Dogempires Bewertungen 39

3,7

Beställ inte härifrån om du vill ha rätt, beställd vara eller få den levererad överhuvudtaget. Jag beställde XS men efter över en månads väntan får jag en XL sele levererad. Kontakt med företaget som... Mehr ansehen

Selen passar perfekt till vår 10- månaders Bichon-poo. Ett pyttelitet minus, när namnlapparna sen kom separat, så var de lite väl långa för att sitta bra på kardborrefästena. Men det kan nog skomaka... Mehr ansehen

Fantastisk effekt, min hund drar inte längre. Hon har även blivit lugnare vid möten under promenaderna. Lite stor i storlek och remmarna glider för lätt, man får spänna någon gång under en promenad... Mehr ansehen

Leveransen fungerade, om senarelagd p.g.a leverantörens dataproblem. Men fick inte med utlovad gåva från säljaren vilket var ett minus. Selen fungerar utmärkt, håller godtagbar kvalitet.

3,7

Akzeptabel

Oseriöst företag!

Beställde varor 24 mars, kontaktade dom den 22 april när inga varor dykt upp, fick till svar att mina uppgifter var felaktiga!!! Samma uppgifter jag lämnat vid förra leveransen. Varför kontaktar man mig då inte med en gång? Nej jag köp absolut inget där, dom bara bluffar.

22. April 2025

Fantastisk effekt

Men är väldigt nöjd med köpet, värd varenda krona👍

26. März 2025

Bluff företag jag beställde 2 selar…

Bluff företag jag beställde 2 selar till mina hundar. Det var rena skämtet tunna dåliga remmar som aldrig skulle hålla för en hund som drar. Motsvarade inte alls de selarna som finns på hemsidan. När jag ville använda mig av 60 dagars returrätten Fick jag en Cate of adress till en privat person och ingen info om hur jag skulle återfå min betalning på nästan 800kr. Jag har blivit grundlurad.

28. Februar 2025

Jeg vil fraråde at bruge dette firma

Jeg vil fraråde at bruge dette firma. Jeg bestilte en sele til min hund og fandt bagefter ud af den kommer fra Kina. Dogempires har allerede trukket penge fra min konto men varen er ikke modtaget og nu kan jeg læse på trustpilot at det ikke er sikkert kan får noget.

19. November 2024

Snyd!

Vi bestille pro træk sele og snor til vores hvalp på knap et år. Den 31.10 og den 1.11 skriver de den er på vej pakken og intet hørt siden - plus forleden dag bestilte vi en mere til vores anden tæve og intet hørt heller ikk andet ind den første besked som om det er kopi besked :S kan det virkelig være rigtig man bar kan rende og snyde andre ? Først bestilling var 196 plus 64 for snor den. Plus jeg betalt ekstra for at det sgu blive leveret hurtigt !!

Sidste 196. Det os en slags penge og bare miste !

31. Oktober 2024

Snyder og man får ikke din vare

D. 20-10 bestilte jeg en dog control pro sele med navneskilt kr. 298,00. Og beløbet træk de straks.
D. 28-10 rykkede jeg for min sele og fik en mail retur at de ville undersøge sagen.
D.01-11 at min vare var kommet bort under transporten og de ville sende en ny.
D.11-11, stadig intet modtaget og der er tavshed på mailen.
D. 13-11, modtaget mine penge retur

11. November 2024

KÖP INTE!! denna typ av sele!

Big NO! till denna typ av sele!

Den kan komma att leda till bla stela muskler, snedbelastning, snedgång (rörelsestörning) och få andra följder som konsekvens eftersom hunden inte kan ta ut stegen ordentligt pga det "motstånd" som remmen ger eftersom den går över hundens förbröst/front.

Den "hämmar" alltså hunden gång...dagligen..

Ni kan fråga vilken Canineopat, hundmassör eller vem som helst som har utbildning/kunskap i bl.a hundens anatomi om denna sele är ok eller inte och svaret lär bli nej om de är seriösa.

// Carina Holmström

11. Oktober 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen