Product niet kunnen leveren, hier netjes over geinformeerd. Geld terug gestort.
Duidelijke uitleg wat goed blijft hangen, Leuke afwisselende opdrachten, Nu 2 jaar gehad en steeds wat nieuws geleerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen ook omdat het kleinschalig is en een super... Mehr ansehen
De instructeur was zeer prettig en actief, hield alle cursisten met gemak bij de les en kon goed inspelen op vragen die er werden gesteld. De lesstof bleef op deze manier goed hangen. Een zeer goede... Mehr ansehen
Ik heb alleen rookmelders aangeschaft, geen cursus gevolgd.
Vom Unternehmen geschrieben
Diza Opleidingen is gevestigd in Kesteren en biedt praktische opleidingen en trainingen aan voor BHV (Bedrijfshulpverlening), EHBO, Reanimatie en AED (Automatische Externe Defibrillator). Ook voor ‘Eerste Hulp aan Kinderen’ en ‘Reanimatie bij Kinderen’ ben je bij ons aan het juiste adres. Om jou nog completer van dienst te kunnen zijn, kan je bij DIZA Opleidingen ook terecht voor al jouw rookmelders, EHBO en BHV materialen. Door onze jarenlange praktijkervaring in de hulpverlening kunnen wij jou voorzien van een eerlijk en deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van: Rookmelders Verband- en hulpmiddelen Verbandkoffers en tassen AED Apparatuur Brandblusmiddelen Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren.
Nedereindsesstraat 12, 4041 XG, Kesteren, Niederlande
- 0627836305
- info@diza-opleidingen.nl
- diza-opleidingen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
DIZA Opleidingen voor de kinderopvang
DIZA Opleidingen, een echte aanrader voor EHBO & BHV in de kinderopvang. Een prettige communicatie, duidelijke e-learning en veel interactie in de praktijklessen.
Leerzaam en duidelijk.
Duidelijke uitleg wat goed blijft hangen,
Leuke afwisselende opdrachten,
Nu 2 jaar gehad en steeds wat nieuws geleerd.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen ook omdat het kleinschalig is en een super rustige aardige man.
Fijne en duidelijke uitleg!
Fijne en duidelijke uitleg. Ondanks een grote groep ook ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook een fijne afwisseling van praktijk en theorie. Zeker een aanrader!
De instructeur was zeer prettig en…
De lesstof bleef op deze manier goed hangen. Een zeer goede ervaring dus met Diza Opleidingen.
Zeer leerzame lessen gegeven door een…
Zeer leerzame lessen gegeven door een enthousiast persoon..
een echte aanrader!!
Leerzame ervaring
Vriendelijke leraar.
Duidelijke uitleg, genoeg ruimte voor vragen en praktijkopdrachten.
Veel van opgestoken en hopen dat ik het nooit hoef toe te passen.
Hele fijne uitleg
Hele fijne uitleg, goed te volgen.
Zeer prettig om te volgen
Reanimatie-bijscholing
Reanimatieles (verstikking, stabiele zijligging) gehad van Diederik. (brandweer Arnhem) De les zat erg goed in elkaar. Goede uitleg, alle tijd voor vragen. Diederik gaf practische voorbeelden uit de praktijk. Goed oefenmateriaal.
Kortom: weer veel geleerd en opgefrist. Diederik is kundig!
Reanimatiecursus
De reanimatiecursus is erg goed bevallen.
Duidelijke, professionele uitleg en genoeg tijd voor vragen.
Goede voorbereiding en genoeg materiaal om mee te oefenen, ook voor grotere groepen.
Volgend jaar nodigen we Diederik weer uit.
Leerzame training
De manier van uitleggen was heel duidelijk, er was ruimte voor vragen.
Door informatie af te wisselen met zelf oefenen bleef de training interessant.
Goede training
Goede communicatie. E-learning voor afgaande de BHV training was erg duidelijk.
De fysieke BHV training was keurig verzorgd. Goede materialen werden ingezet. Duidelijke en concrete uitleg. Ook toepasbaar in je eigen thuissituatie. Een afwisselende training wat maakt dat herhaling van de lesstof toch weer verfrissend is.
Makkelijk om in huis te hebben
Goede en snelle levering van de juiste…
Goede en snelle levering van de juiste artikelen.
Goeie rookmelders gekocht voor een…
Goeie rookmelders gekocht voor een schappelijke prijs
Diza Opleidingen een aanrader!
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces, X-Sense XS01-W Rookmelder – draadloos koppelbaar besteld, snel geleverd, keurig verpakt en goede prijs. Ik kan Diza Opleidingen aanbevelen.
Prima spulletjes De rookmelders en snel…
Prima spulletjes De rookmelders en snel geleverd
Super tevreden!
Hier onze rook/brandmelders gekocht. Overzichtelijke site, goede prijzen en snel geleverd. Super!
Product niet kunnen leveren
Product niet kunnen leveren, hier netjes over geinformeerd.
Geld terug gestort.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.