Dreambaby Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magnifique expérience dans ce magasin lors du week end client! Nous sommes tombés sur une adorable vendeuse à lunette avec les cheveux de couleurs roux. Elle nous a magnifiquement bien conseillé ! Mal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telkens opnieuw een fantastische ervaring in Dreambaby Kuurne. Dikke pluim voor het personeel die ons keer op keer te woord staat voor uitleg of bij twijfel over de keuze van welk model. Er is hen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Très bonne expérience chez Dreambaby Tournai ! Un magasin agréable, bien organisé et avec beaucoup de choix. Le personnel est vraiment accueillant, souriant, disponible et à l’écoute. Les conseils... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dreambaby heeft het een heel mooi aanbod! Maar wij hadden het ene na het andere probleem. Wij legden onze geboortelijst aan in april 2025 (tot oktober '25) enkele weken nadien werd ons meegedeeld dat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vind alles wat een ouder nodig heeft voor haar baby. Van babykleding, autostoelen tot buggy’s, babykamers. Steeds de grootste merken en de scherpste prijzen.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

447 Bewertungen

Alle Bewertungen

160 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij werden goed geholpen door het…

Wij werden goed geholpen door het personeel. Ze waren allebei heel vriendelijk :)

11. August 2026

Dag HF,

Dankjewel voor je fijne review! Tot snel bij Dreambaby! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Très beau magasin prix corrects et…

Très beau magasin prix corrects et beaucoup de choix. L’équipe est de très bons conseils

13. August 2026

Bonjour Flo,

Merci pour votre retour, cela nous fait plaisir de l'entendre ! A bientôt chez Dreambaby ! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en vriendelijke hulp!

Snelle, want we waren gehaast, constructieve en vriendelijke hulp!

27. Juni 2026

Dag,

Dankjewel voor je fijne review! 💛

Accueil avec un bonjour

Accueil avec un bonjour. Sourire des vendeuses. Aide reçu de la part des vendeuses.

31. Juli 2026

Bonjour Cindy,

Au top

Au top! Que ce soit l’accueil, le service ou les conseils.

Bonjour Aly,

Merci pour votre retour! A bientôt chez Dreambaby ! 💛

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering

Vindt het erg vervelend dat je zoveel geld zou willen uitgeven om je babykamer klaar te maken, maar dat er niet bezorgd wordt in Nederland en je meubels ook niet in de winkel kan laten bezorgen. Zo kunnen wij niet sparen met onze punten en zijn we genoodzaakt ergens anders onze meubels te kopeb

3. August 2026

Goedemorgen Rebecca,

We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is. Helaas kunnen we meubels momenteel niet in Nederland bezorgen of naar een van onze winkels laten leveren. We beseffen dat we je hierdoor niet de service kunnen bieden waarop je had gehoopt en vinden dit oprecht jammer. We zijn dit momenteel intern aan het bekijken en hopen hier in de toekomst een betere oplossing voor te kunnen aanbieden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Le personnel très bien, mauvaise aide pour les articles expositions

Le personnel très bien, la présentation du magasin également. Par contre comme j’ai acheté un lit en exposition (à 50%), aucune aide donné. Ni pour démonter, ni accompagnement, ni aide à charger. Ni nettoyé, il y avait pas mal de poussière et toiles d'araignées…

3. August 2026

Bonjour,

Merci pour vos compliments concernant notre équipe. Nous sommes toutefois désolés que l’achat du lit d’exposition vous ait laissé une impression plus mitigée.

Pour les modèles d’exposition, nous appliquons effectivement le principe selon lequel le démontage et le transport sont pris en charge par le client. Nous aurions cependant dû vous en informer clairement et veiller à ce que le lit soit propre avant son enlèvement. Nous vous présentons nos excuses et transmettons votre remarque à l’équipe afin d’améliorer notre service.

L’équipe Dreambaby

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Large choix et rien à dire sur le service

Large choix et de bon produits. La vendeuse qui nous a encaissé ce mercredi a hognoul était adorable et patiente, y compris sa collègue

5. August 2026

Bonjour Aurélia,

Merci pour votre retour, cela nous fait plaisir de l'entendre ! A bientôt chez Dreambaby Hognoul ! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nouveau magasin spacieux et bien…

Nouveau magasin spacieux et bien agencé. Ambiance calme et épurée. Personnel souriant et accueillant. Très beaux produits et coloris. J'aime beaucoup les marques proposées.

Bonjour Pauline,

Très beau magasin

Très beau magasin, bien achalandé, personnel très professionnel et bienveillant, très disponible et à l’écoute des clients.

Bonjour Karine,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een zeer fijn gesprek om mijn babylijst…

Een zeer fijn gesprek om mijn babylijst op te maken. Allemaal mensen die veel kennis hebben en hun tijd nemen om alles uit te leggen. Zeer prettige ervaring!

Dag Sophie,

Dankjewel voor je fijne review en het vertrouwen in Dreambaby! 💛
Tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Les vendeuses sont toujours…

Les vendeuses sont toujours sympathiques et à l’écoute des besoins.
Les conseils sont vraiment tops et elles prennent le temps nécessaire

Bonjour Tatiana,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is zelf nog teveel

1 ster is zelf nog teveel !

Ik kocht 1 augustus online de elvie pump aan. Ik ben deze daarna gaan afhalen in het filiaal in Lochristi. Eenmaal thuis heb ik de doos opengemaakt , de pomp opgeladen zoals het moest en zo gezien dat 1 van de 2 kolven niet werkte. Ik heb eerst zelf de site van elvie geraadpleegd alsook de app geïnstalleerd om te kijken of ik iets verkeerd deed. Dit bleek niet zo te zijn. Gezien ik deze kolf nog niet gebruikt had en dat hij al kapot was ( kapot gekocht dus ) belde ik terug naar dreambaby Lochristi. Daar werd er meteen gekeken of er nog een kolf op voorraad was en dat was ook zo. De nieuwe kolf ging klaarliggen aan de kassa en ik mocht komen ruilen. Nog geen 5 minuten nadien werd ik terug gebeld met de notie van dat het niet meer mogelijk was. Dat men kolf materiaal niet terugneemt owv hygiënische redenen. Ik moest zelf maar contact opnemen met elvie. Toen ik vroeg waarom ? Zei de verkoopster aan de lijn zaken zoals : ‘anders zijn wij ons geld kwijt ‘ , ‘ je moet zelf contact opnemen met elvie, wij kunnen niet helpen ‘ en ‘ je hebt toch 1 van de 2 kolven die je ondertussen kan gebruiken ‘. Ohja en als kers op de taart werd het volgende ook nog gezegd ‘ mevrouw, u kon de kolf ook ergens anders gekocht hebben en deze kon ook kapot geweest zijn ‘ ( = alsof dat iets uitmaakt ?! ). Toen ik zei dat ik de kolf gewoon ging retourneren werd ze vlakaf gezegd ‘ ja mevrouw, dan moet ik daar wel een melding van maken dat jij een kapotte kolf heb binnengebracht ‘ PARDON ? Ik heb een kapotte kolf gekocht !!!!
Ik heb na discussiëren gemeld dat ik het gesprek ging beëindigen want het was duidelijk dat dreambaby niet ging helpen. Op de site staat inderdaad dat men omruilingen niet doet maar in de wet staat ook dat dit niet van toepassing is wanneer het product reeds kapot was bij aankoop ! Ik heb vervolgens een mail gestuurd naar de klantendienst waar ik op heden geen reactie op heb gehad.

Dreambaby : goed om u geld te ontvangen maar eenmaal ze het hebben is het van trek u plan. DEGOUTANT !

Geacht,
Een mama van een baby die exclusief kolft en het nu moet stellen met een kapotte kolf van 500 euro.

Dag Joyce,

Wat jammer om te lezen hoe dit is verlopen. Een nieuw toestel dat bij het uitpakken al niet werkt, is op zich al erg frustrerend. De manier waarop je vervolgens te woord werd gestaan, komt bovendien niet overeen met de service die we willen bieden. Onze excuses hiervoor.

De winkel heeft inmiddels opnieuw contact met je opgenomen om samen naar een passende oplossing te zoeken. We hopen dat alles intussen in orde is en dat je nu zonder verdere problemen kunt kolven.

Nog een heel fijne dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel mooie en ruime winkel

Heel mooie en ruime winkel, maar ik begrijp niet goed waarom ze geen winkelkarretjes met kinderzitje hebben. Nu moest ik continu mijn baby vasthouden, beetje onhandig.

28. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr