Sjukt dåligt bemötande av personalen. Frågasatte varför samma vara hade 2 olika pris och det bara var så fick vi till svar. När jag bad att dom skulle visa den andra varan som var billigare vände... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag är nog lite ambivalent vad gäller denna butik. Vissa saker är billiga, andra kostar mer än hos en vanlig livsmedelskedja. Kvaliteten skiljer också markant mellan olika varor, så man behöver ha en... Mehr ansehen
Igår var vi på Dollarstore i Säffle och personen i kassan var under all kritik. Hon borde inte få arbeta som butiksbiträde med den dåliga attityden. Hon tog betalt två gånger för flera av sakerna vi... Mehr ansehen
Dollarstore Östersund Den 19/3 blev jag dubbeldebiterad i kassan, när det krånglade. Fick fylla i ett återbetalning dokument , men har nu efter nästan 14 dgr inte fått igen pengarna‼️ hur svårt kan de... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hitta din närmsta butik och öppettider på www.dollarstore.se.
Kontaktinformationen
840 40, Svenstavik, Schweden
- dollarstore.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Riktigt dåligt nu mer.
Riktigt dåligt nu mer.
* Jag är sååå trött på det allt mer uppkommande konceptet att man måste köpa 2 produkter eller fler för en summa. Vill man bara köpa 1 så går det inte. Ibland vill jag bara köpa 1 produkt, men nej det går inte i flertalet fall.
* Varor är inte prismärkta. Flertalet. Ska jag gissa mig till priset? Lägga upp den på kassabandet ovetandes vad det kostar? Och Ja… det är flertalet varor som inte är märkta.
*Det skamligaste av allt. Varor är märkt med felaktigt pris. När man plockar ner dem i sin korg så är det billigare än vad det blir i kassan. Mygel med andra ord, med förhoppning om att kunden inte ska märka det eller vad?
*Personalen? Vart är dom? Inte ute i butiken i alla fall. Man får springa runt i butiken med förhoppning om att man kanske hittar någon att fråga om det är något man undrar över. Trött och slö personal med noll servicekänsla och engagemang.
Jag var med om en otrevlig kassörska
Jag var med om en otrevlig kassörska. Jag åkte till dollarstore i BARKARBY och skulle returnera saker då jag inte ens har hunnit att visa produkterna som ska returneras innan kassörskan ger en väldigt otrevlig, osäker bemötande. Plus på det gjorde hon fel med returen och jag fick mindre pengar tillbaka än vad jag skulle få. Jag fick då gå tillbaka till butiken för att sen höra henne sucka och skaka på huvudet, som om hon var irriterad när det egentligen var hennes fel. Alla gör fel det är inget problem med det, jag har iallafall inget problem med det, det var mer hennes kundbemötande som var sjukt otrevligt. Skulle iallafall inte rekommendera att returnera saker där även handla hon var otrevlig mot andra kunder som villa handla oxå. Denna kvinna ljög även i kassan om en vara som man tydligen inte kunde lämna tillbaka. åkte nu ända till häggvik gör att sen kunna lämna tillbaka den utan problem. Jag rekommenderar verkligen dollarstore i barkarby. hemsk hemsk service. Dags att förbättra det helt ärligt nu.
Det slutade alltså med att jag returnerade resten av sakerna i häggvik
Dollarstore i Markaryd lurar sina…
Dollarstore i Markaryd lurar sina kunder med ett pris på hyllan och tar det dubbla i kassan. Ska även vara en lågpris kedja men i Markaryd smyghöjer man priserna och är inte alls billigare på många varor detta trots att kvalitén på deras varor inte är så hög. Kolla kvitto varje gång.
Dollarstore Markaryd
Dollarstore Markaryd. Otrevlig personal
Otrevlig personal, ta dubbel pris i kassan.
Otrevlig personal, SE UPP MED PRISET NÄR NI BETALA I KASSAN. Jag fick betala dubbel pris.
Otrevlig personal och fel priser
Otrevlig personal och ändra sina priser…
Otrevlig personal och ändra sina priser till 100% dyrare än ordinarie pris och säger man till så blir dom super otrevliga. Dollarstore i Markaryd, dubbel kolla era kvitton..
INGENTING
Vad hände? INGENTING, ringer man och det är bara att sätta på kaffe, laga mat, gå på toa och BARA tjatig musik. Skäms ni inte att ha en sida som LJUGER om supporten?
Helt inkompetent personal i kassan
Helt inkompetent personal i kassan. Kunde inte slå in flertalet produkter som vi då fick lägga undan.
Tog inte hjälp av annan personal trots att vi sa till.
Dollarstor i hässleholm personalen är…
Dollarstor i hässleholm personalen är otrevlig skriker på sina kunder
Dollarstore Hallsberg är den sämsta…
Dollarstore Hallsberg är den sämsta butiken någonsin då personalen är så himla otrevliga det är grejer överallt personal äldre dam vitt hår glasögon var så sjukt respektlös mot mig i ville inte lyssna på vad jag hade och säga kring en trasig vara hyschade mig kallade mig "idiot" enligt personer bakom mig i kön hon var absolut inte trevlig, yngre tjej sjukt respektlös inget hej inget leende telefon i handen slängde varorna på bandet mot min make ett tidigare tillfälle. Grejer överallt man kan inte ta sig fram någonstans. Det är den sämsta servicen jag varit med om ingen kundservice "kunden har alltid rätt" Ye right säger jag bara. Snackar man med andra personer som jobbat där så säger dom att det är en mardröm att jobba just i den butiken, utnyttjanden respektlöst bemötande pratade med en kille som jobbat där i 9år och han mådde inte bra kan jag säga (dock så var han trevlig och hjälpsam) med ett erkännande att andra jobbar olikt, det var en hel del klagomål på allt och alla i den butiken. Jag går aldrig tillbaka dit skulle inte rekommendera någon att gå dit. Dom har en hel del att jobba med. Jag var där i mitten av januari. Sista gången.
Köpte mattpiska I Kungens Kurva
Köpte mattpiska . Anser att visa varor är mycket prisvärda. Folks som letar efter högkvalite för låga priser göra sig icke besvär.
Dollarstore i Kristianstad har så dålig…
Dollarstore i Kristianstad har så dålig service i kassan, det kan vara långa köer låt oss säga 10-15 personer och då kan personal komma o hämta en pall o strunta i öppna en kassa till för att få undan kön, det blir inget mer besök i den butiken.
I butiken i Halmstad är det ofta…
I butiken i Halmstad är det ofta rörigt, varor ouppackade som står på pallar i gångarna och otrevlig personal. Hög musik ibland också.
Personal på Dollarstore Nykvarn är…
Personal på Dollarstore Nykvarn är fruktansvärt otrevliga.
Kunden får betala för butikens misstag
I vanliga fall har jag inte haft något emot Dollarstore. Men idag var första gången något inte stämt. Skulle köpa flera gardiner. När jag står i kassan och ska betala säger butiksbiträdet att ena gardinen är felmärkt och ska kosta mer. Eftersom det funnits fler av samma vara med samma modell/färg med samma pris i hyllan så står jag fast vid att det pris som står är det som bör gälla.
Kassörskan säger att det kan skett en prishöjning som de inte blivit informerade om. Så alltså är det DERAS FEL ATT DE INTE ÄNDRAT PRISET, inte mitt som kund. Men kassörskan vägrade korrigera detta trots att det var kö och jag stod fast vid att det satta priset bör gälla. Så i slutänden var det att lämna tillbaka eller betala det högre priset, vilket jag så klart fick lov att göra.
MEN detta bemötande gjorde mig sjukt besviken då jag själv arbetat inom handel. Så därför valde jag nu att skriva ett omdöme på butiken, eller egentligen snarare på personalen i fråga. Väldigt oprofessionellt att kunden ska få betala för butikens misstag och är det så man lär upp sin personal är det rent skrämmande.
Edgea i mitten av dollar store ingen…
Edgea i mitten av dollar store ingen stoppa mig 10/10
Dåligt bemötande, tragiska mattekunskaper, obefintlig kundservic
Dåligt kundservis ska svara inom 24 timmar, nu har det gått 1,5 vecka, så nu hamnar mailet här istället, utan namn.
"Idag var jag på dollarstore i xxx, och jag blev väldigt missnöjd med bemötandet. Det stod en lapp med Pepsi 2 för 35 kr minus 75% rabatt pga dåligt datum, jag frågade särskilt om det var 75% på 2 för 35 kr vilket det skulle vara. I kassan så sa hon att man måste räkna ut det själv och lägga in, hon la in 6 kr st plus pant, jag köpte 4 st vilket blev 32 kr, det stämde inte med min huvudräkning men jag tänkte att jag räknat fel och betalade. När jag kom till bilen satte jag mig och räknade med miniräknaren, jag fick det til 4,375 kr st, med pant en summa på 25.5 kr.
När jag kommer in och säger du räknade nog fel, säger hon(xxx enl kvittot) till mig att jag ställa mig sist i kön, det är väl ingen stor grej igenligen, men jag blev endå förvånad och sa men det är ju du som gjort fel (de gånger det blivit fel i andra affärer brukar de ta en i mellan om man säger nått och man inte ställer sig sist själv eller så frågar de om det är okej om de tar de kunder som redan står före). Så jag ställde mig sist i kön. När jag kommer fram hävdar hon att det stämmer, jag visar på telefonen att 35/2 blir 17.5 kr och minus 75% blir 4.375kr inte 6, hon säger att jag räknar fel och att jag måste räkna på 70 kr, jag säger att det blir ju samma endå, hon säger emot, jag förstår att man kan bli lite ställd och tänka fel i en sån här situation så jag gör samma uträkning på 70, vilket så klart blir samma. Jag upplever att hon blir sur, hon säger att jag får prata med nån annan och att hon inte uppskattar min ton(här blev jag chockad, jag höjde inte rösten, var inte otrevlig utan påpekade bara att uträkningen inte stämmer. Det här är rent skammande från personalens sida att få mig att skämmas så jag inte ska våga stå på mig. Det här är vidrigt bemötande från eran sida). Kvittot hade hon slängt på rullbandet samtidigt som hon servade en annan kund, återigen en småsak, men i helheten nått jag reagerade på, hon kunde gett mig den i handen, för jag förstod inte att det var mitt kvitto förren kunden hon servade gick och lämnade kvar det på bandet och jag frågade efter kvittot.
Jag ställde mig vid sidan om och väntade på nästa personal(xxx enl kvittot), som påstår efter att räknat ut det på sin kassaapparat att jag betalat mindre än vad jag skulle, men hon jämför sitt pris 28 kr inkl pant med mitt pris 24 kr exkl pant(medvetet eller omedvetet vad vet jag, nu känner jag inget förtroende för er personals kompetens längre), jag påpekar att hon jämför med och utan pant. Varpå hon svarar ja det är 4 kr fel, men när det är så mkt rabatt så är det är ju bara 4 kr. Återigen skammande, ska jag vara tacksam att jag får köpa billig Pepsi som gick ut igår till ett högre pris än vad som står på skylten?
Igen så påpekar jag att man kan inte avrunda 4.375 till 5 kr heller det är ju emot vedertagna regler(även om det är bättre än förra tjejen som avrundade till 6 kr), Antingen blir det 4,50 kr eller 4 kr om det ska vara heltal som sist personalen påstod då ni bara har hela kr.
Andra affärer avrundar efter alla summor är ihopräknat till närmaste heltal under 50 öre neråt från 50 öre uppåt. Eller eftersom ni nu inte tar kontanter kan man ta betalt i ören också. Det finns ingen logik i ert sätt att avrunda.
Men det är inte hennes sak att förringa mig för jag ifrågasatte uträkningen, även om det bara är 4 kr eller som jag påstår 6.50 kr(7 kr om man avrundar till närmaste heltal).
Den första personalen påstår att man räknar i huvudet och lägger in, den andra hänvisar slaviskt till kassans uträkning, vilket är helt motstridigt i sig och knappast förtroendeingivande.
Sen påstår hon att hon erbjudit mig 4 kr tillbaka vilket hon inte gjorde, hon antydde att jag inte skulle gnälla för 4 kr och vara tacksam för att det var så billigt(såklart min tolkning, men jag tror inte det är väldigt orättvist tolkat). Eftersom jag inser att det inte går att resonera med er personal, så säger jag att då vill jag ha min 4 kr trots att det är fel. Även av denna människa fick jag höra vilken dålig ton jag hade.
När jag frågade person nr 1 vad hon menade upprepade hon bara att jag hade dålig ton. Nr 2 sa att jag avbröt henne och inte ville lyssna/titta på hennes skärm(vilket jag gjorde, men höll endå inte med), jag kanske avbröt henne nån gång men det gjorde hon med, men jag undrar om det verkligen är rimligt att påstå att man har dålig ton för det.
Jag uppskattar inte deras bemötande, anklagelser, det kändes riktigt kränkande att anklagas för att ha dålig ton bara för att jag stod upp för mig själv.
Ni är dom som ljög om priset, som inte kan matte och jag tyckte attityden att "det bara är 4 kr" var riktigt nedlåtande.
Jag är både arg och besviken, samt känner mig lurad. Hade jag vetat att jag skulle fått det bemötande kunde ni fått lura mig på de kronerna faktiskt, men det kanske är syftet med ett sånt bemötande.."
Hemskt
Hemskt. Otroligt otrevlig personal i butikerna. Förstår inte varför vidriga människor jobbar i butik.
Slarvigt
Hej! Undrar varför Dollar är så 7stökigt i Hallsberg?En otrolig skillnad på olika butiker,kan bara bero på en sak...personalen det står så mycket pallar med grejer så man kommer inte fram knappt, slarvigt överallt upplagt o stökigt personalen behöver utbildning...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.