Snel verzonden super mooie broek helaas te klein voor mij. Goeie kwaliteit. Kan makkelijk retourneren.
Super gave broek, zie je echt nergens anders tegenwoordig jullie hebben leuke mode en deze broek is ook voor de stoerdere dames. Hij zit super mooi en lekker.
Helaas klopt de maatvoering totaal niet. Ik heb maat S besteld, maar de broek valt echt véél groter uit dan aangegeven. Mijn dochter, die normaal maat M/L draagt, past deze broek perfect. Zij heeft... Mehr ansehen
Super leuke enthousiaste meid! Wekelijks een top nieuwe collectie en gaat vaak live op tiktok om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Mij zie je wekelijks op de webshop! Onwijs vaak bij haar be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Dootje Fashion staat voor betaalbare kleding voor vrouwen die aandacht hebben voor mode. Iedere week een nieuwe collectie waar veel aandacht aan wordt besteedt. We proberen iedere klant de juiste klantbeleving te bieden door iedere keer weer te verbeteren en te vernieuwen. Dit doen we samen met onze trouwe en nieuwe klanten!
Niederlande
- info@dootjefashion.nl
- dootjefashion.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele goede klantenservice
Hele goede klantenservice! Mijn retour was niet goed verwerkt en na contact met de klantenservice werd dit direct opgepakt. Super snelle reactie op de mail.
Blazer!
hele goeie en mooie blazer ik raad hem zeker aan! goeie snelle verzending ook echt super fijn en hele lieve meiden! ❤️
Top!
Goede service, leuk assortiment, pakketje kwam netjes en snel aan. Erg blij met mijn jas! Super top!
Hele mooie collectie
Hele mooie collectie, zeer tevreden en een snelle levering! Zeker een aanrader
Wat een leuke en spontane meid en wat…
Wat een leuke en spontane meid en wat een leuke en goede kwaliteit van de kleding! Je doet het super goed en wat een snelle verzending!
Was snel binnen
Was snel binnen, goed verpakt en helpen altijd goed via mail en de lives. Geweldig ga zo door!!❤️
Leuke en betrouwbare site
Super leuke site om te shoppen. Kreeg mijn bestelling snel binnen en de kwaliteit was top!🫶🏻
Altijd leuke kwalitatief goede kleding
Altijd leuke kwalitatief goede kleding, leuke meiden.
Super lieve meid
Super lieve meid! Geeft goeie en nuttige informatie tijdens haar live’s!
Goede kwaliteit en snelle service
Redefined setje
Redefined setje besteld in het geel , en staat perfect , zit perfect en ziet er prachtig uit !!
Ze helpen je ook altijd heel goed in de tiktok live als je vragen hebt over je maat , super fijn! 💕
Super goede service
Super goede service! Ik had eerst een verkeerde maat besteld van een item dit werd super goed opgelost en kreeg ik de goede maat opgestuurd! Deze bleek toch te groot te zijn….. foutje van mij maar ook dit werd super netjes opgelost en kreeg ik de goede maat toegestuurd! Super mooie producten en een top kwaliteit!
Altijd snelle verzending en precies…
Altijd snelle verzending en precies zoals op de foto!
Love de panter broek
Ben zo in love met de panter broek zit heerlijk en top levering was er met 2 dagen al
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Ondanks de drukte een super snelle bezorging!
Top!
Heel klantvriendelijk, snelle verzending en kleding is van goede kwaliteit! Raad het zeker aan!
Geweldig!
Afgelopen donderdag besteld & zaterdag (2 dagen later) al binnen! Jasje & T-shirt zitten fantastisch!!! Ik ga daar zeker vaker bestellen.
Snelle levering, leuke tiktok live waarop ze alles laat zien en ook duidelijk aangeeft of bepaalde dingen je passen (maten, lengte etc..).
Heel nettjes …
Heel nettjes ingepakt snelle levering goed contact
Alles perfect behalve levertijd vind ik…
Alles perfect behalve levertijd vind ik lang duren.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.