Dksautoservice Bewertungen 87

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super oplevelse Lige fra den søde kvinde i indskrivningen, til de professionelle mekaniker der virkelig kan ders kram De er super hurtige og til en billig penge I hvert fald ikke sidste gang... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu brugt Dks Autoservice i 6 år, siden jeg fik min bil. Man bliver altid behandlet ordenligt, og de er ret gennemsigtige med hvad der foregår. En spade er en spade som man siger. De h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Werkstatt
  3. Kfz-Reparatur und -Wartung
  4. Motorumbau
  5. Mechaniker

Vom Unternehmen geschrieben

Dk's autoservice er et værksted i hjertet af Herlev, vi har været i gang siden 2017. Vores mission er at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste mekaniske arbejde for den bedste mulige pris. Vi ønsker at bringe tilliden til mekaniker faget tilbage, og derfor er vi altid meget gennemsigtige med vores priser og hvad vi laver.

4,4

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Kunde i 6 år.

Jeg har nu brugt Dks Autoservice i 6 år, siden jeg fik min bil.

De hjælper gerne hurtigst muligt ved “nødsituationer” og de er til at få fat på 🫶🏽

29. Jänner 2026

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din loyalitet gennem hele 6 år – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det betyder meget for os, at du oplever både gennemsigtighed og ærlig rådgivning – vi tror netop på, at “en spade er en spade”. Samtidig er vi glade for, at du oplever os som tilgængelige og klar til at hjælpe, når der opstår noget akut.

Tak for din tillid – vi ser frem til mange flere år sammen! 🚗

En super oplevelse

En super oplevelse
De er super hurtige og til en billig penge
I hvert fald ikke sidste gang jeg stiller min bil i de hænder🙂
Kan helt klart anbefale
Dk's autoservice Herlev😉

23. Jänner 2026

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra indskrivning til værksted. Vi er stolte af vores team, og det er skønt at høre, at både service, kvalitet og tempo lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang – og tak for din klare anbefaling! 🚗

En fornøjelse

Det er simpelthen en fornøjelse at overlade sin bil til drengene hos DK’s Autoservice. Perfekt service til Herlevs bedste priser - man bliver helt glad😊

8. Jänner 2026

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at både service og priser lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din tillid og de pæne ord.

Du er altid velkommen igen! 🚗

Igen super service!

Jeg har brugt DK Autoservice i Herlev i flere år og er altid super tilfreds med både service og kvalitet. I dag oplevede jeg, at bilen lugtede af benzin og jeg kørte forbi værkstedet for en hurtig vurdering. De tog det meget alvorligt, tog bilen ind med det samme og fandt hurtigt fejlen – en defekt benzinslange, som faktisk kunne have forårsaget brand.
Jeg er virkelig taknemmelig for, at de prioriterede at ordne bilen med det samme, mens jeg ventede. Det er præcis derfor, jeg bliver ved med at komme der – de er ærlige, dygtige og passer på både bilen og kunden. Kan kun anbefales!

11. November 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du har tillid til os og sætter pris på, at vi kunne hjælpe dig hurtigt – især i en situation, der kunne have været alvorlig.
Det betyder meget for os, at du vælger at komme igen og igen. Tak for anbefalingen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste værksted god service presser…

Bedste værksted god service presser ikke på og fortæller altid hvad der skal laves inden de laver det, alt i alt et super fint sted ( og super fine priser) mvh Kevin vikkelsø

24. Oktober 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Kevin!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både service, ærlighed og priser – det er præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Tak for din tillid og de pæne ord – du er altid velkommen hos os!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette værksted

Hold jer langt væk fra dette værksted - for 1 år siden var vi ude og få skiftet hjul og afhentede de lagerede hjul kort tid efter ! Ved hjulskift prøvede man at få os til at betale for en sporing, der ikke var nødvendig og vi har nu modtaget en del beskeder om tid til dækskifte, selv om vi har frabedt os yderligere kontakt flere gange !!!
Nu vil vi kontakte forbrugermanden for at få stoppet dette useriøse foretagende ! Så find alle andre steder at få lavet bilen !

17. Oktober 2025

Awful experience

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med dette værksted. Jeg har været der tre gange med samme problem på min bil, og hver gang blev jeg opkrævet betaling – i alt over 3.600 kr. – uden at problemet nogensinde blev løst.
Efter tredje besøg dukkede præcis den samme fejl op igen, blot få dage og under 100 kilometers kørsel senere. På trods af dette påtog værkstedet sig intet ansvar, og begyndte i stedet at komme med udtalelser, der ikke stemmer overens med virkeligheden.
Jeg er nu i gang med at indgive en klage til relevante myndigheder for at få mine penge tilbage, da dette har kostet mig både tid og penge – uden resultat.
Vær opmærksom på, at dette værksted ikke tager ansvar for deres arbejde, og at der ingen garanti gives, selv når arbejdet viser sig at være uden effekt.

1. Juli 2025

Kære Saeed,
Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os, selvom vi har gjort vores bedste for at løse problemerne med din bil efter alle forskrifter.

Din bil blev indleveret første gang med problemer i tomgang. Vores diagnose viste et totalt tilstoppet gasspjæld fyldt med olieslam, hvilket du selv godkendte, at vi rensede.
Bilen blev herefter afhentet i funktionsdygtig stand.

Ved andet besøg – som vi udførte uden beregning – slettede vi en fejlkode (P0420), der relaterer til katalysatorens effektivitet.
Denne fejl var ikke relateret til den oprindelige tomgangsfejl, men kunne være forårsaget af rensemidlerne, der blev anvendt ved første reparation.
Dette forklarede vi dig grundigt.

Herefter kørte du uden problemer i cirka en måned, indtil bilen igen udviste nye og kraftigere fejl, herunder tændings- og tomgangsproblemer samt meldinger om fejl i motorens timing.

Du valgte herefter selv at acceptere vores tilbud på fejlsøgning med et estimeret maksimumsbeløb på 8200,-.
Dagen efter, da arbejdet var påbegyndt og bilen delvist adskilt, ændrede du dog mening og oplyste, at du ikke havde økonomi til at fortsætte.
På trods af dette udførte vi en afgrænset reparation, som løste problemet – og du fik igen bilen retur i fungerende stand til en pris på 2.475 kr.

Vi gjorde dig desuden opmærksom på, at bilen – som du havde købt brugt for under et halvt år siden – bar tydelige præg af misvedligeholdelse.
Vi anbefalede derfor service og olierens for at undgå gentagelser.
Da du ikke ønskede at følge dette råd, oplyste vi, at vi ikke kunne tilbyde garanti i sådanne tilfælde, hvilket vi altid er tydelige omkring.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at opleve gentagne problemer med sin bil.
Men vi har gennem hele forløbet forsøgt at imødekomme dine behov – både fagligt og økonomisk – og har hver gang leveret en løsning, som du har accepteret.
Vi yder naturligvis garanti på reservedele og udført arbejde i op til 2 år – men ikke i tilfælde, hvor bilens grundlæggende vedligeholdelse er forsømt, og vores anbefalinger ikke følges.

Vi beklager, hvis du føler dig dårligt behandlet.
Det har aldrig været vores intention.
Vi gør altid vores bedste for vores kunder og går langt for at finde løsninger.

Bedste mekaniker

Bedste mekaniker! Altid sindssyge dygtige og mega god service.

27. Juni 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores arbejde og service. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dk’s autoservice muligvis den bedste service i byen.

Dk’s autoservice muligvis den bedste service i byen. Min oplevelse er at de værner om deres kunder til ug x og slange.

Man bliver altid mødt med smil.
Jeg kan kun anbefale Dk’s autoservice

30. Mai 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod – det er præcis sådan, vi ønsker det skal være 😊
Altid en fornøjelse at have dig forbi!

Fantastisk service!

Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt!
Senest blev en forsikringssag klaret på 5 arbejdsdage, hvor 2 nye døre skulle skaffes, lakeres og sættes på. Og så fik vi oven i købet en bil hjem, som også som en total overraskelse var blevet rengjort indeni. Virkelig service ud over det sædvanlige!
Hvis man vil have den bedste oplevelse skal man helt klart vælge DK’s autoservice!

7. April 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for de flotte ord – vi er virkelig glade for din ros!
Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse hele vejen, og at både service og resultat har levet op til forventningerne.
Vi sætter stor pris på din tillid!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er du træt af at blive snydt.

Er du også træt af at blive blive snydt, så anbefaler jeg, DKs autoservice.
Super god service og ekstrem fair priser, uden snyd eller andet bøvl, når man aflevere bilen tilbage.
Giver 5 ud af 5 plus en, hvis man kunne.

14. März 2025

Antwort von Dksautoservice

Mange tak for din anmeldelse og de ekstra stjerner!
Vi er glade for, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os – det er præcis sådan, det skal være.

3 besøg med 2 biler, fair pris

3 besøg med 2 biler, efter anbefaling fra min søn.
Først service og synstjek på 14 år gl. bil, der skulle have ordnet bremser og tårnlejer før syn. det klarede de hurtigt og til rimelig pris.
Og på min 2 år gamle Kona fik jeg repareret forkofanger efter et uheldigt møde med stolpe i P-kælder, noget billigere end min selvrisiko.
Kunne jeg give 6 stjerner ville jeg gøre det, yderst fair behandling.

10. Februar 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tillid – det glæder os virkelig at høre!
Vi sætter stor pris på både dig og din søns anbefaling.
Altid en fornøjelse at hjælpe – også hvis der en dag skal gives 6 stjerner 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og service i fbm

Rigtig god oplevelse og service i fbm. skiftning af dæk på trods en misforstålse :) tak Dks autoservice for jeres professionel håndtering af min tidligere anmeldelse <3

28. Jänner 2025

Antwort von Dksautoservice

Tak for din opdatering og de pæne ord ❤️
Vi er glade for, at vi fandt en god løsning, og at du er tilfreds med forløbet.
Altid en fornøjelse at hjælpe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil du have et værksted hvor kunden og bilen er i centrum 🚗

Vil du have et værksted hvor kunden og bilen er i centrum, så er DK’s autoservice stedet.
Jeg har brugt dette værksted gennem flere år, og altid står drengene til rådighed og hjælper og træder til uanset, næsten dag og tid😉
Selv den 23/12 hjalp de med at skifte bremseskiver og klodser, og ringede altså på dagen.
De bedste mekaniker og altid en sød og hjælpsom receptionist man møder.
Tak for jer og godt nytår 🍾🥳
Fra en 10 år gammel Citroen C1 og nu også Peugeot 308🚗☺️

3. Jänner 2025

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord!
Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet – både som kunde og bilist 🚗
Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem årene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hos DK's Autoservice!

Jeg har brugt DK's Autoservice et par gange nu, og jeg har kun positive ting at fortælle. Virkeligt venligt personale og hurtig service. Kan kun anbefales!

17. Dezember 2024

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os, at du er tilfreds med både service og personale.
Vi sætter stor pris på din anbefaling – og på dit besøg!

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Det er første gang jeg har været hos et autoværksted hvor der bare er styr på tingene, de er utrolig professionelle og servicemindede.
Det er intet problem at få en låne bil uden yderligere beregning.
Herudover kører de med helt fair priser.
Varm anbefaling herfra.

12. Dezember 2024

Antwort von Dksautoservice

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget.
Du er altid velkommen igen!

Fantastisk bilmekaniker virksomhed 🥳

Fantastisk bilmekaniker virksomhed 🥳
De er dygtige, professionelle, har fair priser, er altid smilende og imødekommende og jeg har altid kunnet få en lånebil, når jeg har haft behov - samt at de er flinke til at lade en komme forbi med akutte ting og skabe tid - kæmpe anbefaling herfra 👏🏻👏🏼👏🏾

27. November 2024

Tak Mille.
Vi er glade for at have de bedste kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service 😊 ringede kl.7.30 med et akut problem med min bil, afleverede bilen på værkstedet kl.8 - 4 timer senere kunne jeg hente min bil og problemet var løst
Det er da så fint en service 🌟🌟🌟🌟🌟
Stor ros herfra

19. August 2024

Antwort von Dksautoservice

Tak Birthe, Vi er bare glade for at kunne hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været med hos DKs Autoservice…

Jeg har været med hos DKs Autoservice siden 2018. Kan bare sige at jeg går ALDRIG andre steder hen med min Subaru fra 2008. Senest skulle der skiftes kølerør. Disse var ikke til at skaffe som reservedele. Hvor andre værksteder nok havde givet, op gik drengene i gang med selv at konstruere en brugbar løsning. Vupti, bil fikset og synet. Så ikke bare en løsning, men en løsning der er lovlig og brugbar. Og selvfølgelig til en fair pris. Kan kun give min bedste anbefaling.

16. Juli 2024

Antwort von Dksautoservice

Tak Simon, vi håber at tage 6 år mere med din Subrau, eller din næste bil.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr