Här sidan är rent spel och tjäna pengar ja du mjölkas av dom så det är rent ploppen. inget Ärliga fyfan må jag ärliga så de skiter i dig bara tjäna på era pengar men vissa hade tur träffas ja det är d... Mehr ansehen
Är folk dumma i huvet som går på den här skiten varje gång. hela systemet går ut att blåsa dej på så mycket pengar som möjligt. 20 spänn för varje meddelande det är maffia priser. Sådant här ska bort... Mehr ansehen
Jag var inne och spenderade några hundra kr, tröttnade på den sidan för resultatet var0, dom vill chatta och det blir dyrt så småningom, har kollat upp några andra (Grannflirten bl.a.) och flera av do... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Letar du efter en stabtil diskret sexpartner, affär eller ett engångsligg? På Diskretflirt.com samlas både singlar och personer som vill krydda till sitt sexliv med en affär.
Das haben sich andere Leute angesehen
En stor lögn
Hej, Jag tycker att det är en fejk site . Jag har försökt många gånger med en massa kvinnor i olika åldrar men det aldrig blivit något. De vill inte visa sig. Jag tror inte alls att de existerar. De kommer aldrig ut men alla är sugen på en sexuell relation. Hur kan man ha sexuell relation om man bara vill snacka via en dator och inte visar sig? Man kan inte ens skicka något telefonnummer. De tar bort de 4 sista siffrorna. Jag har lagt många tusen kronor men det har inte resulterat till en träff.
Jag skulle vilja se vilka som ligger bakom den här siten. Det känns att flickorna har ett avtal med siteägaren och de får sin andel . Vi killar betalar och betalar men det händer inget. Tycker att det är olagligt och de skall ställas till rätta. De måste betala tillbaka till oss för det luktar bedrägeri.
En misslyckad kille
Ha ha ha ha .....FAKE FAKE FAKE......
Ha ha ha ha .....FAKE FAKE FAKE......
New profile " DOMINANT MASTER LOOKING FOR SEXSLAVES TO ENJOY SERIOUS BDSM".....mmmm 100s messages .....will you marry me? Will you take my virginity?..do you like my breasts ?..my no is...999999***** call me ?...my husband is away do you want a shower with me?...... I'm a schoolteacher wanna fu.k me on my desk?.....will you watch aromantic film with me?....ARE YOU F..KING SERIOUS!
If you want to have fun.....create fake profile and play " SPOT THE FAKE".... DO NOT WASTE MONEY ....THIS SITE IS RUBBISH!....BUT CAN BE FUN IF YOU PLAY THE GAME ! HA HA HA
Rena rama bluffen!...
Har varit medlem på DF under lång tid och var från början positiv till alla de medd som kom in i såna mängder (100-120 per dygn..) från unga tjejer(18) till damer (upp till 79🙈) och c:a 30% från tjejer med ett fotomodell utseende! Och massor av nakenbilder som visar ALLT!🤭. Har aldrig skickat några medd själv.. då jag fått såna mängder från tjejer som verkat vara rena drömmen att inleda en kontakt med!
Men har upptäckt att de tjejer och damer som jag valt att chatta med visar sig så småningom inte vilja göra något annat än chatta! Och i flera fall så säjer de sig bo på (efter man fått fråga minst tre,fyra ggr..) ett ställe där jag (började misstänka att profiler sade sig bo!..) tagit en bild på samhällets enda bro över älven som delar de lilla samhället och som ingen boende i samhället skulle kunna missa att känna igen!🤭 Om de bor där! Men de svar jag fått visar sig inte stämma! Och t.o.m i ett fall då jag valde att lämna en present till damen ifråga på en pizzeria i samhället vid en resa förbi samhället på väg till ett jobb och en veckas bortavaro.. och som hon svarade att hon skulle hämta dagen därpå!..men ej fick tid! Utan skulle ske en dag senare!..Men efter jag varit borta fem dgr och på väg att återvända till mitt hem och ringer pizzerian och paketet ej är hämtat så hämtar jag de själv!..Och tar kontakt med henne en sista gång och får svaret! (Till min förvåning..) Varför skulle hon få en present!?
De har sen visat sig att just den profilen (och cirka 30 a40 ytterligare!..) finns ”Online” nästan hela tiden! Då jag valt att forts kolla sannolikhetsgraden i om denna sajt är något att lita på!
Vilket jag har den bestämda uppfattningen idag inte är fallet! Möjligtvis!?...är några tjejers profiler verkliga (och som själva får betala för sina medd!) men i de flesta fall så tror jag(säker i några fall!) att de är fejkade för att få män att svara och betala den relativt stora kostnaden att svara på inkomna mess!
Många tjejer lämnar också sina kontaktdata(mobil och Mail..) men de vet att lämnade data så tas fyra siffror bort!..Och berättar man det och ber dem lämna de fyra saknade siffrorna så kommer undanflykter i en strid ström.. Har läst de mesta av konstiga kommentarer!.. Så slänga inga mera pengar i sjön på denna sajt!
Jag har fortf inte träffat någon tjej på denna sajt och misstänker att de är en kriminell verksamhet som borde anmälas och utredas!
Lennart
Blev kontaktad via Facebook av en ung…
Blev kontaktad via Facebook av en ung dam som uppgav sig bo i Uppsala. Eftersom jag är i forskarvärlden verkade det inget konstigt med det. Efterhand visade det sig att hon bara vara en fejk för att lura in mig på flirtsidan. Eftersom jag är källkritisk gick jag inte på det. Förmodligen har fejkmodellerna som visar upp sig provision av hur mycket cash de lyckas dra in från de som de får att betala.
Kan inte rekommenderas!
Nästan 100% "fiktiva"profiler!
Mans inkorg blir bombat varje 10 minuter av nästan 100% så kallade ‘Underhållnings profiler’ som är helt ”fiktiva” profiler, enligt dem själva. Det är att säga, inte riktiga människor som vill träffa dig men folk som är betalde att chatta med dig och lura dig att tror att dem vill träffa dig så at du betala mer för att chatta och chatta men ALDRIG träffas. Du kommer nästan alltid att chatta med falska profiler och nå aldrig riktiga människor. Eftersom det är affärsmodellen som webbplatsen är byggd på, att lurar människor. Omnämnandet av "fiktiva" profiler är dolt i det sista föremålet i vanliga frågor (FAQ) i den lilla texten i det sista objektet på sidan efter att du klickat på en extra länk (ÄR MYCKET väl dolt. Redigera: Jag tror att det nu är lite mindre dolt men fortfarande svårt att hitta, tycker jag).
När jag började chatta med en tjej frågade jag henne om hon var en fiktiv profil eftersom jag inte hade mycket pengar och bara ville prata/träffa riktiga profiler. Hon lovade flera gånger att hon inte var en "fiktiv" profil, men när jag visade att hon var en fiktiv profil (efter en del forskning om bilderna osv), nekade hon fortfarande det (troligen för att jag skulle chatta och betala ännu mer, det kostar 20kr att skicka ett enda meddelande via chatten).
Efter att ha lurats att skicka intimt bilder av mig själv till denna fiktiva profilen, mailade jag Diskretflirt att jag skulle vilja att de skulle ta bort de bilder jag hade skickat till denna "fiktiva" profilen. Dem har svarat mig flera gånger i över ett år nu, och har lovat att de har tagit bort bilderna nu, men bilderna finns kvar på webbplatsen. Och nu har dem också använt dem bilderna av mig för att skapa en ny fiktiv profil på webbplatsen baserat på mig !!!!
Jag skickade alla bevis till EU och dem förklarad att dem har länge haft en utredning om Diskretflirt pga mängden av klagomål.
Hej jag vill varna alla diskretfört är…
Hej jag vill varna alla diskretfört är krimminel sida,fick 1200 medl på en vecka av unga brudar, är en orimlighet det då jag 68år, frågar man om byn där dom bor så får man inte svar, bara svar på annat,dom vet inte vädret där en gång,fast man nyss varit där själv, så gå inte på det,jag blev blåst på 1200ca, helt helt värdelös
Uppenbar fakesajt där personal på…
Uppenbar fakesajt där personal på sajten redigerar meddelandena hej-vilt.
Varnar alla om att INTE slösa sina pengar här, det är bortkastade pengar, tid och energi.
Man försöker få en trevlig träff man…Men så falskt!!!
Man försöker få en trevlig träff man gör allt,och försöker få dessa profiler att skicka en direktbild med något visst tecken för att de är riktiga profiler.
MEN NEJ!Försöker med adress o allt.Men nej.Vill ni göra av med mycket pengar till ingen nytta KÖR.Ge dessa pengar till de som behöver istället.
Nä göd inte dessa hönor!!!
Dyr bluff
Dyr bluff, allt kostar mycket pengar. Bara ETT meddelande kostar 20kr och så har vi alla olika premiumfuntionerna som inte gör så mycket heller. Merparten av alla de 200 inlägg under min första vecka som medlem fick jag i min inkorg medelanden som var antingen bottar eller personer anställda för att få fortsätta männen att skriva.
Jo det är 100% falsk tycker jag
Jo det är 100% falsk tycker jag, Jag pratat med många och fick samma svar från alla tjejer och de svarar inte frågorna som man frågar dem, Efter en tid man förstår prata med robot . Det kan inte vara värre än det.
Jag har bara varit medlem i några dagar…
Jag har bara varit medlem i några dagar men min magkänsla säger mig redan nu att denna sidan är bara bluff och fejk. Jag har bara lagt ut 200kr men det stoppar också där. Kvinnorna man chattar med finns förmodligen inte alt. får betalt för varje meddelande dom kan få mig att skriva. Mitt råd är att lägga dina pengar på något annat...
Diskretflirt är en kriminell sajt
Diskretflirt är en kriminell sajt. Jag har varit medlem i Diskretflirt i 6 månader, och inte fått en enda träff. Jag har en utmärkt profil och ett trevligt foto med ett bra utseende.
Jag har lagt 11.000 kr på meddelanden.
Jag har skrivit flera gånger till supporten men får inget svar. Jag har polisanmält Diskretflirt, och jag har kontaktat Konsumentverket.
Jag kommer troligen att ta sajten inför domstol, och jag hoppas att få med andra som
lurats ekonomiskt och psykisk.
Detta är ett allvarligt brott och måste tagas
till domstol. Tyvärr är vårt rättväsende mycket
tandlöst och ointresserat att lösa denna mycket vanliga kriminalitet.
Hälsningar
Bosse Vippentorp/ Halmstad
Varning för diskretflirt
kasta inte bort era pengar på diskretflirt ,frågan är om tjejerna finns på riktigt verkar vara fejkat man får samma svar från nästan alla tjejer, ock det verkar bra tills man vill träffa någon av dom ,jag fick besked att man fick lämmna adress men dom cencurerar det ock jag har märkt att dom går in ock ändrar i mina meddelanden, för jag får inte svar på det jag frågar, utan det är mer god dag yxskaft, så även om tjejerna verkar bra så hindrar diskretflirt en att få träffa dom så jag tycker det verkar inte vara seröst, utan någon vill tjäna pengar på oss.
Bedrägeri
Bedrägeri, kasta inte pengarna sjön!
Hur är det med moms eftersom man har 25 % moms?
Uppenbar blåssida.
Uppenbar blåssida.
Så akta er för alla fejkade profiler som spammar dig med mess, allt för att du ska betala och svara.
Perfekt, så jäkla bra.
Kan inte bli bättre, trevliga och attraktiva tjejer..
De söker upp, inte vice versa..
Jag är 68åringen, Master och vän..
Men de som visar pic.photo, är respektlösa..
Vi pratar om välutbildade kvinnor, revisorer, läkare,
präster, industrikvinnor..
100% fejk scam fraud
100% fake scam fraud sida, enbart sk underhållningsprofiller. Borde heta bedrägeriprofiler eller mjölksidor (lurar av dej pengar)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.