Kläderna är fantastiskt fina och välgjorda.Byxorna jag köpt är bästa passform på.Har handlat på nätet.Leveransen går fort och mycket fint packade.Samt tycker jag tjejerna gör ett fantastiskt jobb med... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Dimoda har varit min favorit butik i många år, både inredning och kläder. Jag är glad att jag åtminstone kan handla där online nu. Det är mycket snygga kläder och storlekarna och modellerna både stä... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kundservice är bästa av bästa , har haft med dom att göra innan med frågor ang produkter mm och alltid varit super ,denna gång har jag även haft en reklamation och fortfarande samma fantastiska hjälp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ganska snabb leverans. Ena byxorna var slut i den färgen jag beställde. Jag fick mejl om det och erbjudande om annan färg. Mycket nöjd med bemötande och mina byxor! Prisvärt och snabb återkoppling.
Vom Unternehmen geschrieben
Ubbhult Företagshuset, 438 95, Hällingsjö, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb leverans ,shortsen var precis som på bilden fin kvalite och passform.

Antwort von Dimoda
Beställde harems byxor 2 par älskar dom mjuka o sköna har 3 par sen innan när ni hade butiken i Malmö

Antwort von Dimoda
Blev besviken på modellen av byxa jag köpte som j ASS g upplevde inte stämde med beskrivningen.

Antwort von Dimoda
Snygga kläder till bra priser. Personalen är mycket glad och trevlig och ger en mycket bra service. Känns som att personalen lever efter mottot ”Ingenting är omöjligt.”

Antwort von Dimoda
Tyvärr var blusen jag beställde för genomskinlig för mig, men allt med retur och hemsida var mycket bra och lätt förståligt.

Antwort von Dimoda
Små i storlek beställde strl 40 men fick skicka tillbaka och lägga en ny beställning. Då var ett par av dem slutsålda i strl 41 som jag hade behövt hos er.

Antwort von Dimoda
Blev nöjd och leverensen dröjde inte allt för länge.

Antwort von Dimoda
Snabb leverans. Väldigt trevligt bemötande. Inga problem vid en reklamation.

Antwort von Dimoda
Underbart sköna och tunna o mjuka shorts. Älskar dessa.

Antwort von Dimoda
Enkelt att beställa och snabb leverans , paketet kom i fin presentpåse så jag kunde ge en gåva till mej själv.

Antwort von Dimoda
Lätt att skicka tillbaka, om det blivit fel. Snygg klänning, men den blev ett fel köp, ändå.

Antwort von Dimoda
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.