Dorschhome Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The product quality is great. I ordered also a coffee pot. It didn't arrive and when I asked the support team they responded right away and sent a bigger one also.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Då jag provat alla möjliga sorters grytor och pannor utan att hitta något som jag varit riktigt nöjd med är jag överlycklig att jag äntligen har både grytor och en panna från Dorsch.....underbart att... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I bought the trays,the pans, the cake pan cookies pan all were more than great i tried the knifes and the coffee pots all are great I bought the casserols they are amazing non stick and food juicy b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have prøvet mange forskellige, kendte mærkevare, havde jeg opgivet håbet om at finde en non-stick belægning der virker og holder i længden. Men Dorsch's kvalitet er noget af det bedste jeg... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Besteckfachhandel
  3. Messergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dorsch er kendt for deres populære gryder og pander der er produceret i trykstøbt aluminium og keramisk belægning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet trykkoger, bage artikler, knive, bestik og køkkenredskaber med mere.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende leveringstid – selv for lagervarer

Skuffende leveringstid – selv for lagervarer.

Jeg bestilte en gryde (36 cm / 13,4 L) hos Dorschhome søndag den 28. september. Allerede mandag fik jeg besked fra PostNord om, at de ventede på pakken – men der skete intet. Først torsdag den 2. oktober, efter jeg selv tog kontakt til Dorschhome og spurgte, om de havde glemt min ordre, kom der gang i sagen. Jeg modtog gryden fredag den 3. oktober.

Det er simpelthen for langsomt, når varen angiveligt er på lager. At der skal en rykker til, før noget sker, giver ikke indtryk af god kundeservice eller effektiv håndtering. Jeg forventer hurtigere ekspedition – især når det drejer sig om lagervarer. Desværre en skuffende oplevelse.

28. September 2025
Dorschhome-Logo

Antwort von Dorschhome

Hej Ronnie,
Det helt rigtigt...du bestilte søndag og modtog din pakke fredag. Vi beklager at du først modtog din ordre på 5. hverdag efter bestilling.

Vi forstår, at det er frustrerende at skulle glæde sig helt vildt til sin lækre dorsch produkter i 5 dage.

Vi håber til gengæld, at du kunne lide den kniv vi sendte med som gave for ventetiden. Men pas på fingrene...den er skarp ;)

Vh
Matilde

Helt fantastiske pander og gryder 🤩

Helt fantastiske pander og gryder 🤩
Hurtig levering og rigtig god kundeservice.
Oplevede for første gang at PostNord mente de havde sendt besked om leveringen selvom der aldrig er blevet modtaget en, men det afskrækker mig ikke fra at handle her igen. Alle vores gryder og pander er skiftet ud til dorschhome og er ked af vi ikke gjorde det for år tilbage

2. März 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Everything was good but I gave 3 Stars…

Everything was good but I gave 3 Stars since the DPD did not delivered the parcel at my door moreover, I received this message that: "Unfortunately, consignee not present. Notification was left." Despite the fact that I was home waiting for the shipment to be delivered. Now I have to pick the heavy package from a far Pick up parcel shop!

30. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig god kundeservice og svartider på mail :) Jeg havde købt tre gryder og en pande…

Jeg havde købt tre gryder og en pande efter at have fået anbefalet Dorsch men da jeg modtog dem var de alt for store til mit behov. Så jeg kontaktede Dorsch og fik svar med det samme og den bedste service. Jeg fik lov at køre ud på lageret og fik mine gryder ombyttet. God vejledning og kundeservice og jeg glæder mig til at afprøve mine nye gryder. Har prøvet panden og den er SERIØS non-stick.. fantastisk oplevelse og søde medarbejdere 👏🏼

8. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Supper nöjd kund

Snabb leverans och Jättebra kvalite. Jag hade köpt ett sett förut och nu har jag köpt några extra gryta/panna. Supper nöjd kund. Prisvärd.

31. Jänner 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr