Din El-ekspert ApS Bewertungen 46

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik installeret en ladeboks til el-bil. Havde selv indkøbt boksen. Godt tilbud på installation, der var udført på under 3 timer. Super professionelt arbejde. God instruktion. Flot æstetisk resultat. K... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt sikkert anbefale Din el-ekspert. Jeg har fået monteret gangbelysning med korrespondance, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Mads er fagligt dygtig, og jeg var tryg ved hans rådg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mads er en yderst kompetent, engageret, strukturet og sympatisk elektriker. Mødte 15 min. før aftalt tid og brugte en time mindre end estimeret - og arbejdet professionelt udført. Vi kan varmt anbef... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mads fra Din El-ekspert vil gøre sit allerbedste for at man som kunde får det resultat, man ønsker sig. Han er professionel og serviceminded. Samtidig har han en stor viden inden for faget og det han... Mehr ansehen

1. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg sætter en stor ære i at være en elektriker som har øje for detaljen og har altid fokus på at være fleksibel så jeg passer ind i kundens tidsramme.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kontaktede Din EL-ekspert

Kontaktede Din EL-ekspert, da jeg havde brug for hjælp til forskellige projekter, en meget høflig og behagelig und mand, som samtidig var så sød at sætte tid af dagen efter henvendelse, han fik løst første opgave, så vi kunne komme videre med vores projekt.
Meget professionel og flot arbejde, vi er meget tilfreds og benytter os glædeligt af firmaet næste gang.

10. November 2023

Hej Trine
Tak for din fine anmeldelse 🙏 det er jeg glad for at høre. Vi ses igen snart

Fuldt ud tilfredsstillende

Hurtig besvarelse og udførsel af opgaven (samme dag). Til med stor fleksibilitet og tålmodighed, da elektrikeren måtte vente på min ankomst. Opgaverne blev udført med forklaring og løst til fuld tilfredshed. Høflig og imødekommende.

6. November 2023

Antwort von Din El-ekspert ApS

Tak for din fine anmeldelse Anne.!
Det er så skønt at høre, tak :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornøjelse at have Mads i huset

Fornøjelse at have Mads i huset. Mads er så ligetil, hyggesnak mens han arbejdede. Fint arbejde. Vi vil klart bruge Mads igen og kan kun anbefale ham.

28. April 2023

1000 tak Lene 😍
Det betyder virkelig meget og tak for din fine anmeldelse.!

Ærlig og grundig!

Han er super dygtig, gennemtjekker sit arbejde grundigt og er meget ærlig, hvilket jeg sætter stor pris på! Kan varmt anbefale ham.

24. April 2023

Antwort von Din El-ekspert ApS

1000 tak for de fine ord og din fine anmeldelse.! Det sætter jeg stor pris på.!

Super arbejde og service

Mads der ejer virksomheden er tillidsvækkende og imødekommende og han rykkede ud med det samme, da vi havde brug for det.
Kan bestemt anbefale Din el-ekspert.

18. April 2023

Tak Merete for din fine anmeldelse, det betyder meget. :D

Fantastisk svartid og service

Jeg skulle bruge en elektriker semi-akut til et mindre problem, som jeg dog ikke selv måtte og kunne løse (ovn og kogeplade virkede ikke pga smeltet muffe). Jeg søgte lidt på nettet og fandt Mads, som kørte ud alle hverdage fra 10-20. Mandag klokken 18.04 ringede jeg til Mads, og 18.30 var han på adressen. En halv time senere var fejlen løst, og vi fik endda en god snak om alt muligt indenfor elektronik. Meget behagelig person, som helt klart ved hvad han laver. Og så selvfølgelig det med at han kan komme ud så hurtigt om aftenen, hvor stort set alle andre håndværkere er lukket, det er en kæmpe bonus.
Jeg vil helt klart anbefale Mads til andre i Kolding-området, der skal bruge en dygtig elektriker, uanset om det er større eller mindre projekter man skal have udført.

3. April 2023

Hej Mikkel
Tak for din fine anmeldelse.! Det betyder meget.!

Hurtig service

Hurtig service, på et tilsyneladende meget lille problem :D vi ringer igen en anden god gang!

2. März 2023

Antwort von Din El-ekspert ApS

Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget.! Du er altid velkommen.! :D

Mads

Tusind tak for en god oplevelse og meget højt service. Helt klart en elektriker som varmt kan anbefales og vi vil bruge mads mange år frem. Så mangler du en dygtig elektriker så ring til Mads og du vil ikke blive skuffet.

12. Jänner 2023

Hej Brian
1000 tak for din fine anmeldelse, den betyder meget.! 😍

Fin service !

Tak for god service og tålmodighed !
Jeg får helt sikkert brug for en elektriker igen!!
Vh Karen

20. Juni 2022

Antwort von Din El-ekspert ApS

Det er jeg glad for at høre.
1000 tak for din fine anmeldelse, det betyder meget.
Med venlig hilsen Mads

Kan kun anbefales

Det var en rigtig god oplevelse. Han lavede tingene pænt og ryddede op efter sig. Han var behagelig og professionel.

1. März 2022

Hej Merete
Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget.!
Mvh Mads

Stor anbefaling

Mads er super professionel, dedikeret og leverer et super flot arbejde. Kan kun anbefale Din El-ekspert ApS

29. September 2021

Antwort von Din El-ekspert ApS

Tak Pia, det betyder virkelig meget :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik udskiftet ventilatoren på badeværelset da den var gået i stykker. Han havde det hele med og udskiftede den med det samme. Det er som det skal være, hurtig service har intet at klage over.

25. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan helt sikkert anbefale Din…

Jeg kan helt sikkert anbefale Din el-ekspert.
Mads er fagligt dygtig, og jeg var tryg ved hans rådgivning.
Han er venlig og imødekommende og overholder sine aftaler.
Jeg giver fem stjerner.

22. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen anbefaling herfra, desværre

Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte. "Din El-ekspert ApS" blev hyret til re-etablering af et helt hus, og det hele startede fint. Men så begyndte opgaven at stige ham over hovedet.

I processen ender han med ikke at kommunikere, at han piller el-tavlen ned. Fair nok, vi havde talt om at skifte den, men ikke endnu. Det blev også kommunikeret meget klart, men den pillede han ned alligevel. Det kostede os små 10.000 at få lavet, det skulle laves, men ja. Det blev ikke ham af gode grunde.

Derudover, så endte han med at fræse 6 vægge ud, i sådan en grad, at vi endte med at skulle lave væggene om (tage tapet m.v. ned, spartle, slibe osv.) i alle rummene. Det skubbede vores tidsplan tæt på en halv måned. Vi havde aftalt at det var én væg der skulle fræses, da vi havde fået flyttet en væg, og dermed skulle rummet overholde lovkrav. Der er bare forskel på at lave et rum i forhold til hele huset.

Derudover, så havde "Din El-ekspert ApS" fået stukket en relativt simpel tegning i hånden omkring hvad der skulle laves af spots og lampeudtag. Han endte med at lave fejl i 3 rum, ud af de 6 han berørte. Spots sad usymmetrisk i soveværelset, han havde overset nogle spots i køkken/spisestue og han fjernede to lampeudtag som vi skulle have haft.

Derudover formåede han også at lave andre småfejl, som feks. at bruge et for stort bor til en forfradåse og lignende.

"Din El-ekspert ApS" kan en masse regler som man skal som elektriker, men desværre har det været tydeligt, at han tog det meste af hans elektriker uddannelse med speciale af etablering af internet, og at han gik direkte på elinstallatør uddannelsen efter.

Når man slår på markedets billigste, så burde der ringe en klokke. Nogle gange får man hvad man betaler for, det endte vi med, på den dårlige måde.

21. September 2020

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Feedback er, så længe den er konstruktiv, altid skønt at få.

Jeg kan ikke afvise at der skulle være boret ud til en dåse som sidder skævt og det beklager vi.

Som det fremgår af sms (19/6-2020 og 24/6-2020) har vi aftalt opsætning af en ny eltavle på timeløn hvorefter i midten af projektet du fortryder og vi øjeblikkeligt stopper udskiftning af eltavlen.

Angående stikkontakter i væggene fremgår det af tegningen og aftalen som er indgået.
Jeg henviser til en sms fra den (19/6-2020), hvor du beskriver i hvilke rum hvor der skulle startes med at rille ud til stikkontakter i henhold til muren.
I samme besked bliver der også beskrevet hvornår eltavlen kommer ned, da muren også skal over den væg som eltavlen sidder på og hvor hurtigt vi kan sætte den nye eltavle op igen for at I havde strøm på huset.

Angående fjernelse af lampeudtag.
Et udpluk i den første besked vi modtager fra dig (03/06-2020) står der også beskrevet hvad du ønsker at få lavet og igen fremgår det af tegningen:
"Det drejer sig om at vi skal have forlænget en masse bokse, og have installeret spots og gennemgået elinstallationer generelt, samt have sløjfet nogle elinstallationer så dele af loftet kan tages ned (mit kendskab til fagtermer er meget begrænset, så tag dig ikke af hvis noget lyder forkert 😊)"

På tegningen fremgår der mål på spots og det er de selvfølgelig boret ud efter. Hvad jeg er informeret om så skulle du også selv have været med til at bore dem ud.

Ud fra de samtaler vi har haft på både mail og sms og den billededokumentation vi har fra projektet, er der flere ting som ikke stemmer overens med din udtalelse. Vi har prøvet at kontakte dig flere gange for at skabe klarhed over denne anmeldelse, men dog uden held. Hvis du ønsker dokumentation for ovenstående, må du meget gerne kontakte os på info@dinelekspert.dk eller på telefon 21 86 87 58.

Mvh Sara
Din El-ekspert ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr