doktormobil.no Bewertungen 25

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg trengte å få byttet knust skjerm og sprukket bakdeksel, samt linseglasset til en av kameralinsene på ferie i Norge. Butikken på Oslo S har jeg bare gode ord å si om, da servicen var upåklag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikset bestilling på ny skjerm på kun noen dager og bytte av skjerm tok kun en liten time. God kundebehandøing. Fin opplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde gitt mindre enn 1 stjerne om mulig. Dårligste kundeservice og de ødela telefonen min. Jeg dro dit i desperasjon for å fikse skjermen min for 3500,- Hentet den til at den var glo varm og kom h... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Forhåndsbetalt – men ingen batteri

Jeg bestilte time og betalte på forhånd for batteribytte. Da jeg møtte opp, var batteriet ikke tilgjengelig. Medarbeideren var uinteressert og kom ikke med noen beklagelse. Dette gjaldt butikken på Jessheim Storsenter. Bortkastet tur og dårlig kundeservice. Anbefales ikke.

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg hadde en skuffende opplevelse hos…

Jeg hadde en skuffende opplevelse hos Doctor Mobile. Jeg kjøpte en privacy-skjermbeskytter som kostet rundt 500 kr, og monteringen ble gjort raskt og greit. Etter bare to dager mistet jeg telefonen fra sengen, og skjermbeskytteren knuste.

Jeg forstår at uhell skjer, og jeg forventet ikke nødvendigvis gratis erstatning. Det som skuffet meg mest, var måten jeg ble møtt på da jeg kom tilbake for å gi tilbakemelding. Personen bak disken lo og kom med uformelle og lite profesjonelle kommentarer, noe som gjorde meg ukomfortabel som kunde.

Pga denne opplevelsen kommer jeg ikke til å bruke denne butikken igjen, og jeg vil heller ikke anbefale den videre

5. Jänner 2026

Forferdelig kvalitet

Kjøpte screen protector. Mistet telefonen en gang å både screen protectoren og telefonen min knuste. Gikk for å spørre om en ny screen protector for litt tilbud. De sa nei og ville at vi skulle betale mer for en ny. De ble også sinte og aggressive. Ville gitt 0 stjerner viss jeg kunne.

29. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde gitt mindre enn 1 stjerne om…

Hentet den til at den var glo varm og kom hjem til at den kortsluttet. Dro tilbake å ba han fikse den eller gi meg pengene. Ente med å fikse den og avtalte møtedag. Møtedag kom og de var langt ned, uten å gi beskjed. Fikk mobilen tilbake til at det ikke er original skjerm eller originalt batteri til iphone

23. April 2025

DR mobil Jessheim storsenter

Leverte Ipad for bytte av skjerm avtalte pris for jobben. Alt fungerte som det det skulle ved levering. Da jeg kom tilbake fungerte ikke startknappen med fingeravtrykk leser. ble tilbudt ny for ca 400 kr noe jeg avslo.
Har sendt epost til kundeservice der jeg ber om at de ordner min ipad uten ytterligere kostnade. De har ikke besvart minne to henvendelser per epost. På bakgrunn av dette er jeg trygg på at dette er en useriøs bedrift med liten eller ingen kundeservice.

Styr unna

8. Dezember 2022

Lovet å ordne to mobiler ila 1-2 dager

Lovet å ordne to mobiler ila 1-2 dager. Garanterer 30 min på skifte av skjerm. Vi har fått gjentatte lovnader om at mobil er klar, men etter en uke og 7 ganger vi har møtt opp for å hente på avtalt tidspunkt for når mobil skulle være klar venter vi fortsatt. Absolutt ingen informasjon og bare nye løgner og tomme forsiktinger. Svarer ikke en gang telefonen med firmanamn. Totaliopplevelss er under enhver kritikk - aldri mer!

31. Mai 2022

Styr unna!

Veldig dårlig service og kundebehandling ved skifte av mobilskjerm. Ingen beskjed om at reparasjonen var utført, dårlig arbeid som førte til at skjermen løsna etter kun 14 dager - og selfølgelig ikke svar på skriftlig klage

21. März 2022

Benytt annen tilbyder!

Benytt annen tilbyder!
Erfaringen min med Doktormobil var lite tilfredstillende. Først presenterte de en helt annen pris enn det vi hadde blitt enige om. Videre vil jeg gå så langt som å si at de snakker usant. Jeg ble lovet reparasjon i løpet av et par timer, men da jeg leverte produktet var de tilfeldigvis tomme for delene, men hadde dem på andre avdelinger i Oslo. Da jeg spurte om jeg kunne reise til en annen avdeling for å få den reparert hadde de ikke delene inne der heller - merkelig nok. Imidlertid skulle de få inn delene dagen etter og da skulle de sende telefonen til meg. Ingenting skjedde. Jeg purret flere ganger og først etter tre uker fikk jeg tilbake telefonen. De var ikke villige til å gi rabatt eller noen form for kompensasjon.

Dersom en har behov for å benytte telefonen i løpet av 2-4 uker er min klare anbefaling å levere produktet til noen andre enn doktormobil. Bruk heller en seriøs aktør som ikke lyver og står ved sine avtaler. Doktor mobil vil jeg fraråde på det sterkeste. Det er heller ingen god metode å la være å svare kundene. Dette er en god gammeldags og dårlig "bakgårdsbedrift".

1. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er virus til din enhet

Ikke bruk denne inkompetent, amatør og svindler fra 3.verden.
Ikke bare de gjør en elendig jobb men også mister du garantien på din enhet om du senere skulle levere ved en produktfeil som skulle vært dekket av garantien.
Styr unna denne gategjengen de er kriminelle

5. Februar 2022

Bestilling av laptopbatteri

Jeg bestilte et batteri til min PC som ikke kom. Purret, og fikk et annet tlf-nr. som skulle være "det rette" for denne bestillingen.
Inget batteri ble sendt.
Jeg har sett tilbakemeldinger fra andre kunder, og kan bare råde andre om å holde seg langt unna å ha noe med dette firmaet å gjøre.

4. Februar 2022

Svindel - ikke bruk disse

Vi leverte vår datters IPhone Xs Max til reparasjon på Doktor mobil Manglerud. Vi betalte kr 2000,- for bytte av skjerm. Skjermen virket i 3 uker før den løsnet i limet og telefonen ble helt svart. Da vi reklamerte på telefonen sa han at skjermen var knust, og pekte på en liten ripe nederst på telefonen.
Vi forklarte at skjermen hadde løsnet i limet og derfor hadde sluttet å virke, og at dette hadde ingen ting med ripen i glasset å gjøre. Knust kunne den uansett ikke å blitt da den ikke hadde blitt utsatt for hverken støt eller uforsiktig behandling. Mannen bare ristet på hodet og sa at han kunne bytte skjem igjen, men da måtte vi betale enda en gang. Noe vi selvfølgelig ikke ønsket å ta sjansen på.
Styr unna dette stedet - dette var kr 2000 for ingen ting.

6. Mai 2021

Byttet skjerm i Elverum

Byttet skjerm i Elverum. Oppdaget hjemme at den nye hadde 2 sprekker og sikkerhetsglasset var så tykkt at skjermen ikke reagerte.
Pga sykdom og karantene fikk jeg ikke gått i butikken før etter 14 dager.
Verkstedet har da ny mann på jobb som kun prater engelsk og han nekter å reparere og sier at garanti kun gjelder andre problemer. Kjøper da ny skjerm og sender klage til hovedkontoret, og får oppgulp tilbake om at det er fysisk umulig at skjermen kunne være ødelagt på service. Og dessuten var jeg for sen med å komme tilbake, selv om det gjelder corona og karantene. Og, det vingles hit og dit om hva garanti dekker. Så, styr unna disse sjappene. Vår sak er nå hos forbrukerrådet og vi vil klage til Apple på at de er godkjente for service på deres produkter.

18. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr