Domino's Pizza Sverige Bewertungen 135

TrustScore 2 von 5

2,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kommit tillbaka till dominos Linnégatan och då ser jag den underbara Peter som jobbar och gjorde mig nöjd och glad återigen. Rekommenderar starkt denna resturang i Linnégatan och ni som kommer hit... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var inne på Dominos, Danska vägen i Göteborg. Bestämde mig för att äta på plats. Inga bestick finns, ingen handsprit, ingen toalett. Så där satt jag med lortiga händer och åt, fick torka dem med små p... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Försökte beställa på hemsidan 2 gånger men funkar inte. Visar ett felmeddelande och drar pengarna iallafall. Blir 2 stjärnor för att när jag betalade med kort fick jag tillbaka mina pengar inom nå... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pizzeria
  2. Amerikanisches Restaurant
  3. Pizza-Lieferdienst
  4. Pizza-Abholrestaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We ordered halal/ no bacon...

In the order i specifically wrote word for word "PLEASE NO BACON. We eat halal, so please no bacon."

We received a pizza with burnt cheese on top, a cardboard dry and burnt crust (usable for just handiwork around the house.. need a screw driver with the flat head, I am sure you could use the edge if this pizza (not the crust, but the cut edge).

And then it was late an extra half hour.

But worst of all.. the restaurant either doesnt care about checking for preferences or allergies, because sprinkled all over the pizza was big pieces of bacon slabs.

Celebration late evening turned to no food for dinner tonight.

The tragic thing for Domino's as a brand is that this restaurant in Hyllie is by all intents and purposes pissing on the brand.

Never again. We got the money back from the order through Foodora as they could see through the pictures we sent, that we did not get a good enough pizza.

Read that again... we did not get a good enough pizza... it was quickly acknowledged by Foodora. And a full refund given. That is not just sad. That should be a really big hint for Domino's as a brand to close this restaurant or start hiring people who ACTUALLY care about the food and customer satisfaction.

Everything we saw today was a giant middle finger to us as customers.

30. April 2026

DÅLIGT av Dominos Pizza

Vi var hos Dominos Pizza Västra Hamnen i Malmö 3 april o beställde 2 pizzor ( medium ). En ena pizzan var en Peperoni feast men när jag kom hem så visade det sig inte stämma, vi fick en helt annan pizza istället.
Jag har försökt ringa till dem men de svarar inte, vi vill ej ha den medskickade pizzan.
Jag mailade då till deras kundtjänst, skickade med bild på pizzan jag beställt o pizzan jag erhållit. Idag 13 /4 har jag valt att lägga in detta på Trustpilot då jag vill att folk ska få veta vad som skett. Att jag valt att lägga in det först nu, 10 dagar senare är p g a att jag ville ge Dominos en chans att förklara sig. Ingen har hört av sig på varken mail eller telefon. TYVÄRR!!!!

3. April 2026

Värdelösa

Värdelösa, beställde via Foodora, fick en massa lök fast vi skrev utan lök, min dotter är allergisk och har svår IBS, så hon blev utan mat, nu ska det krånglas med återbetalning. Ger mig inte!!!

16. März 2026

Hej Anna,

Vi är verkligen ledsna att höra om det som hänt. Det ska självklart inte förekomma att beställningen levereras fel, särskilt när allergier och hälsoproblem är inblandade. Vi förstår att detta har varit mycket frustrerande för dig och din dotter.

Vi vill hjälpa dig så snabbt som möjligt. Vänligen kontakta oss med den e-postadress som användes vid beställningen samt ordernumret, så att vi kan hantera återbetalningen och följa upp ärendet med Foodora.

Återigen, vi beklagar verkligen det inträffade. Vi vill se till att detta rättas till.

Det är jätte good

21. März 2026

Hej Mohamad,

Tack så mycket för din fina recension och för 5 stjärnor! ⭐
Vi är väldigt glada att höra att du tyckte att det var jättegott.

Hoppas att vi får leverera till dig igen snart!

Fantastic pizzas

Fantastic pizzas, very nice toppings and combination of ingredients. Overall I really enjoyed your 🍕

20. März 2026

Hi Live,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed our pizzas and the toppings. 🍕 We look forward to serving you again soon!

Kind regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dom har inget telefonnummer där man kan…

Dom har inget telefonnummer där man kan ringa till kundtjänst. Dom hänvisar till mejl, när man mejlar Dom hänvisar Dom till butiken och butiken hänvisar till kundtjänst. En evig rundgång till kunden tröttnar.
Jag kommer inte att tröttna att kontakta dom. Ett jäkla svineri från Dominos....

19. März 2026

Hej Djordje,

Tack för din återkoppling. Vi vill uppmärksamma att vi har besvarat frågan vid samtliga tillfällen. Trots att det inte finns något telefonnummer till kundtjänst och att ärendet har gått via mejl och butiken, har vi fortsatt att ge svar varje gång.

Ha en fin kväll,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag var på genomresa med min familj i…

Jag var på genomresa med min familj i Malmö och min dotter beställde flera pizzor från Dominos. Jag märkte genast att pizzorna var väldigt feta. Det är definitivt inga originella pizzor som i Italien, var varnade.

7. März 2026

Hej Maria,

Tack för att du hörde av dig och delade din upplevelse. Vi beklagar att pizzorna inte levde upp till dina förväntningar.

För att följa upp detta ärende vidare och eventuellt få hjälp med kompensation eller feedback, vänligen kontakta info@dominos.se
direkt. De kan se över ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

great time delivery and great FOOD!

great time delivery and great FOOD!

9. Februar 2026

Hi,

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear you enjoyed the food and the delivery. We really appreciate your support!

Kind regards.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har beställt 4 pizzor av dem2 gick inte…

Har beställt 4 pizzor av dem2 gick inte inte det en vegetarisk pizza grönsaker var dåliga det gick inte äta och den andra var pizza jätte saltet ost jätte lit. Kött jag gjorde Klagamol han skrev till mej om jag har tog bild sjukt varför ska jag ta bilder jag slängde och han ville göra 20% rabatt idiot du ger till alla 20% rabatt dem driver med folk aldrig mer handla
Aliosmanosman1@outlook. com

7. Dezember 2025

Hej Ali,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Det är verkligen tråkigt att höra att två av pizzorna inte höll den kvalitet du ska kunna förvänta dig av oss. Så ska det självklart inte vara.

Vi ber alltid om bilder när det är möjligt, eftersom det hjälper oss att utreda vad som gått fel och säkerställa att samma sak inte händer igen. Jag förstår att du redan hade slängt maten och då gör vi självklart en bedömning utifrån den information vi har.

Vi vill alltid hitta en lösning som känns rimlig och rättvis och jag beklagar om vårt erbjudande inte upplevdes tillräckligt i detta fall. Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt på vår kundservice så kan vi titta närmare på ärendet och se vad mer vi kan göra.
Vi uppskattar att du hörde av dig, och vi tar din upplevelse på största allvar.

Väntetid

Jag beställde en pizza, när den var färdig kom jag att hämta och fick vänta över halv timme att få pizzan. Jag rekommenderar inte als!!

31. Oktober 2025

Hej Lukas,

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du fick vänta så länge på din beställning. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig kontakta oss på info@dominos.se så att vi kan hantera ärendet och hitta en lösning.

Sorry for but its

Sorry for but its not good at all

21. Oktober 2025

Hi Michal,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry to hear that your experience didn’t meet expectations.
We’d love to understand more about what went wrong so we can make it right. If you're open to it, please reach out to us directly at info@dominos.se
with more details. Your input helps us improve, and we’re committed to providing better service moving forward.
Thank you again for your honesty, we value every customer and hope to have the chance to earn back your trust.

Kind regards.

Jag hade höga förväntningar

Jag hade höga förväntningar, men den senaste beställningen var tyvärr en besvikelse. Pizzan kom kall och hade inte tillräckligt med fyllning. Kundtjänsten var inte heller särskilt hjälpsam.

11. Oktober 2025

Hej Maja,

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din senaste beställning inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte acceptabelt att pizzan levereras kall eller med otillräcklig fyllning.
Vi tar detta på största allvar och vill gärna undersöka vad som gick fel för att kunna förbättra oss. Hör gärna av dig till oss direkt med mer information om din beställning, så att vi kan göra det rätta för dig.

Tack igen för att du hjälper oss bli bättre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt ok pizzan var kall

1. September 2025

Hej Elias,

Tack för din feedback. Det är självklart inte så vi vill att din upplevelse ska vara. För att vi ska kunna undersöka detta vidare ber vi dig att kontakta oss via e-post på info@dominos.se och gärna inkludera information om din beställning. Vi uppskattar att du hör av dig!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har ätit där en gång..

Har ätit där en gång... det var helt ok

17. November 2024

Hej Erik,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.
Vi uppskattar att du valde att besöka oss och är glada att du delar med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd vistelse, och din feedback hjälper oss att utvecklas ytterligare. Vi hoppas få möjligheten att välkomna dig igen och ge dig en ännu bättre upplevelse vid nästa tillfälle.

Ha en bra dag!

Dåligt

Beställde en pizza utan chili men pizzan var stark och jag fick inte min dricka. Märkte detta när jag kom hem

16. Juli 2025

Hej Louise,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi är verkligen ledsna att pizzan blev stark trots att du bad om ingen chili och att din dricka saknades, det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta så vi kan förbättra oss.
Du får gärna kontakta oss direkt så att vi kan kompensera dig och se till att det inte händer igen. Vi vill att du ska känna dig nöjd och välkommen tillbaka!

Ha en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Äckligaste stället jag varit på dom går…

Äckligaste stället jag varit på dom går runt i sina ytterkläder i köket har ett bedrövligt beteende mot sina kunden fick en fel beställning och dom ville inte göra en rätt beställning och dom sa till mig att jag får ta det med kundtjänst. Sämsta dominos stället jag varit på och den mest äckligaste stället.

10. Juni 2025

Hej Aladin!

Tack för att du delar din upplevelse. Jag är verkligen ledsen att du blivit så missnöjd, det låter inte alls som den standard vi strävar efter. Jag tar vidare din feedback till ansvariga så att vi kan se över vad som gått fel.

Ha en bra dag!

Team Dominos

Extremt otrevlig

Extremt otrevlig, två brända pizzor och inga pengar tillbaka. Galet dålig service. Råkade beställa utan ost och därför skulle på pepperoni kanter och tomatsås vara bränd. Aldrig vart med om den här sämsta servicen som Domino’s Halmstad.

26. Mai 2025

Hej Natalie!

Jag beklagar att det blev så, det låter verkligen inte som en bra upplevelse. Jag försökte hjälpa till så gott jag kunde och hoppas att det ändå bidrog något. Tråkigt att det inte blev bättre.

Ha en fin dag!

Team Dominos

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte åter två stora pizzor med sk

Köpte åter två stora pizzor med sk. amerikansk botten som är bra att kunna välja.
Även att den är uppdelad är man positiv för.
Smaken som fyllningarna skiljer sig inte alls oavsett. De få ingredienser som läggs på kan man lätt räkna på en hands fem fingrar.
Om man betalar full pris borde en sådan smaka utmärkt!
Även fick som födelsedagspresent en Kod med choklad Lava i en aluminium form som jag fick betala för 49 kr för det som är gratis när jag fyllde i koden då gick priserna upp rejält!
Så var det med födelsedagspresenten att handla där.
Att sedan kunna landets språk i detta fall svenska är ingen klarade av vid undran över priset.
Det verkar som de anställer endast arbetskraft som inte kan svenska samt arbetar för okända löner.
Det är suspekt att en matleverantör i detta fall ej håller måttet och lever i vårt samhälle utan mångfald som är så aktuell och då borde även svenskar finnas med att göra sig förstådda.
Snuvad på födelsedagen!

PS. Koden går ut 6.6.2025

31. Mai 2025

Hej Frank,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter som att det inte riktigt levde upp till dina förväntningar, vilket vi beklagar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och produkterna, så din feedback är väldigt viktig för oss.

Jag förstår att du hade förväntat dig en smidig användning av födelsedagskoden och att priset inte skulle förändras. Jag skulle gärna vilja undersöka detta vidare för dig. Kan du ge mig mer information om din beställning så att vi kan se vad som hände och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt?

Gällande språkfrågan i butiken, uppskattar vi din synpunkt och för vidare den till ansvariga. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna och kunna kommunicera utan problem.

Vi värdesätter din åsikt och vill göra allt vi kan för att förbättra din upplevelse. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Ha en fin fortsatt dag,

Best regards,
The Domino’s Sweden Team
info@dominos.se

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr