Dokterm Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,9

Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Mehr ansehen

Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Mehr ansehen

Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Mehr ansehen

Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Mehr ansehen

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Blij ben ik met Dokter Michiel

Blij ben ik met Dokter Michiel, neemt alle tijd voor je , luistert goed naar wat jou wensen zijn. Eindelijk heb ik de lippen die ik altijd al wilde hebben 😊
Alles ziet er heel natuurlijk uit.
Ik blijf hier zeker terug komen !

30. November 2021

Bij dokter Michiel eindelijk NIET flauwgevallen

Na een nare ervaring met spuiten waardoor ik was flauw gevallen heb ik altijd spuitjes met flauwvallen gelinkt en zodra de gedachte ook maar op kwam dat er een spuitje in mijn lichaam zou gaan voelde ik me al onwel. Voor de behandeling heb ik dit aangegeven bij dokter Michiel: “ik ben nog nooit niet flauw gevallen dus leg de stoel maar alvast plat”. Hij nam dit serieus en stelde me mega erg gerust, hij liet me in mijn waarde en checkte constant of ik me goed voelde.
Ik heb nog nooit zo’n pijnloze en fijne behandeling gehad zonder dat ik me ook maar 1 seconde slecht voelde.

Dokter Michiel bedankt voor je fijne energie en de fijne behandeling.
Ik ga nooit meer ergens anders.

Over het resultaat is niks anders te zeggen dan perfect.
Mijn hoofdpijn is weg en ik oog rustiger in mijn gezicht!

27. Oktober 2021

Profhilo

Ik heb 2 keer een Profhilo behandeling gehad.
Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen.
Ook vind ik het contact via de app erg persoonlijk.
Ik moet nog wel even terugkomen voor een 3e behandeling.

11. Oktober 2021

Voor het eerst de stap durven te zetten

Voor het eerst de stap durven te zetten om iets aan mijn rimpels te doen. Voorhoofd en frons! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Alles is gegaan zoals dokter Michiel mij vertelde. Na 2 weken had ik topresultaat. De eerste resultaten kon je na dag 4 al goed zien eigenlijk.

Kortom erg blij dat ik dit heb gedaan voor mezelf! Dankjewel dokter Michiel! Je bent duidelijk vriendelijk en eerlijk! En nee het doet geen pijn! :)

29. September 2021

Super tevreden

Super tevreden! Dr Michiel luistert goed naar de klant en handelt hier ook naar! Chapeau 😍

9. September 2021

Eindelijk iemand gevonden waarvan de botox behandeling goed aanslaat

Eindelijk iemand gevonden waarvan de botox behandeling in mijn frons en voorhoofd goed blijft zitten. Na al mijn ervaringen de beste specialist tot nu toe! Dokter Michiel nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en keek wat de optie’s waren om mijn sterke frons te behandelen. Heel vriendelijk en deskundig. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Siham

9. August 2021

Perfect

Perfect! Inmiddels 2 afspraken gehad bij Michiel, de traangoot behandeling en botox voor frons/voorhoofd. Ik ben super tevreden over het resultaat en vooraf wordt alles heel duidelijk en eerlijk aangegeven zodat je precies weet waar je aantoe bent.

1. August 2021

Ooglidcorrectie

Vandaag 4 weken geleden dat ik mijn bovenooglidcorrectie bij Dr Michiel heb laten doen. En wat ben ik BLIJ! 😊
De intake was fijn en ongedwongen… de ingreep is goed te doen en ik heb tijdens en na de behandeling totaal géén pijn gehad!
Ik had de pech dat tijdens één vd verdovingsprikken een bloedvat is geraakt… en hierdoor is dit oog aardig gekleurd en dik geweest. Ik had er op dag 3 geen vertrouwen in dat het goed zou komen, maar Dr Michiel stelde mij per app gerust… en echt, nadat de hechtingen eruit waren ging het zó snel vooruit!

Mensen om mij heen vinden me er uitgerust en fris uitzien maar zien niet echt waardoor het komt… 🤔
Ik ben er zó enorm blij mee!

23. Juni 2021

Boveenlidoogcorrectie

3 weeks ago I had upper eyelid surgery with Dr Michiel and I am BEYOND happy. I finally have my big eyes back and am so excited when I look in the mirror. Could not recommend the surgery or Dr Michiel anymore. He is brilliant!!

7. Juni 2021

Fijne behandeling!

Super blij met mijn frons behandeling! Dokter Michiel is heel vriendelijk en geeft eerlijk advies. Ik voelde mij erg op mijn gemak en zou hem zeker aanraden!

5. Juni 2021