DreamBalloon.dk Bewertungen

1 377
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! 6 gang blev lykkens gang, og sikke en FLOT aften vi fik. Desuden også en rigtig god service, både før, under og efter flyvningen. Tusind TAK til Kaptajn Bortek Oberski og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Dreamballon Mange tak for en helt fantastisk ballonoplevelse. Det var en flotte rejse over smukke landskab, hvor vi fra første øjeblik følte os i trygge hænder. Pilot Phillip Mundt og de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en helt særlig og meget fin oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Crewet var søde og gode til at briefe gæsterne, og alt foregik i god ro og orden. Det er dog vigtigt at sige,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Dream Balloon er der bare styr på tingene du bliver instrueret fra start til slut. Sikke en fanatisk oplevelse jeg havde i går. Efter flere aflysninger, grundet vejret, lykkedes det at komme o... Mehr ansehen

1. Ballonfahrtenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

Hervorragend

(1 377)

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles fin oplevelse af flyvningen…

Særdeles fin oplevelse af flyvningen med DreamBalloon.

Det var den fordi..
1. Teamet var personligt, nærværende og positive.
2. Professionel ballonskipper som talte i øjenhøjde, skabte tryghed og inddrog alle deltagere med stor entusiasme.
3. Fantastisk tur hvor masser af sanser kom i spil med stille svæven, udsigt og sågar kig på faldskærmsudspring fra en anden ballon!

Kan varmt anbefale DreamBalloon.

2. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse – langt ud over mine forventninger. En dag vil jeg tage min søn med, så vi kan dele dette eventyr sammen. En kæmpe tak til de tre dygtige og imødekommende folk, der stod for ballonflyvningen – uden dem havde det ikke været det samme. Og ballonskipperen var simpelthen noget helt særligt. Mvh Rasmus

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En uforglemmelig oplevelse med…

En uforglemmelig oplevelse med DreamBalloon.dk

Fra første øjeblik rammer DreamBalloon dig med en kombination af ro, professionalisme og eventyr. Som Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle ballonvirksomhed leverer de ikke bare en flyvning—de leverer en magisk oplevelse i verdensklasse

29. August 2025

Morgentur fra Roskilde

Vi fløj morgentur fra Roskilde. En fantastisk oplevelse med flot solopgang. Ballon skipperen John var kompetent og underholdende

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En enestående og tryg oplevelse

Vi fløj fra Silkeborg i retning mod nordøst i slutningen af august - en enestående oplevelse. Højden over landskabet var den "gyldne" højde, som man ville ønske at kunne være noget længere tid i, når man flyver med en almindelig flyver. Fantastik udsigt, hvor man både kan se langt omkring og samtidigt se detaljer nede på jorden - plus en flot solnedgang. Min højde- og flyskræk blev sat helt på pause, på grund af dels den ro, der var over bare at drive stille afsted med vinden, og dels den yderst kompetente ballonskipper, Bartek Oberski.

Min varmest anbefaling af Dreamballoon

Min varmest anbefaling af Dreamballoon. En fantastisk oplevelse, hvor alt fungerede til UG.
Professionel tilgang, grundig instruks og kompetent Crew og luftkaptajn Bartek, gjorde turen til noget særligt.
Eneste lille minus, kan være man skal være klar til at stå meget tæt pakket i kurven 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner til DreamBalloon!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med DreamBalloon!

De har guidet os hele vejen igennem processen og været meget forstående, selvom det tog os flere år, før vi endelig fik booket vores flyvetur.

Selve oplevelsen var fantastisk – en dygtig og rolig skipper, der skabte tryghed og gjorde turen til noget helt særligt.
Alt i alt en oplevelse vi varmt kan anbefale – 5 stjerner herfra! 🎈✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ballonoplevelse er værd at vente på!

Det danske vejr er gajolvejr – uforudsigeligt og ikke altid ballon-venligt. På dagen for flyvningen, blæste det utrolig meget og vi var godt klar over, at der var stor sandsynlighed for at turen blev aflyst. Men vi fik allerede om formiddagen en SMS med mødetid og sted til vores aftenflyvning. Vinden skulle ifølge vejrprognoser løje af i løbet af aftenen, men ved mødetid var vinden fortsat for stærk til at flyve. Vi talte med flere af de fremmødte, der havde prøvet at blive aflyst flere gange pga. vejret, så vi var egentlig forberedte på, at vi ikke ville komme afsted i første forsøg. Men hele ballonteamet arbejdet målrettet for, at vi var klar til at flyve, hvis vejrprognoserne var korrekte og vinden artede sig. Og med deres overblik og lidt held fra vejrguderne, nåede vi i luften denne fantastiske aften med frit udsyn til solnedgangen. Sikke en oplevelse. Ord kan ikke beskrive, hvor magisk en ballonflyvning er. Hele crewet med kaptajn John i front og med Peter og crew på jorden, skabte en helstøbt oplevelse og en stemning af fællesskab de 22 deltagere imellem. Der er kæmpe fokus på sikkerhed, så vi var i trygge hænder – og så er kaptajn John en eminent ballonfører, der navigerede os op og ned, så vi kunne se spejlbilledet af os selv i en sø fra 13 meters højde, for herefter at lede os trygt hen over trætoppene og tilbage i over 400 meters høje forbi hele Ringsted by for at lande os sikkert på en mark i udkanten af byen. Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse og kun opfordre til, at have tålmodighed med vejret!

23. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en super oplevelse.

Det var en super oplevelse.
Personalet var gode til at formidle og inddrage os i hele processen, både før og efter flyvningen og det fuldendte den fine flyvning.

20. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig fantastisk oplevelse at…

En virkelig fantastisk oplevelse at flyve i luftballon.
Vejret var dejligt og der var ingen vind. Det gav en helt fantastisk udsigt. Der var desværre ventetid på 2 år og 15 afbud på grund af dårlige vejrforhold.
Så vær tålmodig når I booker jeres ballontur.
Vil helt sikkert prøve igen og giver mine bedste anbefalinger til at prøve en ballontur med Dreamballoon.

18. August 2025

Ballonflyvning med DreamBalloon over Midtsjælland

Ballonflyvning med DreamBalloon over midtsjælland var en oplevelse i særklasse. Den ro, der var 500 meter over jorden, tog mig med storm... eller rettere, det kom bag på mig at der var SÅ stille. Vi kunne snakke helt stille og roligt imens vi langsomt drev henover sjælland i den dalende sol, med udsigt til både Storebælt, Isefjorden, Sjællands Odde, Sejerø og Køge bugt. Under os, marker, vinkende børn og flokke af hjorte henover de nyhøstede marker. Danmark fra sin smukkeste vinkel. Crewet havde fuldstændigt styr på procedurerne og masser af overskud til humor og hyggesnak undervejs. Tak til DreamBalloon for en uforglemmelig oplevelse.

18. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr