Dokterm Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Grote aanrader!! Dr. Michiel

Nadat een vriendin vertelde bij Dr. Michiel te zijn geweest voor een bovenste ooglidcorrectie en hier enthousiast over was gelijk ook een afspraak gemaakt en geen seconde spijt van gehad!
Dr. Michiel is een vriendelijke rustige man die alles duidelijk uitlegt en tijdens de operatie bij iedere stap verteld wat hij doet. Ook is er een hele vriendelijke OK assistent aanwezig!
Alleen de verdoving zijn pijnlijke prikjes maar dan heb je het werkelijk ook gehad!! Gewoon niks geen pijn gehad. Eerste dagen er ijs op gedaan wat zeker tegen de zwelling heeft geholpen! Wel paar mooie kleuren rondom mijn ogen gehad. Week later de hechtingen eruit en wow wat ziet dat er goed uit! Dit had ik jaren eerder moeten doen!
Nu in afwachting voor mijn nieuwe afspraak voor de traangootjes behandeling bij Dr. Marie.

18. März 2021

Bovenste ooglid operatie door Dokter Michiel

Ik heb recent een bovenste ooglid operatie laten uitvoeren door Dokter Michiel.
- Ontvangst en eerste intake: open, eerlijk, duidelijk verhaal. Aanleiding om de operatie af te spreken.
- Operatie was goed begeleid, belangrijk is ook de rust in het World Eye Center. Operatie verliep goed, positieve ervaring.
- Eerst dagen erna had ik branderige ogen en jeuk.
- De hechtingen waren ook door Dokter Michiel verwijderd. Ik vond het belangrijk dat hij er even naar kon kijken.
- Het uiteindelijke herstel is nu na een maand bijna afgerond.

Conclusie: ik ben er tevreden over, ik zie er frisser uit, mijn bovenste oogleden zijn minder vermoeid aan het eind van de dag.

9. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent heb ik een ooglidcorrectie laten…

Recent heb ik een ooglidcorrectie laten doen door dokter Michiel. Erg tevreden met het resultaat.
De ontvangst is erg vriendelijk en de benadering professioneel.
Zeer vriendelijke arts, hij legt duidelijk uit wat er te wachten staat en neemt ruim de tijd voor de patiënt.
Rondom de operatie goede voorlichting. Schone werkplek en uitstekende begeleiding door het operatieteam.
Na de operatie goede nacontrole. Top!
Paula.

4. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top behandeling bij dokter michiel …

Maandag 15 februari 2021 een bovenooglid correctie laten doen bij dokter Michiel in Amsterdam op de Boelelaan.ik ben zeer tevreden met het resultaat en ook de dagen na de behandeling, na dag 2 voelde het al beter aan .dokter Michiel i s zeer kundig ,vriendelijk en bekwaam ,vakwerk !!ik wil voor iedereen die een soort gelijke behandeling wil ondergaan Dokter Michiel aanraden !!

25. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 27 januari een ooglid correctie…

Op 27 januari een ooglid correctie laten doen door Dr. Michiel. Heel erg kundig gedaan. Hij stelt je erg op je gemak. De behandeling duurt 30min. Dag 1 brandt het flink. Dag 2 is er totaal geen pijn meer. Na 6 dagen de hechtingen eruit. En nu na 3 weken, is er niets meer te zien. Ben heel blij met mijn "nieuwe'ogen.

16. Februar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Traangootjes

Ik heb heel lang getwijfeld, maar uiteindelijk een afspraak gemaakt bij dokter Michiel. Hij heeft alles uitgelegd en eventuele opties. Ik ben heel blij met het resultaat en kan eventueel nog binnen 6 weken terug komen mocht dit nodig zijn.

10. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer kundige ooglidcorrectie uitgevoerd door dokter Michiel.

Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgelost en de hechtingen zeer makkelijk verwijderd. Tenslotte na 2 weken was ik helemaal genezen en was er van de operatie weinig meer te zien.
Tijdens de operatie heerste er een ontspannen sfeer waaruit blijkt dat Michiel veel ervaring heeft met deze ingreep.
Ik ben zeer te spreken over het eindresultaat.
Nogmaals bedankt.

Alco Goudriaan

11. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke en ervaren arts

Zeer vriendelijke en ervaren arts. Luistert goed naar je wensen. Inmiddels twee keer geweest voor een lipfillerbehandeling, ik zoek geen andere arts meer! Erg tevreden met mijn natuurlijke lippen, GEEN duckface-effect bij deze arts! Zeker een aanrader!

9. Jänner 2021

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie laten doen door dokter Michiel. Super kundig gedaan! Totaal geen blauwe plekken niet dik en zeer snelle genezing. Het resultaat is verbluffend! Ik kan Dokter Michiel iedereen aanraden.

5. Jänner 2021

Bovenooglidcorrectie

Ik ben 2,5 week geleden bij dokter Michiel geweest voor een ooglidcorrectie en het resultaat is verbluffend! Buiten dat de behandeling super snel ging en ik goed geïnformeerd werd en op mijn gemak werd gesteld is er nu al bijna niets meer van te zien. Ik zou dit iedereen die nog twijfelt over deze behandeling aanraden!

3. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakman weet wat hij doet is vooral…

Vakman weet wat hij doet is vooral eerlijk en probeert je niks aan te praten, denkt mee en kijkt met een zeer kritisch oog. Ik weet dat zijn vrouw dokter Marie ook geweldig is :)
Dus bij wie je ook gaat voor een behandeling je bent in zeer goede handen. Gr Kiona

24. Dezember 2020

Zeer deskundige arts

Zeer deskundige arts! Je wordt goed op je gemak gesteld. Altijd goede uitleg en neemt echt de tijd voor je. Krijg veel complimenten over mijn lippen.

18. Dezember 2020

Traangootbehandeling (wallen)

Ik heb gistermiddag na lang twijfelen (ik vond het toch wel heel spannend) een traangootbehandeling laten uitvoeren bij dokter Michiel. Michiel stelde me op mijn gemak op een prettige manier, het deed nauwelijks pijn, was in enkele minuten gebeurd en mijn wallen zijn zoveel minder, ik zie er eindelijk uitgerust uit. Dank je wel Michiel!

6. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met het resultaat!!

Super blij met het resultaat! ik vond dat er altijd al iets niet klopten aan mijn gezicht, nu heeft Michiel fillers in mijn slaap gespoten, wat ben ik ontzettend blij met het resultaat !🤩 al eerder geweest voor mijn lippen en het ziet er zo mooi natuurlijk uit. Echt aan aanrader voor wie mooi en natuurlijk ‘ de deur bij Michiel en marie wilt uit gaan ‘. Ook is hij heel eerlijk, mijn vriend kwam voor zijn traangoten maar Michiel vond het nog niet nodig. Heel erg bedankt!

6. Dezember 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ooglidcorrectie

Fijne arts neemt de tijd voor je neemt en voor al je vragen. De dag van de behandeling stelde hij mij ook me gemak door gewoon heel luchtig erover te doen. En onder de behandeling gooide hij er ook nog wat humor in waardoor ik me ontspannen voelde....( zijn assistent is ook een heel fijn iemand die je ook echt helpt ontspannen en er ook voor je is)

2. Dezember 2020

Fijne en deskundige uitleg

Mijn eerste indruk van dokter Marie was dat ze een rustige en fijne energie heeft. Hierdoor word je gelijk op je gemak gesteld. Ook haar expertise en goede uitleg hebben bijgedragen aan een fijne eerste kennismaking. Ik beveel haar zeker van harte aan.

20. November 2020

Bovenooglidcorrectie

Nadat ik had gezien wat voor prachtige resultaten dr Michiel had behaald bij mijn voorgangers heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak ingepland voor een bovenooglidcorrectie. Vorige week had ik de ingreep en na 6 dagen mochten de hechtingen er vandaag uit! Meteen na de ingreep al onwijs happy en word met de dag blijer met het resultaat! Ik zou het zo weer doen! Tot de volgende behandeling! Nogmaals ontzettend bedankt! 🤗😍 COULDN’T BE HAPPIER!

17. November 2020

Geen 5 maar 10 sterren voor Dr. Michiel

Vorige week bovenooglidcorrectie laten doen bij Dr. Michiel en wat ben ik er BLLIJJ MEE 😍. Nu een week later zie ik al het resultaat 👏🏻. Een hele goede service lief en aardig gelijk antwoord op al mn vragen en erg duidelijk ☺️. Ik raad iedereen Dr. Michiel ZEKER aan 👍🏻
P.S. Tot snel voor de lipfillers 😉

17. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr