Blij dat ik de Core' - Blauw van DreamCare heb gekozen. Heb eerst een andere snurkbeugel van een andere leverancier geprobeerd maar niet tevreden over. Super dat ik DreamCare tegen kwam op s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na vele hulpmiddelen te hebben geprobeerd uiteindelijk bij de dreamcare snurk beugel terecht gekomen. Wat een verademing (letterlijk) ! Lichtgewicht, instelbaar en vooral vormbaar naar je eigen gebi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat er mis ging, nou ik had de iets duurdere besteld nadat ik eerder de eenvoudige heb gehad. Deze was verstelbaar met een schroefje alleen in combinatie met tanden knarsen werkt dit niet. binnen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb van dreamcare de snurkbeugel en ik ben hier zeer tevreden over. Daarbij reageert de klantenservice snel adequaat en vriendelijk. Ik had een 2e beugel besteld waar iets mis mee was (dat kan geb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij DreamCare, waar onze passie en missie samenkomen om de slaapkwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Wij, het team achter DreamCare, zijn gedreven door de overtuiging dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gelukkig en gezond leven. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van producten dat niet alleen snurken vermindert, maar ook de algehele slaapervaring verbetert.
Graafschap Hornelaan 116B, 6004HT, Weert, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Dit is een klein wondermiddel! Als je gewoon goed de gebruiksaanwijzing volgt is dit niet alleen een oplossing tegen knarsen of snurken, maar ook wanneer je medicijnen hebt zoals morfine en spierverslappers waardoor je snurkt en geluid produceert waar ze bij Schiphol jaloers op zijn! Na één nacht slapen met beugel is het weer stil in de slaapkamer. Helaas zat er in mijn beugel een productiefout, maar dreamcare stuurt gelijk een nieuwe! Wat ook echt bijzonder en uitzonderlijk is, de klantenservice reageert vrijwel direct. Als voormalig interim manager van een klantenservice vind ik vooral dat ze dit heel goed doen. Ook na je aankoop blijf je mens en tel je mee. Ik zou zeggen, probeer het gerust wanneer je snurkt in mijn optiek ga je geen beter hulpmiddel vinden.

Antwort von DreamCare
Beugel ging helaas niet ivm brugprothese en het geld werd, ondanks dat pakketje kwijt was, gelijk teruggestort. Echt een. Superservice !!

Antwort von DreamCare
Ik snurk veel minder met de snurkbeugel. Maar ik spuug hem ook regelmatig snachts uit en dan word ik wakker van mezelf en dan doe ik hem weer in. Hij ging ook stuk en toen kreeg ik een nieuwe. Fijn bedrijf.

Antwort von DreamCare
Beugel doet precies wat ie moet doen, mijn snurkt nagenoeg niet meer! Wat een verademing!!

Antwort von DreamCare
Ik gebruik nu een maand de neusclips die magneetische maar ik snurk alsnog hoor ik van mn partner hij zegt dat ik nog steeds enorm.hard snurk dus vraag me af of het dan nog zin heeft heb al vanalles geprobeerd heb ook die nekkraag maar helpt ook niet ik weet het niet meer wat ik moet doen

Antwort von DreamCare
Ik gebruik de snurkbeugel nu 2 maanden en het helpt echt ik snurk niet meer.
helaas is hij stuk gegaan en heb ik contact opgenomen en kreeg dezelfde dag een reactie terug.
nu wordt er kosten loos een nieuwe op gestuurd.
dat is nog eens service!!
Bedankt Dreamcare voor deze top service.

Top bedrijf.
Bezorging fout vanuit de bezorger.
Maar keurig opgelost.
Top product.

Antwort von DreamCare
Ben blij dat ik deze beugel heb aangeschaft, ik geniet weer heerlijk van mijn nachtrust omdat mijn man door deze beugel niet meer snurkt.
Hij is helaas kapot gegaan maar door een uitmuntende service van dit bedrijf, krijgen we een nieuwe opgestuurd goed en vooral erg snel opgelost.

Antwort von DreamCare
Heb de beugel aangeschaft en werkt prima. Mijn man heeft geen slapeloze nachten meer van mijn gesnurk.
Wel zijn mijn lippen aan de binnenzijde geïrriteerd wanneer ik deze gebruik wqt toch wel lastig is. Kan ik dit vermijden ?

Antwort von DreamCare
Helpt écht! Ik heb al heel veel geprobeerd, tot en met een keeloperatie toe om van het snurken af te komen. Het enige wat wel helpt maar me niet goed lukt is afvallen. (geef ik ook toe). Ik had een snurkbeugel van 750 euro via de orthodont die kapot was en tijdens de herstellingsperiode kocht mijn (ietwat gefrustreerde!) echtgenoot deze in de plaats. Ondertussen heb ik er 4... In elke valies één om zeker niet zonder te vallen!

Antwort von DreamCare
Top product maar helaas toch met een schade. Is super snel en goed opgelost door het sturen van een vervangend product. Goede en vriendelijke communicatie en support. Ben erg tevreden

Antwort von DreamCare
Vandaag contact opgenomen om dat mijn snurkbeugel aan het lossen was. Onmiddellijk reactie en er wordt een nieuwe kosteloos opgestuurd. Service top, product top. Das pas service.
Bedankt daarvoor

Antwort von DreamCare
Snurkbeugel gekocht en werd de volgende dag al bezorgd. Jammer genoeg was de snurkbeugel niets voor mij, contact op genomen met Dreamcare en zij regelde meteen zonder gedoe een retourlabel zodat ik de beugel weer terug kon sturen. Super bedrijf die staan voor service!

Antwort von DreamCare
Na jaren sleep pro te hebben gebruikt overgestapt naar deze snurk beugel. Makkelijk te vormen en de beugel blijft goed zitten tijdens slapen. Direct een reserve besteld.

Antwort von DreamCare
Ali express te koop €14,13 volgens mij wordt je hier financieel genaaid!

Antwort von DreamCare
Tevreden over het product moest er even aan wennen maar werkt naar tevredenheid.
De klanten service is ook goed snelle reactie en snel opgelost

Antwort von DreamCare
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.