En super oplevelse Lige fra den søde kvinde i indskrivningen, til de professionelle mekaniker der virkelig kan ders kram De er super hurtige og til en billig penge I hvert fald ikke sidste gang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu brugt Dks Autoservice i 6 år, siden jeg fik min bil. Man bliver altid behandlet ordenligt, og de er ret gennemsigtige med hvad der foregår. En spade er en spade som man siger. De h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dk's autoservice er et værksted i hjertet af Herlev, vi har været i gang siden 2017. Vores mission er at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste mekaniske arbejde for den bedste mulige pris. Vi ønsker at bringe tilliden til mekaniker faget tilbage, og derfor er vi altid meget gennemsigtige med vores priser og hvad vi laver.
Knapholm 5, 2730, Herlev, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg har nu brugt Dks Autoservice i 6 år, siden jeg fik min bil.
De hjælper gerne hurtigst muligt ved “nødsituationer” og de er til at få fat på 🫶🏽

En super oplevelse
De er super hurtige og til en billig penge
I hvert fald ikke sidste gang jeg stiller min bil i de hænder🙂
Kan helt klart anbefale
Dk's autoservice Herlev😉

Antwort von Dksautoservice
Det er simpelthen en fornøjelse at overlade sin bil til drengene hos DK’s Autoservice. Perfekt service til Herlevs bedste priser - man bliver helt glad😊

Antwort von Dksautoservice
Jeg har brugt DK Autoservice i Herlev i flere år og er altid super tilfreds med både service og kvalitet. I dag oplevede jeg, at bilen lugtede af benzin og jeg kørte forbi værkstedet for en hurtig vurdering. De tog det meget alvorligt, tog bilen ind med det samme og fandt hurtigt fejlen – en defekt benzinslange, som faktisk kunne have forårsaget brand.
Jeg er virkelig taknemmelig for, at de prioriterede at ordne bilen med det samme, mens jeg ventede. Det er præcis derfor, jeg bliver ved med at komme der – de er ærlige, dygtige og passer på både bilen og kunden. Kan kun anbefales!

Antwort von Dksautoservice
Bedste værksted god service presser ikke på og fortæller altid hvad der skal laves inden de laver det, alt i alt et super fint sted ( og super fine priser) mvh Kevin vikkelsø

Antwort von Dksautoservice
Hold jer langt væk fra dette værksted - for 1 år siden var vi ude og få skiftet hjul og afhentede de lagerede hjul kort tid efter ! Ved hjulskift prøvede man at få os til at betale for en sporing, der ikke var nødvendig og vi har nu modtaget en del beskeder om tid til dækskifte, selv om vi har frabedt os yderligere kontakt flere gange !!!
Nu vil vi kontakte forbrugermanden for at få stoppet dette useriøse foretagende ! Så find alle andre steder at få lavet bilen !
Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med dette værksted. Jeg har været der tre gange med samme problem på min bil, og hver gang blev jeg opkrævet betaling – i alt over 3.600 kr. – uden at problemet nogensinde blev løst.
Efter tredje besøg dukkede præcis den samme fejl op igen, blot få dage og under 100 kilometers kørsel senere. På trods af dette påtog værkstedet sig intet ansvar, og begyndte i stedet at komme med udtalelser, der ikke stemmer overens med virkeligheden.
Jeg er nu i gang med at indgive en klage til relevante myndigheder for at få mine penge tilbage, da dette har kostet mig både tid og penge – uden resultat.
Vær opmærksom på, at dette værksted ikke tager ansvar for deres arbejde, og at der ingen garanti gives, selv når arbejdet viser sig at være uden effekt.

Antwort von Dksautoservice
Bedste mekaniker! Altid sindssyge dygtige og mega god service.

Antwort von Dksautoservice
Dk’s autoservice muligvis den bedste service i byen. Min oplevelse er at de værner om deres kunder til ug x og slange.
Man bliver altid mødt med smil.
Jeg kan kun anbefale Dk’s autoservice

Antwort von Dksautoservice
Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt!
Senest blev en forsikringssag klaret på 5 arbejdsdage, hvor 2 nye døre skulle skaffes, lakeres og sættes på. Og så fik vi oven i købet en bil hjem, som også som en total overraskelse var blevet rengjort indeni. Virkelig service ud over det sædvanlige!
Hvis man vil have den bedste oplevelse skal man helt klart vælge DK’s autoservice!

Antwort von Dksautoservice
Er du også træt af at blive blive snydt, så anbefaler jeg, DKs autoservice.
Super god service og ekstrem fair priser, uden snyd eller andet bøvl, når man aflevere bilen tilbage.
Giver 5 ud af 5 plus en, hvis man kunne.

Antwort von Dksautoservice
3 besøg med 2 biler, efter anbefaling fra min søn.
Først service og synstjek på 14 år gl. bil, der skulle have ordnet bremser og tårnlejer før syn. det klarede de hurtigt og til rimelig pris.
Og på min 2 år gamle Kona fik jeg repareret forkofanger efter et uheldigt møde med stolpe i P-kælder, noget billigere end min selvrisiko.
Kunne jeg give 6 stjerner ville jeg gøre det, yderst fair behandling.

Antwort von Dksautoservice
Rigtig god oplevelse og service i fbm. skiftning af dæk på trods en misforstålse :) tak Dks autoservice for jeres professionel håndtering af min tidligere anmeldelse <3

Antwort von Dksautoservice
Vil du have et værksted hvor kunden og bilen er i centrum, så er DK’s autoservice stedet.
Jeg har brugt dette værksted gennem flere år, og altid står drengene til rådighed og hjælper og træder til uanset, næsten dag og tid😉
Selv den 23/12 hjalp de med at skifte bremseskiver og klodser, og ringede altså på dagen.
De bedste mekaniker og altid en sød og hjælpsom receptionist man møder.
Tak for jer og godt nytår 🍾🥳
Fra en 10 år gammel Citroen C1 og nu også Peugeot 308🚗☺️

Antwort von Dksautoservice
Jeg har brugt DK's Autoservice et par gange nu, og jeg har kun positive ting at fortælle. Virkeligt venligt personale og hurtig service. Kan kun anbefales!

Virkelig god service!
Det er første gang jeg har været hos et autoværksted hvor der bare er styr på tingene, de er utrolig professionelle og servicemindede.
Det er intet problem at få en låne bil uden yderligere beregning.
Herudover kører de med helt fair priser.
Varm anbefaling herfra.

Fantastisk bilmekaniker virksomhed 🥳
De er dygtige, professionelle, har fair priser, er altid smilende og imødekommende og jeg har altid kunnet få en lånebil, når jeg har haft behov - samt at de er flinke til at lade en komme forbi med akutte ting og skabe tid - kæmpe anbefaling herfra 👏🏻👏🏼👏🏾

Antwort von Dksautoservice
Fantastisk service og jyske priser.
Har brugt DK AUto Service i 4 år, og anbefaler dem til alle.

Antwort von Dksautoservice
Super service 😊 ringede kl.7.30 med et akut problem med min bil, afleverede bilen på værkstedet kl.8 - 4 timer senere kunne jeg hente min bil og problemet var løst
Det er da så fint en service 🌟🌟🌟🌟🌟
Stor ros herfra

Antwort von Dksautoservice
Jeg har været med hos DKs Autoservice siden 2018. Kan bare sige at jeg går ALDRIG andre steder hen med min Subaru fra 2008. Senest skulle der skiftes kølerør. Disse var ikke til at skaffe som reservedele. Hvor andre værksteder nok havde givet, op gik drengene i gang med selv at konstruere en brugbar løsning. Vupti, bil fikset og synet. Så ikke bare en løsning, men en løsning der er lovlig og brugbar. Og selvfølgelig til en fair pris. Kan kun give min bedste anbefaling.

Antwort von Dksautoservice
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.