Fantastisk oplevelse at handle med DKU Living. Vi har fået lavet det smukkeste langbord i fransk valnød, 6 flotte spisestole med sort læder og et super flot sofabord med indlagt ravfarvet epoxyfyldnin... Mehr ansehen
Fantastisk fin proces med køb af et smukt bord. Lige fra start ved valget af egetræsplankerne til leveringen. Alt er forløbet super fint, og vi er meget tilfredse med servicen og det smukke bord DKU h... Mehr ansehen
Vi bestilte spisebord etter å ha sett et utstilt bord på boligmesse på Hellerudsletta. Kommunikasjonen med Dan var superb. Han sendte oss bilder underveis i prosessen med å lage bordet, og vi mottok d... Mehr ansehen
Efter besøg på messen i Forum Oktober 2023 købte vi et fantastisk smukt spisebord i fransk valnød. Super professionel service on location og bordet blev leveret af Dan og hans far blot 10 dage efter m... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service 🙂 Bordet vi har fået er…
Super service 🙂 Bordet vi har fået er så flot og en super kvalitet.
Kan klart anbefales at købe noget hos dem.

Antwort von Dkuliving
Har købt det flotteste epoxy-plankebord…
Har købt det flotteste epoxy-plankebord af Dan. Nyder dets smukke, afrundede former og høje kvalitet.
Søger du efter et unikabord, der er håndlavet og af ypperste kvalitet, så kontakt Dan hos DKULiving. Han får vores varmeste anbefalinger.
Michelle Reich.

Antwort von Dkuliving
Vi mødte DKU Living på messen i Bella…
Vi mødte DKU Living på messen i Bella centret sidste år og blev vildt forelsket i et spisebord. Vi ønskede bordet i en anden træsort og med andre ben. Bordet blev fremstillet præcis efter vores ønsker. Vi er så glade og tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale DKU - de er de bedste!! Og servicen ….. det er et kapitel for sig. Under fremstilling af bordet blev der løbende sendt billeder af processen så vi kunne følge med i det hele.
Professionelt arbejde
Professionelt arbejde - positiv tilgang. God telefonisk tilgængelighed
Vi havde selv noget flerhundredeårigt…
Vi havde selv noget flerhundredeårigt bøgetræ skåret i plader og tørret professionelt. DKU Living fik træet slebet i den rette tykkelse og olieret og lavet det flotteste bord deraf. Stor anbefaling herfra

Antwort von Dkuliving
Dan laver de flotteste møbler
Dan laver de flotteste møbler.
Jeg bestilte og købte for over 10 år siden det flotteste sofabord - som jeg hver dag glædes over.
Han har også lavet 2 giga flotte skærebrætter til mig.
Alt i alt ***** herfra 😊

Antwort von Dkuliving
Smukt bord og fantastisk håndværk
Vi har fået det smukkeste bord og kunne ikke være mere tilfredse. Kan kun anbefale Dans flotte håndværk!

Bord og service i top
Vi har i over et år været på jagt efter et plankespisebord i massiv eg. Vi har set på rigtigt mange fra forskellige leverandører uden at finde det helt rigtige. Endelig lykkedes det hos DKUliving. Og så er det jo også et stort plus at servicen er helt i top.

Super god service
Super god service. Købte virkeligt flot bord i sildeben og fik det leveret og monteret. Tak for handlen, vi er meget tilfredse.

Antwort von Dkuliving
ALT med TOP service og kvalitet
Service, kvalitet, professionalisme og fantastisk købsoplevelse
Hvad skal jeg sige omkring det her. Jeg besøgte butikken i Hillerød og faldt over et bord af Hollandsk Poppel. Professionelt vejledning, af Sælger og han forklarede en masse omkring bordene og kvaliteten af håndværket.
Endte med at købe bordet på trods af at jeg ikke havde en lejlighed hvor det passede. Men vi indgik aftale om, at de ville opbevare bordet på ubestemt tid på Deres lager i Odense da de havde de rette forhold, og når jeg så fik lejlighed, så aftalte vi nærmere.
15 måneder senere er bordet nu leveret og monteret. TOP TOP TOP service og jeg er SUPER glad for at have fået det ind af døre. Særdeles professionelt kommunikation igennem hele forløbet og jeg overbringer mine varmeste anbefalinger for Dkuliving for alt. Det er de fedeste møbler der bliver produceret.
TAK for det hele, Dan. Kunne ikke have ønsket mig en bedre service.

Virkelig god købs oplevelse 🤩
Virkelig god og personlig købsvejledning 🤩 Kunne følge med i hvordan mit bord blev til og det blev leveret og monteret som aftalt 😃

Antwort von Dkuliving
Dan forstår at finde lige det man…
Dan forstår at finde lige det man søger.
Og laver de flotteste borde.
Vi er SÅ glade for vores Franske Valdnød.
Det ses kun en gang
🙏🏻🥰

Smukt fransk valnød bord + stole 😍
Siden min kæreste og jeg var til bolig-messen heroppe i Aarhus og fik øje på de franske valnød spiseborde har vi ikke kunne glemme DKU Living. Det var drømmebordet vi sammenlignede med de efterfølgende måneder, hvor vi kørte ud til andre virksomheder der solgte billigere plankeborde, men vi ville ikke nøjes.
Vi kom så endelig ned til deres showroom i Odense og fik en lang snak, gode råd og ikke mindst syn for vores kommende superflotte franske valnød plankebord, som vi endte med at købe + 10 stole der passede til. 😃
Super smukt luksusbord, hvor der er kælet i detaljen og super god service hele vejen med personlig levering og montering af det hele. Tak for handlen!

Fantastisk spisebord
Fantastisk flot spisebord og god personlig service med opsætning og pleje af bord
Super produkt og super service
Super produkt og super service. Købte flot plankebord i fransk elmetræ. Levering og opsætning var meget professionel og effektiv. Kundeservicen både før, under og efter er helt i top og de står altid til rådighed hvis man har nogle spørgsmål. Kan klart anbefales.
God kommunikation og afdækning af detaljer inden produktion
Vi har haft et fantastisk samarbejde omkring indretning af vores 300m2 store Award winning salon og academy.
God sparring og ideoplæg med den flotteste bar i poppelrid og epoxy ligeledes konferencebord i afrikansk mahogny smukkeste ellipse form. Toppen på kransekagen er Vores store cirkelformede receptions disk i massive egeplanker 🥰🥰tak Dan og Co for gedigent arbejde vores varmeste anbefaling herfra Hair Construction Park Styling Kolding Frisør
Kvalitet og god service
Super flot bord og tydeligt at det er kvalitetsbord der er blevet kræset om. God service med proaktiv kommunikation!

Fantastisk service
Fantastisk service. DKU Living har holdt os opdateret løbende i processen af vires nye bord. Kan varmt anbefale DKU Living

Super god service og flotte produkter
Super god service og flotte produkter
God og tillidsfuld service
God og tillidsfuld service, man er ikke i tvivl om at der der"kælet" for produktet. Eneste negative at stolene var i restordre og der er et par ugers leveringstid

Antwort von Dkuliving
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.