are Danish or foreign. Everything went smoothly from the intake onwards, they were very specific about the documentation required from me and made it easy to provide everything needed. I got my full deposit back!

26. September 2024

Super rådgivning og sagsbehandling

Vi startede med et rådgivningsabonnement hos Digura, da vi havde brug for juridisk hjælp til spørgsmål om vores lejemål. Da vi skulle flytte, opgraderede vi vores medlemskab, og vores rådgiver Ebbe overtog kontakten med udlejer.

Det har været en stor hjælp, og en ekstremt god service, som vi har været meget glade for 😊
Vi vil til en hver tid vælge Digura igen, såfremt vi skulle få brug for rådgivning og/eller sagsbehandling igen.

20. September 2024

Kære Jensen

Tusind tak for din anmeldelse af DIGURA Home.

Vi er meget glade for, at du har valgt os til at hjælpe dig - og vi står til rådighed, når du får brug os.

Stor hjælp

De var så effektive, gode og jeg er simpelthen så glad for at jeg valgte dem.

17. September 2024

Kære kunde

Tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det betyder meget for os, at vores arbejde bliver værdsat, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Hvis du får brug for os igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for de pæne ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uenigheder om depositum løst gennem Digura!

Vi havde nogle depositum uenigheder med en udlejer, som ikke førte nogel vegne. Vi kontaktede derfor Digura, som efter at have modtaget alt dokumentation på lejemålet og information om drøftelser med udlejer, overtog dialogen med udlejer, så vi ikke selv skulle bruge tid og energi på det. Efter kort tid havde Digura modtog et forligstilbud fra udlejer, som vi endda fik øget yderligere gennem Diguras dialog med udlejer. Vil til enhver tid anbefale Digura, så man som lejer ikke selv skal kæmpe med udlejer, som kan være en lang og besværlig kamp

26. August 2024

Kære Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse af DIGURA - og for at vælge DIGURA som din juridiske repræsentant.

Vi ønsker dig al held og lykke fremadrettet.

DIGURA Supportteam

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr