Dootjefashion Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel verzonden super mooie broek helaas te klein voor mij. Goeie kwaliteit. Kan makkelijk retourneren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gave broek, zie je echt nergens anders tegenwoordig jullie hebben leuke mode en deze broek is ook voor de stoerdere dames. Hij zit super mooi en lekker.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas klopt de maatvoering totaal niet. Ik heb maat S besteld, maar de broek valt echt véél groter uit dan aangegeven. Mijn dochter, die normaal maat M/L draagt, past deze broek perfect. Zij heeft... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke enthousiaste meid! Wekelijks een top nieuwe collectie en gaat vaak live op tiktok om haar klanten zo goed mogelijk te helpen. Mij zie je wekelijks op de webshop! Onwijs vaak bij haar be... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dootje Fashion staat voor betaalbare kleding voor vrouwen die aandacht hebben voor mode. Iedere week een nieuwe collectie waar veel aandacht aan wordt besteedt. We proberen iedere klant de juiste klantbeleving te bieden door iedere keer weer te verbeteren en te vernieuwen. Dit doen we samen met onze trouwe en nieuwe klanten!

Hervorragend

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke kleding voor betaalbare prijs!

Leuke kleding voor betaalbare prijs!
Goede service!
Pakketje was snel binnen.

15. Jänner 2025

Hi Rianne,
Dank voor je leuke review! Tot snel weer in de webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

friendly good and fast service

friendly good and fast service. nice personal touch in it

12. Dezember 2024

Hi Quinty,
Dank voor je review! We zien je graag weer in onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een super toffe kleding en…

Wat een super toffe kleding en geweldige service! Dankjewel!!

25. Jänner 2025

Goedenmorgen,
Dank voor uw leuke review! Fijn dat u zo tevreden bent, wij helpen u graag, ook bij een volgende aankoop.

Mooie blazer

Hele mooie blazer besteld, prachtige kwaliteit. Snelle verzending. Ben er heel erg blij mee!

20. Dezember 2024

Hi Mirjam,
Dank voor je leuke review en fijn dat je zo blij bent met je blazer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet eens met de slechte reviews

Niet eens met de slechte reviews. Ik vind de kleding erg leuk en krijg het altijd op tijd en goed opgestuurd!

25. Jänner 2025

Hi Els,
Dank voor je review! Fijn dat je onze klantenservice en kwaliteit van de kleding zo kan waarderen. We zien je snel weer in onze webshop!

Rokje besteld.

Bij deze website een keer een rokje besteld. Rokje was wel verstuurd volgens hun, maar nooit binnen gekregen. Achteraan gemaild toen zeiden ze dat ze een nieuwe zouden opsturen en toen opeens kreeg ik mijn geld terug. Waarschijnlijk hebben ze nooit een nieuwe opgestuurd, maar gingen ze gewoon wachten of ik meer actie zal ondernemen. Uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen. Mails worden onprofessioneel beantwoord met “ meid, schat “ etc. Als ik jullie was geen bestelling plaatsen.

20. Dezember 2024

Hi Nikki,
Dank voor je review! Wat jammer dat je ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Gelukkig zijn we er wel samen goed uitgekomen.
Laat me gerust weten als ik je nog ergens mee kan helpen!

Raar en onprofessioneel

Ik kreeg een verkeerd artikel opgestuurd en moest hier zelf tig keer achteraan om het op te lossen. Er werd een aantal keer beweerd dat alle retourkosten al terug waren betaald, terwijl dat niet het geval was, en uiteindelijk heb ik zelf een betaalverzoek moeten sturen. Er wordt raar en onprofessioneel geantwoord, bijvoorbeeld met “lieve schat”. Al met al een heel raar en onprofessioneel bedrijf.

4. Jänner 2025

Hi Sifra,
Dank voor je review. We hebben veel met elkaar gemaild en zijn samen tot een goeie oplossing gekomen. Als ik je nog ergens mee kan helpen dan hoor ik t graag!

gaten in kleding

Erg leuke kleding op eerste oog leek het erg mooien kwaliteit en was ik erg tevreden! Na een avond aan gehad te hebben zit er gelijk een gat in. Erg jammer

25. Dezember 2024

Hi Fenna,
Wat vervelend om t horen! Je mag bij ons altijd een mailtje sturen en je artikel retourneren als er een productiefout in blijkt te zitten. We kunnen het beste even met elkaar overleggen. Als ik je nog ergens mee kan helpen hoor ik t graag!

Super

2 kledingstukken binnen gekregen en super tevreden over beide. Goede kwaliteit, zit lekker en verzending was ook super snel! Zeker aan te raden!

21. Dezember 2024

Hi Danique,
Dank voor je leuke review en natuurlijk dat je zo blij bent met je items! Heel veel plezier ermee en hopleijk kan ik je snel weer blij maken met onze nieuwe items.
Liefs , Do

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Niet bestellen! Je betaald uiteindelijk als nog 15€ verzenden en retourneren. Erg slechte kwaliteit

18. Dezember 2024

Hi Femke,
Dank voor je review. Wat jammer dat je ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Laat me gerust weten als ik je nog ergens mee kan helpen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik bestelde voorheen vaak mijn kleding…

Ik bestelde voorheen vaak mijn kleding bij dootjefashion en had hier nooit problemen mee. Nu heb ik 2 weken geleden een jumpsuit besteld bij het aan trekken van Deze zat er in de jumpsuit een grote gat. Hierover een mail gestuurd en zal mijn geld terug krijgen. Omdat ik toch wat leuks wilde heb ik een kanten top besteld de label is in het kant gemerkt dus is de kant gescheurd en zit ook hier een gat in. Ik vind het erg jammer bij 2 keer bestellen dat beide keren een gat in mijn kleding zit.

28. November 2024

Hi Guusje,
Dank voor je review! Wat vervelend dat dit het gevoel is wat hebt overgehouden aan je leuke bestelling. We hebben veel met elkaar gemaild en zijn er gelukkig samen uitgekomen. Hopelijk kan ik je binnenkort weer blij maken met onze nieuwe items!

Niet bestellen!!

Pakket nooit ontvangen!! Bestel hier niet, krijg geen reactie op de mail.

Pakket is nooit aangekomen bij DHL en krijg nergens reactie op. Inmiddels al super veel mails gestuurd.

23. Oktober 2024

Hi Pien,
Dank voor je review. We hebben elkaar gemaild en gelukkig zijn we er goed uitgekomen samen. DHL is en blijft soms lastig maar ook daar werken mensen die meer dan hun best doen. Hopelijk kan ik je volgende keer weer blij maken met onze nieuwe items in de webshop!
Liefs, Do

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr