Kan virkelig ikke anbefale Storgaard Dreist. Intet fungerede, hverken kommunikation, arbejdsomhu, tilgængelighed eller rimelighed i pris for udført arbejde. Storgaard Dreist var helt utrolig lan... Mehr ansehen
Da min andelsforening er rykket over til Dreist storgaard har jeg, i samarbejde med Christine (Fra Dreist storgaard) fået skaffet bilag, sat til salg, fundet køber, skrevet kontrakt og lavet overdra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg følte mig holdt i hånden fra start til slut. Aldrig løse ender eller manglende svar. Nikolaj Jackson Christensen, har reageret hurtigt på alle henvendelser, altid empatisk, kompetent og su... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I en passionsdrevet enkeltmandsvirksomhed kan man pludselig og uden varsel være en lille fisk i et hav fuld af sultne hajer. I sådanne tilfælde er det godt at kende en, som værdsætter det glade l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
DreistStorgaard Advokater A/S er en fremsynet advokatvirksomhed med fokus på kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement. Vi yder primært rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder, som vi vejleder om alt fra den rette selskabsstruktur til ansættelsesretlige og økonomiske forhold. Samtidig er vi stolte af at være et full-service advokatkontor, der hjælper privatpersoner med private, juridiske forhold. Grundstenen i DreistStorgaard er vores ca. 80 medarbejdere, der hver dag arbejder dedikeret og engageret for at hjælpe vores klienter. Det er vigtigt for os, at du som klient føler dig tryg ved den rådgivning, vi leverer, og går ud af døren med en ro i maven om trygt at kunne overlade ansvaret til os.
Bag Haverne 32, 4600, Køge, Dänemark
- kontakt@dslaw.dk
- dreiststorgaard.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Der var total styr på alle dokumenter…
Der var total styr på alle dokumenter og processen.
Kan varmt anbefales.

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Hurtigt, professionelt og virkelig godt!
Vi havde en fantastisk oplevelse med at stifte selskab igennem DS Digital! Klart det hurtigste vi har oplevet i markedet, og så giver det bare ro i maven at man ved der står et advokatselskab bagved!

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Håndtering af bobestyrer behandling, hos advokat firmaet Dreitstorgaard A/s, Køge
Jeg følte mig holdt i hånden fra start til slut.
Aldrig løse ender eller manglende svar.
Nikolaj Jackson Christensen, har reageret hurtigt på alle henvendelser, altid empatisk, kompetent og super dygtig til, at forklare og rådgive på alle områder.
Hele processen fra start i oktober 2023 til 27 maj 2024, har været trygt en god tone og med stor faglig ekspertise.
Klar anbefaling herfra, og tusind tak til Claes og Nikolaj

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Nem hushandel med kompetent rådgivning!
Vi gjorde brug af Dreist Storgaard Advokater ifm. handel af hus. Vi fik fantastisk service og yderst kompetent rådgivning af Carina. Varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Min mor solgte sin andelsbolig
Min mor solgte sin andelsbolig - en ret ukompliceret sag. Ca. 1 uge efter forfaldsdatoen for udbetaling af overdragelsessummen skrev jeg til Camilla fra DS, og da der efter 2 dage ikke kom et svar, så ringede jeg til hende. Hun beklagede og efter pres lovede hun, at det blev bragt i orden senest i dag. Det er så ikke sket endnu, men håber da, at det vil lykkes. Hun afviste også at betale renter for den manglende afregning - en regning, der ved alm. kassekredit rente løber op i ca. 2000 kr. Havde det været os andre almindelige mennesker, så var vi nok endt i RKI, hvis vi ikke betalte.
** Kort tid efter dette har vi modtaget afregningen og nu kommer restbeløbet så til udbetaling, hvilket vi forventer sker snarest.
Der har været en betydelig bedre dialog efter dette, så vi har nok bare været uheldige.

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Jeg skrev med Christine som var SÅ sød…
Jeg skrev med Christine som var SÅ sød og imødekommende! 😊 Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og hun fik mig i rigtig godt humør ❤️ Tak for god service!

Det har været en rigtig god oplevelse
Det har været en rigtig god oplevelse
at arbejde sammen med Dreist & storegaard især Fie Dam Jacobsen har været et behageligt bekendtskab igennem vores mail korspondance
Mvh Stig johansen

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Super god og detaljeret hjælp fra…
Super god og detaljeret hjælp fra Christine fra ejendomsadministrationen. Hun var virkelig behagelig at snakke med og ville være sikker på, at jeg forstod det vi var i gang med.
Etablering af nyt selskab
Hurtig, tryg og proffeionel service ved etablering af nyt selskab.
Kan klart anbefales

Tryg og god oplevelse - som altid - ifbm. huskøb
Vi har netop anvendt DreistStorgaard til vores tredje boligkøb (lejlighed, sommerhus, villa) indenfor de sidste 5 år, og endnu engang er vi fuldt ud tilfredse med forløb, rådgivning og pris. Vi er fra start blevet mødt af flinke og kompetente advokater og sagsbehandlere og processen har været fuldstændig glidende, og har været præget af DreistStorgaards proaktive opfølgning på processen, så vi ikke har skulle bekymre os om "hvor bolden mon ligger".
Tak til Carina, Søren og resten af flokken, vi nu flere gange har samarbejdet med.

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Virkelig kompetent og fin oplevelse hos…
Virkelig kompetent og fin oplevelse hos DreistStorgaard.
Vi har følt os rigtig godt rådgivet og der blev fulgt både op og til dørs rent sagsmæssigt.

Fie er den bedste!
Vi havde behov for hjælp i forbindelse med hus køb og Fie fra Dreist hjalp os igennem det hele.
hun var meget professionel, og utrolig dygtig.
vi har haft stor glæde af hendes hjælp og vil klart anbefale hende til andre

Var meget travl
Jeg kontaktede firmaet for at få advokatbistand ifm. boligkøb og blev - viste det sig senere - henvist til en intern ejendomsmægler. Det kunne mærkes i dialogen med sælgers ejendomsmægler. Det var en lang og unødigt bøvl proces, som rådgiveren var med til at trække ud. Hun virkede MEGET travl, svarede sent og uskarp, så misforståelser opstod. Det var en ringe trøst at salær var rimeligt.
Næste gang vælger jeg (som tidligere) en boligadvokat (et andet sted).

En god advokat.
Hej Nikolaj!
Du er en dygtig og lyttende advokat. Hurtig til at svare, når jeg / vi har haft spørgsmål. Mange tak for god behandling.
Mvh
Gertrud

Antwort von DreistStorgaard Advokater
En god advokat som kan set arbejde
Alle papirer og anmeldelser og ansøgninger var/er udført og fremskaffet perfekt og hurtig. Vi takker for vel udført arbejde.
Gertrud og Erik

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Ja så kom man da lige i RKI
Ja så kom man da lige i RKI, på trods af at jeg betalte rettidigt Fredag den 25/8 kl 9 ,med en straks overførsel ,som ville være ok ifølge samtale med mde den 23/8 , sags nr 182796
Super server og hurtig rådgivning

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Der er bare styr på alt!
Jeg har kun godt at sige om den behandling, jeg har fået af advokat Katja Skovlund Jensen! Katjas behagelige og rolige væremåde gjorde mig utrolig tryg i en svær og uvant situation. Hun fik dæmpet den kæmpe uro og angst jeg sad med, da vi mødte hinanden første gang… og det var lidt af en bedrift, for jeg var ret presset. Og selvom det ikke var fedt at være i retten, så var det igen trygt, fordi Katja meget tydeligt havde totalt tjek på alt! Jeg følte mig helt klart i yderst kompetente og professionelle hænder. Endnu en gang tusind tak!

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Imødekommende og empatisk dialog med…
Imødekommende og empatisk dialog med personalet. 100% på bolighandlen, så ingen detaljer blev overset, og afregning m.m. sker til tiden.

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Kan varmt anbefale familie testamente
Kan varmt anbefale Dreist Storgaard Advokater. holder sine aftaler, nem at tale med ,og man får det forklaret ,så det er nemt at forstå. Og føler at de virkelig giver sig tid , til en.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre.
Venlig hilse Kis Jørgensen

Antwort von DreistStorgaard Advokater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.