Dragon's Lair Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En av dom bästa sidorna med bra priser på Pokemon. Inte giriga som många andra scalper företag som säljer mer än 100% dyrare! Dragons Lair är riktigt bra sida och jag kan rekommendera att köpa här... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag var inne med min sambo och efterfrågade spel där en endast behöver vara två samt gärna spelandes emot ett gemensamt mål. Vi blev dumförklarade och personalen pratade över huvudet på min sambo och... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den absolut bästa "kortspels" affären i Sverige. De har även massa annat smått och gott i affären men tror majoriteten som kommer dit är där för just deras kortspel såsom Yu-Gi-Oh! Magic: The Gatherin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Spielefachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dragon's Lair is the home of gamers in Stockholm. Two stores in central Stockholm with different touch. The store at Kungsholmstorg is a go to if you play any trading card game (Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh! and more). Here you find everything you need for your collection or enhance the gaming. It is also have our big gaming area. The store at Sveavägen is our boardgame store and are full with boardgames, role playing games and stuff related to your hobby.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En av dom bästa sidorna med bra priser…

Dragons Lair är riktigt bra sida och jag kan rekommendera att köpa härifrån. Bara kärlek till dom!

12. September 2026

Dragon's Lair, brädspelseldsjälarna!

Dragon's Lair var med och ordnade en lyckad brädspels-AW för hela vårt företag (40+ personer)! Utmärkta val av brädspel som passade både den inbitne och nybörjaren. Bra, effektiv och hjälpsam fokus till samtliga spelgrupper under hela eventet gjorde oss deltagare engagerade. Rekommenderas varmt som en annorlunda och trevlig företagsaktivitet!

7. Februar 2025

Pokemon-camp!

Pokemon-campet var så bra arrangerat! Mycket variation, och från vad vad jag såg så var det bra och lugn stämning. Patrik verkade tycka att det är genuint roligt att leda ungarna. 😊
Min son sa på vägen dit den sista dagen: Jag har fått ett minne för livet!

28. Juni 2024

Pokémonkalas succé!!

Vi firade 7-åringen på Dragon’s Lair Kungsholmstorg med en grupp jämnåriga kompisar. Patrik och teamet gjorde det till en oförglömlig stund, full av lek och fokus på att ha kul. Genom hela programmet av lekar och sång var alla delaktiga och engagerade. Det spelade ingen roll om man kände till fakta om Pokémon i förväg. Alla hade superkul!

7. Jänner 2024

Kundupplevelsen i fokus

De har alltid kundens upplevelse i fokus, varesig det gäller att hjälpa mig när jag krånglar med beställningar eller har produktfrågor utanför deras ordinarie sortiment. Därtill har de schyssta priser och ett stort utbud. Rekommenderas varmt!

12. Februar 2023

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Vi älskar utmaningar, det är ett spel i sig att kunna lösa alla önskemål :-). Tack för att du fortsätter utmana oss med nya frågor och beställningar! /Johan

Alltid fått bra hjälp

Alltid fått bra hjälp, inte minst när det gäller förbokning av väldigt populära spel.

2. Februar 2023

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Vi gör vad vi kan för att underlätta för våra kunder när det gäller att få tag på de bästa spelen. Det är ibland en djungel där ute i brädspelsvärlden, men vår inköpare är duktig på att hacka sig fram och hitta skatterna. /Johan

Underbar miljö och personal

Bra utbud på spel och kunnig personal. Ärliga svar och inte bara försök till merförsäljning. Besökt båda butikerna flitigt under flera år.

10. Dezember 2022

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Eftersom vi själva är spelare så vet vi vikten av att spelen skall passa till kundernas önskemål och behov. Fler nöjda spelare = mer spelglädje och fler potentiella nya spelare. /Johan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt personlig och bra kundkontakt

Otroligt personlig och bra kundkontakt. Det enda negativa är väl att man ofta kommer därifrån med mer än man planerat. ;)

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Vi ber om ursäkt att vi frestar dig med lite mer än planerat. Det är nackdelen (eller en del av nöjet) med denna hobby, det finns alltid ett spel eller kort till som man kan behöva utan att man visste om det innan :-). /Johan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra butik med stort engagemang…

Riktigt bra butik med stort engagemang bra utbud och serviceinriktad personal som gillar det dom gör.

Antwort von Dragon's Lair

Tack! En klar fördel med att jobba med saker man gillar och ha kunder som gillar det vi erbjuder. Tillsammans sprider vi spelglädjen /Johan

Bra packat

Bra packat. Snabb leverans. Inget strul.

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Då skriver jag även ett snabbt svar och tackar för beställningen och betyget
/Johan

Mycket hjälpsamma och tillmötesgående

Mycket hjälpsamma och tillmötesgående, när jag klantade till det vid en postorderbeställning.

8. Jänner 2023

Antwort von Dragon's Lair

Tack! Vi försöker lösa problemen när de dyker upp och alltid skönt när det går enkelt. /Johan

Bra ställe

Bra ställe! Vänlig och kunnig personal. Välkomnande atmosfär.

26. Jänner 2023

Tack!
Att sprida spelglädje är en del av vårt mål. Välkommen tillbaka!
/Johan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr