Dinvintageshop Bewertungen 2 153

TrustScore 4 von 5

4,1

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fede bukser, der dog er meget lange, min datter er en str small og ca 165 høj, alligevel var de almindelige stadig meget for lange.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg havde desværre oplevelsen af at størrelsen svinger meget når det kommer til farven på de forskellige bukser, trods det er samme model og samme størrelse. Jeg bestilte et par off white, som passe... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har sådan cirka halvdelen af mit klædeskab der fra og jeg elsker alt ved denne butik der er tit salg på noget og alt passer lige som det skal🥹

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Streetwear

Vom Unternehmen geschrieben

Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

2153 Bewertungen

13. April 2026

Mega godt

21. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Størrelserne stemmer ikke helt overens...

Jeg bestilte et par off white, som passe rigtig godt, og var de rigtige mål ift. hjemmesiden, men de blå var langt mindre, og måtte få dem byttet 3 gange før de var samme mål som der stod på nettet.
Trods alt dette havde de rigtig god og hurtig kundeservice.

20. März 2026

Hej Sofie,
Øv hvor træls - det er selvfølgelig ikke meningen!
Dejligt det trods alt blev løst! Vi får selvfølgelig lige kigget på det 💚

Købte fødselsdagsgaver

Købte fødselsdagsgaver, hurtig afsendelse og flotte varer

13. März 2026

Hej Jane,

Små størelser

Jeg har haft rigtig god oplevelse med DVS før, men synes godt nok størrelserne er underlige. Jeg bestilte et par Esther jeans i strl XL, hvilket jeg normalt bruger. Bukserne var meget små og min kæreste der bruger small kunne passe dem. Meget øv

27. März 2026

Hej Sif,
Øv hvor træls - det er selvfølgelig ikke meningen! Det lyder næsten til at der har været en fejl på dem.. Hiv meget gerne lige fat i vores kundeservice på kontakt@dinvintageshop.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig 💚

Vera jeans

Vera jeans - Super lækre bukser, de meget behagelige og have på, og de sidder super pænt hvis man får dem i den rigtigt str.

Jeg har nu både bestilt et par i lyseblå, mørkeblå og sorte - dog er jeg meget træt af str forskellen på disse bukser.

Jeg bestilte i første omgang de lyseblå vera jeans i str small, da jeg normalt bruger str 36, det viste sig så at de var ALT for store og meget lange, jeg sendte dem derfor tilbage og bestilte en str xs, som stadig er for store og lange - hvilket vil sige jeg højst sandsynligt skal helt ned i en xxs…

Der fra bestilte jeg de mørke blå Vera jeans - med tanken om at det jo er de samme par, bare en anden farve, så jeg bestilte dem i en xxs… de er så bare ALT for små, og jeg kunne knap nok få dem på da jeg fik dem hjem.. endnu engang blev de sendt tilbage og bestilte derfor i en xs, som jeg så endte med og give min søster, også bestilte jeg en str s, som så sidder helt perfekt…

Der efter bestilte jeg de sorte Vera jeans i str xs - igen… alt for lange og meget stor i livet, planen var og sende dem tilbage, bestille dem i en str xxs, men dem har de ik på lager, så nu ligger jeg inde med et par Vera jeans jeg ikke kan passe.

Jeg er 168 høj og vejer omkring 50kg.. og bruger normalt 34/36 i bukser (så til andre der bestiller vera jeans, vær opmærksom på at str tabellen ik passer, og nogen af dem er meget store …)

Derfor er det kun 3 stjerner her fra ..

19. März 2026

Hej Christina,
Øv hvor træls - det er selvfølgelig ikke meningen!
Hiv meget gerne lige fat i vores kundeservice på kontakt@dinvintageshop.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig, så vi kan få det fikset 💚

Esther jeans

Jeg bestilte to par Esther jeans i størrelse M, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Pasformen er virkelig god, og de sidder behageligt hele dagen uden at stramme de forkerte steder. Jeg er blevet virkelig glad for dem og bruger dem ofte — faktisk er de hurtigt blevet nogle af mine favoritbukser i garderoben. Kan helt klart anbefales, hvis man leder efter et par jeans, der både er flotte og komfortable.

9. März 2026

Hej Maja,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi købte i torsdag i par hvide jeans på…

Vi købte i torsdag i par hvide jeans på tilbud, de ankom lynhurtigt fredag.
Da vi kom hjem med pakken og datteren skulle prøve dem var de fyldt med sorte hår, pletter flere steder.
Kontaktede asap på mail, med billeder og det hele.
Nu er mandagens kundeservice færdig og vi har intet hørt, på trods af jeg har rykket her over middag.
Vi handler aldrig her igen!

20. März 2026

Hej Malina,
Jeg kan se at vi har svaret dig og sendt nye afsted til dig - vi nåede simpelthen desværre bare ikke til din mail i går.. Beklager!
Gi' endelig lyd hvis der skulle blive mere 💚

De bedste anbefalinger

Igen igen et godt og hurtigt køb hos Dinvintageshop - Min datter er vil med jeres tøj, så vi vender helt sikkert tilbage.
Endnu engang - De bedste anbefalinger 🤩

8. März 2026

Hej Isabell,

Meget tilfreds igen igen

Meget tilfreds igen igen - vi er store fans af dinvintageshop.dk herhjemme 🤩🤩🤩

16. März 2026

Hej Charlotte,
/Signe, dinvintageshop.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr