Rigtig fint udvalg af forskellige (sjove) varer, hvor vi også ramte et tidspunkt, hvor vi fik gode tilbud på nogle af varerne. Rigtig godt sted at finde fx julegaver til store og små, som er lidt ande... Mehr ansehen
Vi skulle bruge et oximeter i en fart, og DinGadget var ikke alene billigst men lovede levering næste dag i modsætning til flere andre. Det holdt - 26t 59m fra ordrebekræftelse til levering i GLS pakk... Mehr ansehen
Jeg havde netop trykket ok på bestillingen og straks modtog jeg en email med bekræftelse. Ordlyden var sød og humoristisk og jeg følte, at mine varer var i gode hænder hos pakkemonsteret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dansk webshop som sælger gadgets og smarte hverdags genstande.
Kirkegade 1A, 9460, Brovst, Dänemark
- Kontakt@dingadget.dk
- dingadget.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God og forholdsvis hurtig levering
God og forholdsvis hurtig levering. Nemt at bestille, og det rigtige produkt kom frem.
Nemt og hurtigt.............
Hurtig modtagelse og god info
Hurtig modtagelse og god info mens pakken var undervejs 👍
Købte en retro spillekonsol som er vældig sjov at spille på sammen med ungerne. Der var løs forbindelse i strømforsyningen. Fik en ny med det samme uden problemer som endda var i bedre kvalitet. 🌞
Her handler jeg gerne igen
Gamerstol og skrivebord kom som aftalt og levede op til forventning. Femte stjerne bruger jeg kun hvis jeg har brugt opfølgende service eller retur og det var ikke nødvendigt - bruger gerne denne side igen
Dårligt produkt og dårlig kundeservice
Min søn fik en “unbreakable” drone i gave, købt i DinGadget. Efter første flyvetur på mindre end 5 min, fungerer den ikke optimalt (er ikke styrtet eller behandlet forkert). Vi afleverer den i butikken og får den retur med besked om at der er noget i vingen der skal limes, for at den virker som den skal - og det skal vi selv gøre ! Jeg er målløs over at butikken ikke tager ansvar, når der er noget der skal repareres uden nærmest at være taget i brug. Jeg aner ikke selv hvordan det skal gøres og har en søn der er ked af en gave, som er lige til skraldespanden. Dårligt produkt og dårlig kundeservice, desværre.. Vi har tidligere været glade for butikken, men vores støtte dertil ophører efter denne oplevelse.
Hurtig levering og god service..
God service og hurtig levering..
købt månelampe
Jeg har købt en månelampe, men der mangler et USBkabel ( der står at det medfølger). Jeg har prøvet at kontakte firmaet via deres hjemmeside, men har ikke fået nogen tilbagemelding. Kablet er modtaget i dag. JEG HAVDE OVERSET EN SVARMAIL DER VAR RØGET I SPAMMAPPEN. GOD OG HURTIG SERVICE.
Kanon service
Kanon service, hurtig levering, og da jeg skrev til dem angående mit tændstål ikke virkede optimalt, fik jeg tilsendt et nyt 👌
Dertil var alt det andet udstyr iorden, og lækker kvalitet til pengene Vh Stefan
Elendig kvalitet og kundeservice
Elendig kvalitet og kundeservice. Har købt en julegave online og modtager produktet i en beskadet kasse ( som er en del af gaven, og man kan derfor ikke bare bruge en anden ) jeg anmelder kassen som ligner brugt samt ødelagt, og får af vide at "ups" vi har glemt at putte en klar tape på!!! Produktet kan på ingen måde bruges som gave eller sælges som Ny! " beklager sådan er deres kasse" Aldrig har jeg oplevet noget lignende
Skærmforstørrer til mobilen er noget…
Skærmforstørrer til mobilen er noget bras. Jeg ville end ikke give det til et barn at lege med. Forstørrelses "glasset" er et stykke plastik, som man knap kan se igennem, og som forvrænger billedet. Det stykke, som skulle holde mobilen, er alt for let til, at kunne holde mere end et stykke pap.
Høretelefoner
Jeg købte d.6/10 høretelefoner til min datter og igår d.9/11 gik de i stykker, jeg skriver en mail til dingadget at de er gået i stykker og om jeg kunne få en ny.
Her til morgen d.10/11 har de svaret tilbage “Det beklager vi meget, der er et nyt sæt på vej til dig med det samme”
Det er virkelig god service 👍
Super service. Pakken blev væk hos GLS, så Dingadget sendte bare en ny med det samme efter henvendelse til kundeservice.
Stort udvalg af varer og rigtig god…
Stort udvalg af varer og rigtig god service.
Skrev en mail som blev besvaret med det samme, og fik en rigtig god service.
Kan kun anbefale DinGadget
ingen kommunikation
Det er ikke muligt at ringe til jer, og jeg har ikke fået svar på mail til jer ang min ordre. Pengene er trukket og jeg har fået mail fra GLS, men det er mærkeligt i ikke selv skriver
Så har i gjort mig opmærksom på at min mail kan være endt i spam Hvilket er rigtigt. Så tak for det. Men stadig irriterende at man ikke kan ringe til jer

Super god service
Jeg bestilte lomme askebæger torsdag den 21/9-23 og modtag dem Allerede den 22/9-23
Det er super hurtig service 😀👍
Fantastisk kundeservice
Havde modtaget en defekt lampe og skrev ind til Dingagdet for at høre proceduren der fra. Jeg blev mødt af hurtig og venlig kundesupport som prompte sendte en ny lampe afsted på deres regning. Helt fantastisk oplevelse og kan klart anbefales.
Bestilte en vinduespudser med magnet
Bestilte en vinduespudser med magnet. Problemet er at en sådan ikke virker på dobbelt glas (som 99%har). Så returnerede den og betalte 65 kr. for returnere. Fik svar at den var brugt selvom om den ikke virker (hvordan kan den være brugt når man ikke kan bruge den? + De skrev at emballagen beskadiget). 200 ke. for ingenting.

Undskyld!
Ups, undskyld til dingadget, - havde ikke tjekket spam beskeder.

Antwort von DinGadget
Found out you can buy the machine for 5$ on Alibaba but they sell it for 45$ SCAMFound out you can buy the machine for 5$ on Alibaba but they sell it for 45$ SCAM
The service was good. Bought an air diffuser and the charger didn't fit to the machine. Found out you can buy the machine for 5$ on Alibaba but they sell it for 45$ SCAM
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.