Dårlig kundeservice
Jeg har været kunde hos salonen på Amager i længere tid, men efter flere dårlige oplevelser vælger jeg desværre ikke at komme tilbage.
Jeg har flere gange oplevet, at mine ønsker ikke blev lyttet til ordentligt. Senest bad jeg om tynde franske tip og viste referencebillede, men resultatet blev meget ujævnt, tipperne blev tykkere og tykkere, nogle negle var skæve og forskellige i længde, og jeg begyndte endda at bløde på to fingre under behandlingen.
Resultatet blev faktisk først nogenlunde, efter jeg måtte klage og komme tilbage for at få det fikset.
Kommunikationen har også været meget svær, da medarbejderne hverken forstod dansk eller engelsk ordentligt, hvilket gjorde det svært at forklare hvad jeg ønskede. Flere gange følte jeg også, at der blev rullet øjne, når jeg prøvede at forklare hvordan jeg gerne ville have neglene lavet.
Jeg har desuden oplevet meget uprofessionel opførsel i salonen, blandt andet at en medarbejder lagde sig til at sove på sofaen med fødderne ovenpå min jakke.
Det der gjorde, at jeg til sidst valgte ikke at komme tilbage, var måden jeg blev talt til på. Efter én negl knækkede få dage efter mit besøg, skrev jeg blot og spurgte hvornår jeg kunne komme forbi, da jeg havde travlt den uge. Jeg blev derefter beskyldt for at “udnytte deres venlighed” og for at “finde på et eller andet” for at få et gratis nyt sæt.
Jeg havde tidligere spurgt ind til et nyt sæt, fordi jeg ikke selv ved særlig meget om negle og var usikker på, hvordan problemet bedst kunne løses, ikke fordi jeg prøvede at udnytte noget.
Jeg har altid prøvet at kommunikere pænt og respektfuldt, også når jeg ikke har været helt tilfreds, så jeg synes ærligt ikke, det var en fair eller professionel måde at behandle en tilbagevendende kunde på.
10. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung