Verdens bedste kundeservice hver gang jeg har handlet hos Draumur. Altid hjælpsom rådgivning, gode priser, stort varesortiment, Mv. Somme tider har man mulighed for at låne udstyr med og afprøve ind... Mehr ansehen
Super kundeservice. Flot butik med stort udvalg og sød, opmærksom og professionel betjening, også i en tid med Covid-19 forholdsregler. God kvalitet af varene og prisen OK. Vi oplevede ingen købetvan... Mehr ansehen
Ok oplevelse men foretrækker andre webshops med samme sortiment. Har handlet her flere gange og haft problemer med lang leveringstid. Bestiller varer på online shop, som ikke er på lager og må derfor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Webshop og butik med islandsk rideudstyr og fritidsbeklædning
helsingørsvej 62, 3480, Fredensborg, Dänemark
- bodil@draumur.dk
- draumur.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super rideudstyrs butik - også til Islands ridning!
Super rideudstyrs butik der også har sær-udstyr til islandse heste, lækre produkter og super god (og tålmodig!) service - måtte prøve mange forskellige ridebukser inden jeg fandt de helt rigtige!) - helt klart køreturen værd. Anbefales varmt!
Hurtig levering af Redback…
Hurtig levering af Redback sikkerhedsstøvler.
Bestilte torsdag kl 16.15 og fik leveret dagen efter 👌
Super god service
Super god service - der handler jeg gerne igen 👍
Hurtig levering 👍
Jeg bestilte en julegave i torsdags og fik at vide at den godt kunne nå frem. Så fedt og ganske rigtigt så kom den idag, go service at det kunne lykkes 🎄
Tålmodighed er et krav for at handle her!
Hvis man gerne vil drive webshop, skal man måske overveje at sende varer oftere end én gang om ugen. Det er simpelthen for useriøse vilkår! Og når der så samtidig sker fejl (som kan ske for alle), som gør at pakken bliver yderligere 3-4 dage forsinket, så har jeg mistet tilpas meget tålmodighed til ikke at handle her igen.
12 dage fra bestilling til modtagelse er ikke godt nok.
Den 2. stjerne er for at jeg trods alt ser ud til at modtage min pakke i morgen….

Antwort von Draumur Islandsk Rideudstyr
Overordnet set en fin betjening
Overordnet set en fin betjening, men lidt lang leveringstid. Bestilte en jakke d. 4. juli, som jeg først modtog d. 15. juli.
6 dage efter bestilling skrev jeg og rykkede for et pakkenummer på varen, hvortil jeg blev oplyst at de ikke havde flere tilbage af jakken og derfor måtte have bestilt dem hjem igen - Det er fair nok, men kunne godt have ønsket mig en melding om dette på forhånd :)
Men de svarer hurtigt på henvendelser og da først varen var afsendt, så fik jeg den dagen efter :)
God service, kompetent vejledning
Bestilte en sadel torsdag eftermiddag, og modtog den allerede fredag morgen.
Super god service og kompetent vejledning i produkterne.
- derudover også god pris på mange gode produkter
Jeg handler gerne hos Bodil/Draumur igen, rigtig god oplevelse :D
Super god service
Super god service. God pris og levering dagen efter
Størrelses guide forkert - og ingen kompensation
Jeg er desværre lidt kort både i højde og krop. Så jeg var meget omhyggelig med at følge størrelses guiden på Draumur's hjemmeside i forbindelse med køb af en heldragt.
Så jeg bestilte i str XS. Den var så alt alt for stor. Så jeg kontakte Draumur - mod 49 kr i porto kunne jeg da godt bytte den til XXS. Undersamtalen - meddelte jeg hvor høj jeg var etc.
Så kom str XXS - og den var også ALT for stor.
Nu bemærker jeg så - at den str guide draumur har på deres hjemmeside ikke svarer til produktets hjemmeside. Jeg kontakter derfor Draumur igen - og meddeler dem dette. Det er så bare surt show - for de har lavet størrelserne om.
Nu har draumur så ændret på str guide på deres hjemmeside. Jeg har fået mine penge igen - men det har kostet mig 2*49 kr, at de IKKE havde opdateret deres hjemmeside.
Lessons learned. Det er vist sidste gang jeg handler hos Draumur.
ps. Har skrevet til dem og forklaret, hvad de har gjort galt. Men - det hjælper åbentbart ikke.
God kundeservice og rimelige priser
Kæmpe sortiment
Kæmpe sortiment, god service, venlig betjening
Altid god og professionel vejledning
Altid god og professionel vejledning - super service
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering.
Havde næsten droppet håbet om at finde Redback sikkerheds Boots nogle steder i DK, men Draumur havde dem - OG TIL EKSTREMT lave priser.
Modtagelse dagen efter… DET er service. Thumbs up herfra.
Højt kunde service
Har kun godt at sige om butikken og Bodil’s høje kunde service 🤩🤩👍🏼
Hyggelig forretning og god service
Hyggelig forretning og god service! Stort udvalg :) En fornøjelse at handle hos Draumur.
Jeg har kun gode ord at sige om Draumur!
Altid virkelig god og hjælpsom service hos Draumur. De har stort udvalg og god viden i faget!
Lige købt de lækreste Redback til min…
Lige købt de lækreste Redback til min søn og mig selv. Bedste kvalitet, fik også den bedste hjælp og service . Tak til Draumur
Super udvalg og god betjening
Jeg har handlet hos Draumur af flere omgange, og elsker det store udvalg og den gode betjening man altid får.
En klar anbefaling herfra.
Tak fordi du lyttede...
Tak fordi du lyttede til mig, da jeg følte mig overset i butikken - og gjorde det godt igen.
Gert Skjoldager

Antwort von Draumur Islandsk Rideudstyr
Fantastisk service
Bestilte et nyt bid Fredag som allerede var her lørdag 😊
Fantastisk service.
og med returlabel i pakken, hvilket jeg virkelig sætter pris på.
helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.