Din scanningsjordemoder Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anette er helt fantastisk. Har været hos hende 5 gange i løbet af graviditeten, først tryghedsscanninger og så 3D - hvor vi efterfølgende har været gratis til rescanning. Kæmpe, kæmpe anbefaling.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos Anette fra Din Scanningsjordemoder og kan kun give hende vores varmeste anbefalinger. Vi har været hos hende i forbindelse med både tryghe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spar din research og book hos Anette!!😁 Vi har haft flere scanninger (tryghedsscanninger, kønsscanning og 3D scanning) hos Anette og jeg vil UDEN AT TØVE anbefale hende til alle 🩷 Anette t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg og god oplevelse! Vi skulle have lavet en NIPT test efter 2 trimesterskanning, hvor de fandt to bløde markører - ekkogent fokus og forstørret nyrebækken (oprindeligt skulle vi have haft e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schwangerschaftsbetreuung
  2. auch in
  3. Geschäft für Umstandsmode
  4. Kinderwunschklinik
  5. Medizinisches Zentrum für bildgebende Diagnostik

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Din Scanningsjordemoder er det vores fornemmeste opgave at skabe tryghed for at din graviditet forløber, som den skal. Det gør vi igennem scanninger, NIPT og NIFTY test samt gennem personlige konsultationer, som passer præcist til dit behov. Med høj faglighed, den bedste og nyeste teknologi indenfor scanningsudstyr samt grundigt kendskab til alle former for graviditeter, tilbyder vi dig de bedste scanninger, tests og konsultationer igennem hele graviditet

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Omsorgsfuld og tillidsskabende

Annette er meget omsorgsfuld, tålmodig og forklarende. Vi har en forfærdelig fertilitetshistorik, men hun formåede at gøre os trygge både ved Nifty og efterfølgende 3D scanninger. Udstyr er af god kvalitet ift mange andre steder. Kan varmt anbefale Annette.

29. März 2025

Super services

Super services! Kan kun anbefale Anette. Hun tager sig tid til at forklare og vise og er virkelig sød.

26. März 2025

Anette er den bedste !

Anette er den bedste !
Vi har været hos Anette til tidlig scanning hvor hun fandt ud af vi ventede enæggede tvillinger hvilket var meget overvældende, da vi slet ikke havde regnet med det. Anette gav mig et kæmpe kram og lod mig være i alle de følelser der opstår, når man pludselig finder ud af der kommer to på en gang, og man er førstegangs fødende. Derefter har vi været til kønsscanning hvor Anette kunne fortælle vi venter to sunde og raske drenge og til sidst 3D/4D scanning hvor Anette var så sød at give os to ekstra gange uden beregning, da drengene lå forkert og var svære at se på scanningerne. Anette er professionel og virkelig god til at skabe et trygt og rart rum, og hun har altid sagt man bare skulle ringe ved det mindste hvilket har været virkelig rart. Så vi kan kun anbefale Anette til alle ❤️

11. Februar 2025

Kan varmt anbefale Annette

Kan varmt anbefale Annette. Ikke nok med, at der er ingen tvivl om, at hun er dygtig til sit arbejde, er hun også rigtig rar, empatisk og rolig. Kvaliteter der er guld værd når man står i en meget sårbar situation som denne.

28. Februar 2025

SÅ dygtig og behagelig

Anette er simpelthen guld værd, når det handler om at skabe tryghed og så er hun sindssygt kompetent. Man kan mærke at hun reelt elsker sit arbejde og vil sine klienter deres allerbedste. Fik at vide fra hospitalet, at jeg havde aborteret efter at have set blommesæk til en tidlig scanning hos Anette. Ringede til hende for at aflyse vores kommende aftale, men hun undrede sig meget over forløbet, samt mine symptomer og vi fik i stedet en akut tid samme dag, hvor hun fandt blommesæk og hjerteblink på to sekunder <3 Hendes rådgivning baseret på mine symptomer var korrekt gennem hele forløbet - tværtimod var det hospitalet der fejlinformerede. Vi er lykkelige og vil finde enhver “undskyldning” for at komme ind til Anette løbende.

3. Februar 2025

Bedste oplevelse!!

Vi har gået hos Annette gennem hele graviditeten. Hun er bare den skønneste. Hun giver den tryghed man netop har brug for som gravid, og meget mere! Kan kun varmt anbefale! ❤️ næste graviditet, der bliver det igen din scanningsjordemoder!!

14. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen den bedste oplevelse!

Simpelthen den bedste oplevelse at få lavet vores nakkefoldsscanning hos Anette. Super professionel, nærværende og god til at forklare hvad der sker på skærmen. Der kommer vi 100% igen, og hun kan varmt anbefales!

27. Dezember 2024

Fuldstændig fantastisk

Vi har gået hos Anette gennem hele min første graviditet efter et langt og opslidende fertilitetsforløb. Anette er fuldstændig fantastisk, hjertevarm og omsorgsfuld. KÆMPE anbefaling herfra og hvis jeg kunne havde jeg givet langt flere stjerner.

13. Dezember 2024

🥇🤰🏼Verdens bedste jordemoder🥇🤰🏼

🥇De største anbefalinger til Anette som er ejer af din Scanningsjordemoder. 🥇

Anette er verdens mest passioneret og hjertevarme person vi har mødt. Hun er SÅ grundig og vi har altid følt os så trygge, når vi har været ved Anette!

Vi har været der gennem graviditeten med vores datter som kom til verdenen i 2023 og havde det bedste forløb, og nu er jeg blevet gravid igen og vi ville selvfølgelig ind til Anette igen, så vi er igang med endnu et fantastisk forløb! Det giver en så meget ro i sindet og glæde indeni.

Hvis man har de mindste spørgsmål eller bekymringer, er Anette der for én hele vejen igennem.

KÆMPE ANBEFALING!!!🥇🥇🥇

7. Dezember 2024

Måske den bedste jordemoder

Vi bruger altid Anette når det kommer til scanninger, test mv. Hun er så professionel og helt nede på jorden - hun tager sig ALTID tid til alle spørgsmål der måtte være - og forklarer alt fra A-Z, hvilket gør at du og din partner er meget tryg hele vejen igennem. Jeg vil til hver en tid altid anbefale at besøge Anette - hun er den bedste!

1. Dezember 2024

Bedste oplevelse!

Den bedste oplevelse! Så rart at få et kig ind og med en så rolig og sød jordemoder som Anette, så bliver det bare en rigtig rar oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!!

30. November 2024

Omsorg, nærvær og professionalisme

Vi har gået fast hos dinscanningsjordemoder gennem hele vores graviditet, da vi her møder en omsorg og et nærvær samt en professionalisme, som vi ikke har mødt andre steder! Anette er det dygtigste menneske, der tager imod en med åbne arme og lytter til netop det, man har brug for. De allervarmeste anbefalinger fra os!!

8. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været hos Anette både til 7…

Vi har været hos Anette både til 7 ugers scanning og til 3D scanning, da jeg var i uge 29 og 31. Det har været alle pengene værd! Som førstegangsfødende har jeg haft brug for mere information og omsorg fra en jordemoder, end jeg har kunnet få fra offentlige, og min partner og jeg er gået fra Dinscanningsjordemoder med en kæmpe ro hver gang. Anette tager sig tid, er grundig, spørger ind og har givet mig og min partner en enorm tryghed i mit graviditetsforløb. Jeg kan varmt anbefale Anette!

2. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omsorg, ro og tryghed hos Annette

Jeg har været hos Anette et par gange, både med en trist nyhed og med glædelige.

Da jeg oplevede en MA var det Annette som scannede mig. Hun ydet en kæmpe omsorg, hjalp med kontakt til hospitalet og kom med trøstende ord. Hun var meget respektfuld og glemte nærmest at vi skulle betale.

Da vi stod med endnu en positiv graviditetstest, vidste jeg at vi skulle hen til Annette igen. Her var det dog glædeligt, med et lille bankende hjerte som tonede frem på skærmen. Annette var omhyggelig og fortalte om alt det hun så og hvad det betød. Hun ønskede os kæmpe tillykke. Vi var der et par uger senere, for at se om alt voksede som det skulle, hvilket det gjorde og hun forsikrede os om, at vi altid var velkomne hvis vi havde brug for det.

I dag sidder jeg med en baby i favnen og selvom jeg har sådan en lille en, så ved jeg, at hvis vi egen skulle stå med en positiv test, at Annette ville være den første vi kontaktede.

Tak for dig og den omsorg og ro du gav os.

14. September 2023

Fantastisk oplevelse

Min mand og jeg var til tidlig scanning, det var simpelthen så fantastisk en oplevelse. Rolige omgivelser, forklarende, havde god tid og svarede på alle vores spørgsmål.
Det er bestemt ikke utænkeligt, at vi kommer retur! ❤️

30. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelige, kompetente og omhyggelige, altid

Anette og hendes team er nok de mest behagelige, kompetente og søde mennesker vi har mødt. Vi har været hos dem flere gange, og kommer klart tilbage gennem resten af graviditeten.

Atmosfæren er rolig, behagelig og virkelig hyggelig - og de tager sig altid god tid og er meget omhyggelige i deres arbejde. Det er derfor altid en god oplevelse at komme hos Din Scanningsjordemoder. ❤️

31. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anette er en erfaren og dygtig jordemoder

Anette er en rigtig dygtig, sød og ærlig jordemoder. Blev scannet hos hende i uge 8 hvor hun mistænkte at jeg havde en partiell molagraviditet.hun rådet mig til at få det undersøgt i Sverige hvor jeg bor. På sygehuset mente de også at det en partiell molagraviditet. Er blevet booket til en udskrabning i næste uge. Er så taknemmelig for hendes ærlighed og det råd hun gav mig. Anette kan virkelig varmt anbefales 👏👏👏

1. August 2024

Kæmpe anbefaling!!!

Vi har været til flere scanninger hos Anette ved din scanningsjordemoder og vi kan kun anbefale det på der allerkraftigste! Anette er så varm, sød og nærværende og man føler sig taget så godt imod! Hun er så god til forklare ting så man kan forstå dem og det har virkelig været guld værd for os!

21. Juni 2024

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr