Det er nu anden gang at jeg laver en handel med DOHR og hver gang kommer mine pop figurer godt pakket ind og lige til tiden. Super hurtig service fra man bestiller, til der er pakket og klar til a... Mehr ansehen
Good prices and matching customer service! The package was misplaced by the delivery company but Carsten was on top of it and provided updates. When the items finally arrived they were well packed a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dohr.dk. Fin og overskuelig webshop med gode priser. Mine varer var pakket rigtig godt, hvilket jeg vægter meget højt og levering var hurtig, så kan kun anbe... Mehr ansehen
Jeg købte nogle funko pops til afhentning, samme dag kunne jeg afhente, og dem der ejer det lille firma, var rigtig venlige. Kæmpe anbefaling herfra🙏🏽🥳
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Dohr.dk – din nye foretrukne destination for unikt merchandise, brætspil, puslespil, Funko Pop, og meget mere. Vi er en nyopstartet virksomhed, der spirer fra en passion for kvalitetsunderholdning og samlerobjekter.
Ørstedsgade 23, 6400, Sønderborg, Dänemark
- info@dohr.dk
- dohr.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk hjemmeside med mange lækre…
Fantastisk hjemmeside med mange lækre produkter! Især efter min smag da jeg samler på funko pops! 🤩 Kan kun anbefale Dohr.dk
Super godt!
Hurtig fragt, super fint pakket ind - alt var præcis som det skulle være ☺️
Super hurtig service fra man bestiller, til der er pakket og klar til at få pakken afsted, handler helt sikkert igen, når der igen er pop figurer som mangler i samlingen :D
God og hurtig behandling
God og hurtig behandling. Ville ønske I havde prismatch eller flere tilbud på mtg booster/collectors, så havde jeg bestilt mere.
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering, og fantastiske priser. Det er svært at finde bedre.
Fin og hurtig levering af funko pop…
Fin og hurtig levering af funko pop figurer har ikke noget at klage over.
Hurtig levering og kvalitet er i orden 👌
Fik hvad jeg havde bestilt
Fik hvad jeg havde bestilt, uden skader og ekstrem hurtig levering.
Fantastisk!
Mine varer var pakket rigtig godt, hvilket jeg vægter meget højt og levering var hurtig, så kan kun anbefale stedet til andre.
God service!
Lynhurtig betjening, nemmere kan det ikke være
Bestilte sent aften den blev pakket ca. kl.23 samme aften og afsendt dagen efter.
Super hurtig og varerne var som vidst på siden og rigtig godt pakket ind.
Ikke sidste gang jeg handler her!

Antwort von DOHR
Mega hurtig levering sikkert pakket…
Mega hurtig levering sikkert pakket forsendelse god service når man ringe til dem Jeg vil anbefale at købe fra DOHR ville 100 procent købe her fra igen

Rigtig godt oplevelse
Hurtig levering. Opdater hvor pakke var under forsendelse. Rigtig godt oplevelse :D

Antwort von DOHR
Good prices and matching customer service
Good prices and matching customer service!
When the items finally arrived they were well packed and a very good condition 💪.

Antwort von DOHR
Gode pris og god leveringstid
En lækker online shop med gode priser, et godt udvalg og bestilte om tirsdagen og fik onsdag :D Så ingen problemer

Antwort von DOHR
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.