Jeg har i denne måned fået skiftet først min mobils skærm og derefter har jeg fået skiftet min pcs skærm. Det er billigt, det er godt og det er hurtigt. Baggrunden var, at jeg vurderede at den... Mehr ansehen
Butikken i Aalborg: Jeg tror I skal overveje at lære jeres ansatte at smile og tage imod kunder. Servicen var ok, men minimal med øjenkontakt, intet smil og en ugidelig attitude. Jeg slutter ‘besøge... Mehr ansehen
Hold Jer LANGT væk. Min telefon var helt ødelagt efter de havde "repareret" den. Og de ville ikke reparere den igen. Gik til et andet værksted, som sagde, at det var det værste de havde set...!! De s... Mehr ansehen
Har benyttet PC Service Aalborg adskillige gange til både rep. af skærme og andre fejl på mobiler og Pads. God modtagelse pr tlf. Der kan laves aftaler om tid. Hver gang en ærlig vurdering om "d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online blog om alt indenfor computer
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god service til ingen penge.
Oplevede en god service til ikke særlig mange penge.
God service - god pris
Dejligt med en butik heroppe, som kan klare problemerne hurtigt. Og så til en fin pris...
Kan helt bestemt anbefale butikken i Ålborg.
god service
jeg skulle have lavet min forskræm på min Iphone 4. Fik en super god service, og det tog dem en time at få det lave. vil bestemt bruge din pc-partner igen næste gang det går galt :)
Super reperation
Skulle have skiftet glasset på en 3GS, det klarede dinpcpartner.dk på 20 min og den virker helt som ny, tak for det :-)
God service!
Hurtig service, kort ventetid, og god reperation!
Den fejler ikke noget mere! :)
Fantastisk hurtig arbejde, og fin kvalitet
Har fået lavet Iphone 4, et utal af gange, og har altid været meget tilfreds.
Skærm, knapper mv. Det er næsten som at sende sin bil på værksted.
Godt førstehåndsindtryk
Har lige indleveret min iPhone 4s i butikken i aalborg og førstehåndsindtrykket er godt. Meget hurtig betjening og hørte alle om de skulle have hjælp. Skal have skiftet både låseknap og homeknap. De har lovet at kunne gøre det på knap 1 time og et kvarter. Meget hurtigt. Eneste at sætte en finger på er at man bare får en lap med et nummer på til når den er klar til afhentning. Det kunne være lækkert med registrering af navn og nummer skulle man nu miste sin lap. Ellers godt indtryk herfra.
Hurtigt og godt
Har 2 gange fået ny front på min Iphone 4. Begge gange kom jeg ind direkte fra gaden, og gik derfra med en 1/2 time senere, med min tlf så god som ny.
God service og gode materialer.
Fin service.
Fin service- helt sikkert et sted jeg vil anbefale.
Godt, fedt og hurtigt!
Det er så fedt, jeg fik sidst lavet min iphone hos dem, og det gik så hurtigt og så fik jeg en iphone der var så god som ny, det sempelthen fantastisk at de kan gøre det så hurtigt! :-).
Lave priser, god beliggenhed !
Aldrig har jeg set et sted med så lave priser på reparation af min Iphone. Jeg kunne ikke engang gøre det billigere selv.. Og så er de jo bare super hurtige og rigtig venlige.. Jeg skal helt sikkert derind igen ! :)
God kvalitet og Aalborgs bedste priser
God service, god kvalitet og uden tvivl Aalborgs bedste priser - hvilket gør det attraktivt for studerende :-) Ingen kan konkurrere med dem.
Supergod service
Jeg havde smadret fronten på min iPhone 4 og fik det lavet på 45 minutter til 600 kr i dinpcpartner i Aalborg - skønt. Jeg tog ind og spise med en god veninde, og da jeg kom tilbage var fronten fixet.
Bruger helt sikkert dinpcpartner igen (hvis nødvendigt selvfølgelig).
Super proff, fantastiske priser og styr på tingene
Fik i princippet en helt ny iPhone 4 for 348,- på under 50 min.
Hurtig og nem betjening
Super go oplevelse det er ikke sidste gang jeg kommer der så tag i bare jeres Tlf og få den lavet der. Hilsen Dorthe Norre
Hurtigt hjælp til iphone 4
Det var som at få en ny telf. God og hurtig betjening!
God og hurtig service!
Altid god betjening. Er altid tilfreds.
Hurtig og god service
Har efterhånden fået repareret min iPhone ved DinPcPartner et par gange og det har altid været i tip top, og så endda til penge der er til at betale!
God kvalitet, og hurtigt
Hos Dinpcpartner.dk har jeg altid oplevet god service og der har aldrig været mere end få timers ventetid, kvaliteten og servicen er i top, medarbejderne ved hvad de taler om, og der har igennem de år jeg har brugt Dinpcpartner.dk til reparationer af iPhone, aldrig været problemer med kvaliteten af den varer de leverer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.