diminutte.com Bewertungen 8

3,1

3,1

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Di Minutte er ligeglade med din oplevelse

Di Minutte fralægger sig ansvaret og er ligeglade med sine kunder.

Bestilte to pizzaer, hvoraf den ene ganske enkelt faldt fra hinanden, og var uspiselig (overdreven våd bund).
Vi kontaktede Wolt, som kontaktede Di Minutte, da Wolt ikke kan kompensere i en såkaldt kvalitetssag, ifølge Wolt. Wolt vender tilbage med beskeden om at Di Minutte ikke vil kompensere at have serveret en uspiselig pizza.

Jeg ringer til Di Minutte og fortæller dem om min oplevelse, og at jeg kan forstå at de ikke vil kompensere? Fyren fra Di Minutte hentyder flere gange til at jeg taler usandt, da det i hvert fald ikke kan være fra hans pizzaria, vi I så fald har bestilt.

Da jeg til sidst må konstatere overfor ham at de tilsyneladende fralægger sig deres ansvar overfor deres kunder, griner han blot og siger "ja, det er i orden", hvorefter samtalen slutter.

Hvis man vil støtte ordentlig service og behandles med respekt, så køber man aldrig mere sin pizza hos Di Minutte, som tydeligvis er ligeglade med dig som kunde, og åbenbart ikke formår at oplære deres personale i at udvise professionel adfærd.

7. August 2025

Havde købet mange gange

Havde købet mange gange, men nu er det direkte uspiselig. Hold jer væk fra denne butik. En meget ubehagelig samtale jeg havde med dem, de smed røret på flere gange da jeg ringede, og var meget ubehøvlet at tale med. Ud med dem og hold jer væk fra denne butik 👎👎👎👎

3. Mai 2024

Tager ikke debit kort eller MobilePay

Pizzaen var udmærket, men forstår ikke hvorfor man vil drive en forretning uden at give kunder mulighed for at betale med debit kort eller MobilePay. Blev bedt om at gå i kiosken på den side af vejen for at hæve over.

4. November 2022

Jamen jeg læste på nettet stedet var…

Jamen jeg læste på nettet stedet var godt, og det fejlede ikke noget første gang jeg besøgte stedet og så var herren hyggelig at snakke med.

Manden forstår bare ikke en simpel bestilling med små simple ændringer. Jeg kom hjem med en pizza der ikke havde været nok i ovnen, samt løg over det hele selvom jeg bestilte uden.

Udover det kan man hverken betale med debit kort eller mobilepay, så man er nød til at gå i kiosken over for, for at hæve over. i følge manden selv, fordi han ikke vil betale 4kr i gebyr.

Simpelthen for uprofessionelt, og uden kunden/gæsten i centrum.

17. April 2022

ABSOLUT pengene værd

Det kan godt være at butiksfacaden trænger til en opgradering til det mere eksklusive, men tag ikke fejl!
Det er de lækreste pizzaer man kan få i nord-vest, og for den femmer eller tier ekstra den koster mere end de andre pizzariaers, er maden ABSOLUT pengene værd.
- Jeg ville gerne give 5 stjerner, men en enkelt trækker dog ned, da man hverken modtager Mobilepay eller Visa-kort, og så er det altså surt at skulle gå 500 meter til en pengeautomat på tom mave.

7. Juni 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen