Din Boligøkonomi Bewertungen 16

4,3

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Finanzberater

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Din Boligøkonomi er vi dedikerede finansielle eksperter med baggrund i førende finansielle institutioner. Vores grundlæggende værdier er forankret i vores team, der har en solid karriere i bankverdenen og er kendt for god kundeservice og høje professionelle standarder. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå økonomisk succes ved at tilbyde skræddersyede løsninger og rådgivning, der er baseret på vores dybe forståelse af bankverdenen. Uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investeringsrådgivning eller generel økonomisk planlægning, er vi her for at støtte dig på din økonomiske rejse.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har stået helt purunge og grønne…

Vi har stået helt purunge og grønne uden for boligmarkedet og ikke anet, hvor meget vi kunne låne og hvordan vi stod økonomisk. Vi kontaktede DinBoligøkonomi, og de gav os et overblik og gav os ro i maven.

Jeg kunne egentlig skrive et langt forløb her, da vores vej til bolig blev en ganske kludret affære. Men helt kort hjalp DinBoligøkonomi os EKSTREMT meget gennem diverse udfordringer (inkompetent mæglerfirma – ikke udfordringer med bank og rådgivning heraf). Og her for ikke mange dage siden kunne vi kalde os husejere af, hvad der nok er vores drømmehus.

Hvis jeg kunne give Ulrik 5 stjerner og Marc 5 stjerner og dermed give DinBoligøkonomi 10 stjerner herinde, så havde jeg gjort det.
De er ABSOLUT alle pengene værd, og jeg kunne simpelthen ikke forestille mig nogensinde at tage store bankrelaterede beslutninger uden at have de gutter her med på råd!

Af hjertet tak for råd, vejledning og den trygge stemme i røret, når man ringer i panik og ikke aner om man er købt eller solgt.

1. Februar 2026

Kære Daniel

Mange tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord. Det betyder oprigtigt meget for os.

Vi ved, hvor overvældende en boligproces kan være, så vi er virkelig glade for, at vi kunne bidrage med overblik og tryghed undervejs.

Stort tillykke med jeres nye hjem og tak for tilliden.

Bedste hilsner
Din Boligøkonomi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ulrik gjorde det umulige muligt

Som selvstændig erhvervsdrivende ved man, at vejen til et realkreditlån ofte er brolagt med udfordringer. Selvom økonomien er sund, passer man sjældent ind i bankernes meget firkantede og traditionelle kasser. Min kæreste og jeg stod i den frustrerende situation, at vi havde fundet vores absolutte drømmebolig, men fik nej efter nej fra flere banker. Beskeden var klar: "Det er ikke muligt."

Vi var tæt på at opgive håbet, indtil vi kom i kontakt med Ulrik fra DinBoligØkonomi.dk. Det viste sig at være den absolut bedste beslutning i vores boligproces.

Ulrik formåede at få det "umulige" til at lykkes. Det, der adskiller ham fra de traditionelle rådgivere, er hans enorme kendskab til branchen og hans evne til at se muligheder frem for begrænsninger. Han forstod vores situation som selvstændige, talte "banksk" på vores vegne og præsenterede vores sag på en måde, der endelig åbnede dørene.

Udover det rent faglige har servicen været intet mindre end suveræn:

Tæt opfølgning: Vi har aldrig følt os overladt til os selv. Ulrik har løbende holdt os opdateret, så vi altid vidste, hvor vi stod.

Går den ekstra mil: Selv efter vi har sikret os huset og alt er faldet på plads, har han rakt ud for at høre, om der er det mindste, han stadig kan hjælpe med. Det er sjældent at møde den form for dedikation i dag.

Resultater: Vi har ikke bare fået vores nye hus; vi har også sparet utroligt meget tid og unødige bekymringer, fordi vi vidste, vi var i professionelle hænder.

Vi kan ikke takke Ulrik og teamet hos DinBoligØkonomi nok. De har gjort en kæmpe forskel for vores fremtid. Hvis du står i en svær boligsituation – eller bare vil have den absolut bedste rådgivning på markedet – så kan vi kun give vores varmeste anbefalinger herfra.

Tak for at gøre vores boligdrøm til virkelighed!

10. Jänner 2026

Kære Pelle

Tusind tak for jeres flotte ord og for tilliden.

Vi ved, hvor frustrerende processen kan være som selvstændig og derfor betyder det ekstra meget at høre, at I følte jer trygge og godt fulgt hele vejen. At få lov til at gøre det “umulige” muligt er præcis det, vi brænder for.

Stort tillykke med jeres nye hjem og tak fordi vi måtte være en del af rejsen. 🏡

Din Boligøkonomi

Kæmpe anbefaling her fra

Ulrik har hjulpet os i flere omgange med låneomlægninger og nu også finansiering af bil. Det har været trygt og professionelt hele vejen i gennem.

Vi har sparet ufattelig mange penge med Ulriks hjælp og det er for os den helt rigtige beslutning at være fast kunde.

Den allerstørste anbefaling her fra.

18. Dezember 2025

Antwort von Din Boligøkonomi

Tak for de anerkendende ord og tak for vi måtte hjælpe dig og nu også kan kalde dig for en fast kunde.

Tak for anbefalingen.

Fantastisk service

Fantastisk service - altid tilgængelig! Har sparet os for en masse tid og penge.

5. Dezember 2025

Antwort von Din Boligøkonomi

Tak for din anmeldelse Mads.
Vi er glade for I har haft en god oplevelse ved at bruge os og netop sparet tid og penge.

Varmeste anbefaling af Din Boligøkonomi

Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Marc fra Din Boligøkonomi i forbindelse med vores første boligkøb – og vi kunne ikke have ønsket os en bedre rådgiver.

Marc har guidet os sikkert gennem hele processen, givet os et klart overblik over vores økonomiske muligheder og derefter fundet den bank, der hjalp os i mål med købet. Han har været utrolig tålmodig, selvom vi havde mange spørgsmål, og han har altid taget sig god tid til at forklare tingene grundigt og forståeligt.

Vi har følt os trygge hele vejen igennem og haft fuld tillid til, at vi var i de bedste hænder.
Vi kan varmt anbefale Marc og Din Boligøkonomi til alle, der står foran et boligkøb.

13. November 2025

Antwort von Din Boligøkonomi

Tusind tak, for de varme anbefaling, Jonas.
Den er vi uendelig glade for :)

Tak for tilliden og tak for at vi måtte hjælpe jer.

Fremragende og sympatisk rådgivning

Vi stod i den situation at vi havde forelsket os i en bolig vi gerne ville købe, det resulterede i en super lang tovtrækningsprocess med vores forhenværende bank som vi har haft et nært familiært forhold til - Grundet den lange process søgte vi på siden Ulriks kyndige rådgivning og han gav os en super ro i maven om at det ikke var os men den nuværende bank der var langt ude, vi endte dog alligevel med at købe boligen gennem nuværende bank da det føltes mest rigtigt.

Da vi så nåede frem til at skulle klarlægge detaljerne var vilkårne fra vores gamle bank pludseligt ændret til noget der ikke var særligt fordelagtigt - Vi kontaktede derfor igen Ulrik, der med en kort deadline til overtagelse formåede at lande en løsning der resulterede i færre gebyrer, bedre lånevilkår og langt mere flexibilitet i forhold administration af formue.

Vi vil derfor på det varmeste anbefale alle at tage fat i Ulrik hvis i går med tanker om et boligskifte

Kæmpe anbefaling

1. November 2025

Antwort von Din Boligøkonomi

Tusind tak, for din meget flotte anmeldelse William.
Den gør os utrolig glade - vi er glade for vi kunne hjælpe jer.

Og tak, for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Jeg kan varmt anbefale Din Boligøkonomi

Jeg kan varmt anbefale Din Boligøkonomi! Uden deres hjælp var jeg aldrig kommet ind på boligmarkedet. De skabte et klart overblik over min økonomi og gjorde hele processen tryg og overskuelig. Som førstegangskøber havde jeg mange spørgsmål og usikkerheder – men de vidste præcis, hvad der skulle til, og guidede mig hele vejen igennem.

Derudover hjalp de også med at omlægge mit lån, så jeg står endnu stærkere økonomisk i dag. Jeg følte mig taget alvorligt, tryg og godt rådgivet fra start til slut.

27. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroværdig forretning

De kunne ikke hjælpe os på trods af garantier og løfter. Vi tog dem flere gange i at komme med tvivlsomme udsagn og en enkelt gang løg de os decideret op i ansigtet.

Det er ikke fordi det ikke lykkedes dem at hjælpe, jeg giver en stjerne. Det er på grund af de tomme løftet herom, samt de utroværdige udsagn og den deciderede løgn der gør at de MAX fortjener 1 stjerne

1. September 2025

Hej Danny.

Vi er kede af at læse din anmeldelse og forstår godt din frustration. For det er altid frustrerende ikke at komme i mål med ønskerne.

Vores udgangspunkt er altid no cure, no pay, så vi sender kun en regning, hvis vi ender med at kunne hjælpe. Vi giver til gengæld ikke garantier eller løfter, vi ikke kan stå inde for. I dit tilfælde kunne vi desværre ikke hjælpe inden for de rammer, vi arbejder med – men vi bestræber os altid på at finde mange forskellige veje, for netop at lykkes. Desværre lykkedes det ikke her.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om din oplevelse, så vi kan blive endnu klogere på, hvorfor vi har fortjent den kedelige 1-stjernede anmeldelse, men endnu vigtigere, for at give dig en uddybende forklaring på hvorfor vi ikke ku' hjælpe dig i din specifikke situation.

Du er derfor meget, meget velkommen til at ringe direkte til mig, Ulrik, på 30 10 09 40.

Kan kun anbefale dem :-)

Jeg stod i en presset situation for et halvt år siden hvor jeg var desperat efter at købe bolig da jeg ikke havde et sted at bo. Ingen banker ville hjælpe mig udelukkende pga jeg var selvstændig. Men så kom Din Boligøkonomi ind i billedet og på få dage fik de skaffet mig et lån med en god rente. De har været så professionelle og samtidig så forstående og hjælpsomme. Jeg er meget taknemlig for deres hjælp og kan til hver en tid anbefale dem.

6. Jänner 2025

Ring før din nabo :)

Der er kun gode ting at sige om Din Boligøkonomi.

Vil du have hjælp til at omlægge lån eller økonomien ifm. køb af hus så er det her du får hjælpen. Let at forstå og muligheden for lån din bank muligvis aldrig vil give dig et tilbud på af sig selv.

De varmeste anbefalinger.

5. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk Service!!!!!!! et opkald har ændret hele vores økonomi

Vi har haft den samme bank i 12 år, og hver eneste gang vi snakkede med dem om omlægning af lån, fik vi et blankt nej. der var simpelthen intet at gøre.
Et opkald til Din Boligøkonomi og vi var igang.
1 måned senere, er lån lagt om, vi har skiftet bank.
og ikke mindst har vi sparet min. 5000 kr. om måneden, og det lykkedes også for Din Boligøkonomi at få bank lån igennem så vi endelig kan begynde at renovere på vores hus, som vi i mange år har ønsket.
Hvis jeg kunne give 1.0000 stjerner havde jeg gjort det.
Simpelthen den bedste og mest fantastiske service jeg længe har oplevet.
Din Boligøkonomi har en kunde for livet.

1. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev hjulpet gennem hele vores boligkøb

Vi blev hjulpet gennem hele vores bolighandel og havde et sted hvor vi følte os trygge ved at stille alle de spørgsmål der kunne opstå og blev vejledt uden at føle man blev presset til en bestemt løsning. Kan varmt anbefale brugen det gav så meget ro undervejs til også at nyde og fejre ens boligkøb.

5. September 2023

Varme anbefalinger

Ifbm. huskøb og salg af lejlighed hjalp Ulrik os med alt det uforståelige økonomi og forklarede os hvordan det hele hang sammen. Ydermere tilbyder de også lånovervågning, således at de kontakter en, når det giver mening at omlægge sit nuværende lån.

Vi følte os virkelig trygge under hele forløbet og kan kun anbefale dem.

5. September 2024

Tid til andre ting

Vi brugte din boligøkonomi, hvor Ulrik hjalp os igennem processen med at finde bank og køberådgiver, så vi kunne vores tid på at finde det rigtige hus til vores lille familie. Jeg ville altid anbefale andre at bruge din boligøkonomi.

5. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service og nemt at få kontakt…

Bedste service og nemt at få kontakt under hele forløbet. Vi havde en rigtig god oplevelse og følte og trygge hele vejen, da Din Boligøkonomi forhandlede den mest optimale løsning i forbindelse med køb af ny bolig. Vi anbefaler dem varmt til alle.

26. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr